Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עד 40k [פאסאט?]

wowohw
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים, כרגע נוהג על הונדה סיוויק 2006 ( צורה של 05-06 ) המדהימה שלי מאוד מרוצה מהרכב ואמין מאוד אבל אני מעוניין להשתדרג.

ראיתי את הפאסאט שנת 2008 מנוע 2000fsi ולמען האמת אהבתי אותה מאוד, רציתי לשאול מספר דברים על האוטו:

1) האם הרכב אמין?

2) מבחינת עלויות הטיפולים איך הוא?

3) הגיר הוא אוטומטי רגיל או dsg ?

בנוגע לרכב אחר אני פתוח לדברים נוספים עד לתקציב של 40 אלף שקלים ופסלתי את רוב הרכבים בשוק יד 2.

אני נוסע רוב הזמן לבד באוטו הרוב בין עירוני עם מעט פקקים לעיתים.

במידה והרכב כדאי יכול להחריג 5k נוספים, בנוסף לא מתכוון לקנות רכב חדש מהניילון עם הלוואת בלון.

הדרישות שלי:

1) בטיחות בראש ובראשונה

2) תא מטען גדול מאוד ( מערכת סאונד לא סטנדרטית ) ובנוסף יותר גבוהה מהסיוויק הנוכחית

3) מנוע חזק שיעלה את עליות של חיפה בקלילות ( בנוסף סוחב משקל לא קטן באופן קבוע )

4) נוחות נסיעה

5) מבחינת דלק אין לי בעיה שיעשה גם 1:10 אפילו 1:9

6) מערכת חשמל חזקה עד כמה שאפשר מהסטנדרט

7) אין לי בעיה עם סטיישן ההפך הוא הנכון

8) מעוניין באוטומט למרות שאין הגבלה ברישיון

הסתכלתי על המון רכבים ופסלתי את הרוב המוחלט למען האמת.

פסלתי:

כל רכבי המיני והסופר מיני למינהן, i30 cw , שברולט קרוז, פורד פוקוס, פורד מונדיאו, סיוויקים החדשות יותר, כל הסיטרואנים, סיאט לאון ( אלא אם היה בתקציב שלי לאון סטיישן ), אוקטביה, רכבים מסחריים למינה.

עוד רכב ששמתי על הפרק זה מאליבו 2007 אבל אני לא מוצא כלה ראויה, או שמגזימים עם המחירים שדורשים או שאלו סוחרים שמתחזים לפרטיים.

אשמח לעזרה!

Amp1: Crescendo 2000.4 Amp2: Zapco ST-2X Mono: Soundqubed 7k DSP: Steg 6TO8 HU:Pioneer X8750BT

Tweeters: Crescendo STS-1 Midbass: Crescendo PWX8 X2

Subwoofer: FI Team4 15" @0.5ohm ALT: JS Alt's 300A

פורסם

1. תלוי על איזה רכב אתה נופל, המנוע די אמין אבל התיבה לא תמיד, אבל הרבה יותר אמין מ-TSI+DSG7 משנתונים דומים או מאוחרים יותר.

3. הגיר הוא אוטומטי פלנטרי עם שישה הילוכים, לא DSG שמגיע בגרסת ה-2.0T.

הייתי בודק גם קיה מג'נטיס בגרסת 2.7 אחרי מתיחת הפנים- נניח את המודעה הזו (אין לי קשר אליה)- http://www.yad2.co.il/Cars/hotPicCar.php?CatID=1&SubCatID=1&RecordID=32084381ef9a027b0d72aa662fff06910fa&Code=4f0604d654fe8a19afc863853354d60b.

מבחן ריסוק של המג'נטיס- http://euroncap.blob.core.windows.net/media/8728/euroncap_kia_magentis_2006_4stars.pdf.

של הפאסאט- http://euroncap.blob.core.windows.net/media/8698/euroncap_vw_passat_2005_5stars.pdf.

פורסם

קודם כל תודה רבה על ההתיחסות!

בנוגע לפאסאט החלטתי לרדת ממנה מעבר לנושא השוק של הרכב והקושי למצוא אחת נורמאלית התיישבתי והשמשה יותר מדיי בזווית ולמען האמת מאוד מגביל לי את הראיה ואני סך הכול מטר 81.

החלטתי להגדיל מעט תקציב ולעלות עוד טיפה ומצאתי מאזדה 3 ספיריט המאובזרת אבל מה שמטריד אותי נפח הבגאג' הוא 430 ליטר לפי האינטרנט ( יום שלישי אראה את האוטו במציאות )

בנוסף לכך יש גם מאזדה 6 שנתונים 08-09 ברמות אבזור של לוקצרי או פרימיום, מלבד הדאשבורד הדביק קיים משהו נוסף שצריך לדעת לגביו?

אודה למידע לגבי שני הרכבים הללו בבקשה

Amp1: Crescendo 2000.4 Amp2: Zapco ST-2X Mono: Soundqubed 7k DSP: Steg 6TO8 HU:Pioneer X8750BT

פורסם

הוא רשם

שלום חברים, כרגע נוהג על הונדה סיוויק 2006...אבל אני מעוניין להשתדרג.

וחוץ מזה, אין כמעט שום קשר (חוץ מהסמל) בין ההונדה של שנת 2005 לזו שנמכרת היום כחדשה בישראל (והדור העשירי בגרסתו האירופאית כבר הוצג).

פורסם

ראמוס הסיבה שפסלתי את הסיוויק הצורה החדשה לאחר הסיוויק שלי פשוט כי לא התחברתי אליה מהבחינה החיצונית, במידה ואני אלך על רכב שאני לא מתחבר עוד כמה חודשים הרכב כבר יימכר ואחזור שוב לאותה הנקודה.

בנקו, שוב אני מאוד אוהב את הסיוויק הקיימת אבל הרכב כבר בן 10 ולא נעשה יותר צעיר, עם כמה שהרכב שלי שמור ומלוקק קילומטראז מתחיל להצטבר ועייפות החומר תתחיל להשפיע בקרוב ובכלל בא לי להתקדם טיפה בשנתון ולגוון מעט לאוטו מעט יותר חזק.

שוב שואל, יש דברים ספציפיים שצריך לדעת בנוגע לרכבים הללו? מחלות ידועות? מלבד בעיית דאשבורד דביק במאזדה 6 ?

• תוכן חדש...