Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מדרסים רפואיים .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2977 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום לחברי הפורום , מאחר והמדרסים שלי שחוקים צריך להזמין חדשים , האחרונים שעשיתי היו במקום אשר מייצר אותם ולא שולח למקום אחר , אך המקום נסגר .

אני מחפש מקום שלא יקרע אותי במחיר , עדיף מקום שמייצר אותם בעצמו ולא שולח למתווך .

האזור הוא הוד השרון והסביבה , המדרסים שקופת החולים כללית מציעה הם יותר כמו רפידות ולא מדרסים למי שזקוק להם .

אם מישהו עשה באחרונה מדרסים באזור שלי אשמח שיכתוב מחיר שעלה לו , תודה מראש .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם (נערך)

אני עושה אצל נווה מדרסים. יש בירושלים ותל אביב. מחיר יקר, סביבות 2000-3000 אבל המדרס נשאר הרבה שנים. כל שנתיים+ מחליפים ציפוי ב-200. הוא עובד עם חברה בארה״ב שמייצרת את התבנית שהוא שולח להם.

מומלץ מאוד.

אני בדיוק בימים אלה מחפש המלצה לעשות עוד זוג בשביל נוחות ולראות אולי יש משו טוב יותר.

בהצלחה.

שמעתי על עוד מישהו אבל חוץ מהמלצה ואיסור המרכז לא זוכר עוד פרטים. אברר ואעדכן..

עריכה אחרונה על ידי איתמר123

Fiat Bravo 2011 TJET​

פורסם

בתור אחד שגם מתעניין בנושא, המחירים לא קצת יקרים מידי? האם אלו המחירים גם בעולם?

זה שווה בכלל את המחיר? אין מדרסים איכותיים במחיר שפוי יותר?

סורי על כמות השאלות8)

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם

המחירים מתחלקים לשתי קטגוריות:

1. קופ"ח:

המדרס עולה פחות מ 100 שח ולאנשים עם בעיות לא חמורות מדי זה בד"כ סוגר את הפינה.

2. פרטי:

לא תמיד המדרס הפשוט מצליח לפתור את כל הבעיות ואז יש אפשרות לבצע מדרס מתקדם יותר במכון, כזה שעשוי חומרים יקרים יותר, עשוי מיותר שכבות וגם המדידה של הרגל מדויקת יותר.

פורסם

אני אחרי שימוש שלמעלה מ10 שנים במדרסים איכותיים(1800+-) הורדתי בהדרגה את השימוש שלהם, כרגע משתמש רק בנעלי ספורט בשביל ריצה/הליכה, והנעל הבאה שלי תהיה מסדרה מאוד תומכת ומתקנת של nb או אסיקס ללא מדרסים.

המדרסים מאוד נוחים, אבל מאוד כבדים, יש קליקים ברגל, תחושה של כבדות בזמן הליכה, עד שהייתי גורר רגליים.

אם עומדים הרבה על הרגליים הייתי מזמין נעל נוחות יחודית(לא ספורט/הליכה).

פורסם
אני מחפש מקום שלא יקרע אותי במחיר , עדיף מקום שמייצר אותם בעצמו ולא שולח למתווך .

אני לא יודע איך אתה קונה, אבל עם הפנייה מקופת החולים שלך אפשר להוזיל מאוד את הרכישה.

לגבי איכות המדרס, גם לי סיפר איזה מוכר באיזה חנות שהוא לא יימכור לי את מה שקופת החולים נותנת, ומציע לי לרכוש "פרטי" משהו יותר טוב "תוצרת גרמניה", כי מה שקופת החולים מוכרת בדיוק אזל.

מדובר היה על 850 ש"ח עבור מדרס סיליקון וגרב אלסטית, לבתי, אחרי שנקעה חמור את הרגל (גנרי, לא אינדיווידואלי).

הלכתי לבית המרקחת של הקופה... והפלא ופלא, הם מכרו לי את אותו מדרס פלא "גרמני" שהציע המוכר לקנות "פרטי"... 50 ש"ח.

אני לא יודע איך זה עובד במדרסים, רק לבדוק סיפורים של מוכרים...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אני בדיוק בתהליך של רכישת מדרסים חדשים.

ככל הידוע לי ולפחות בכל הנוגע לקופ"ח כללית ההשתתפות שלהם סימלית ביותר, עד 175 שקלים החזר.

את המדרסים הנוכחיים הזמנתי אצל אייל אורטופדיה, יש לו סניף בכפר סבא ובראש העין. עדיין לא קיבלתי אותם, אבל מהתרשמותי מאייל הוא נראה אחד שמבין ויודע את העבודה.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אין לי בעיה לשלם על איכות, כן יש לי בעיה לשלם מחיר של מרצדס על פיאט.

דיברתי עם כמה אורתופדים בנושא וקיבלתי מגוון תשובות. רובם היה של "אל תתקרב למדרסים של הקופות חולים" ו"מדרס זול יגרום לבעיות גדולות בעתיד". אחד אמר לי שיש לו מגוון סוגי מדרסים-כאשר המחירים נעים בין 500 ל1800 כשהזולים ביותר זה סינים ו"האיכותיים" יותר הם מתוצרת גרמניה. האמת, עדיין בהתלבטות כי מדובר כאן במחיר לא קטן שאני לא יודע אם שווה את זה-במידה וארצה להשקיע.

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם

לפני מס' שנים רכשתי מדרסי קרבון בכ 1800 ש"ח, נראה לי יקר הסיפור, אני לא מבין למה זה כזה יקר.

אבל הוא מאפשר לנעול נעל אלגנטית ולא לסבול. וגם לא צריך לקנות מידה יותר.

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ!

זוגתי קיבלה כמו כולם מרשם למדרסים,

יש לה בעיה של קריסת הקרסול ועצמות בולטות בצד הרגל.

היא עובדת בעמידה רוב היום וסובלת מכאבי גב, מניסוי וטעיה עצרה עם בלנסטון כי הם הכי נוחות.

הלכנו ל-2 מכונים מומלצים שסיפרו את אותו הסיפור " המדרסים של הקופת חולים לא שווים כלום ואתם צריכים מדרסים בהתאמה אישית שעולים בין 1200 ל-2500".

השאלה אם צדק בדבריהם או שזה סיפור מוכר בתחום?

אין בעיה להשקיע כמה אלפים בשביל הבריאות והנוחות אם זה באמת מוצדק.

מישהו יכול לספר מניסיון שלו על השינוי בין מדרסי קופת החולים למדרסים בהתאמה?

תודה.

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

לצערי יש המון אבל המון נוכלים בענף המדרסים. אין לי מושג איך לזהות אותם... אולי הכי טוב יהיה לעלות על המטוס לברלין להזמין שם מדרסים ועל הדרך לעשות טיול בעיר.

פורסם

על נעליים של ברוקס שמעתם ?

"ראן ספורט", חנות היבואן בחולון, הם מסתכלים על הרגל (וגם יש להם מכשיר שעולים עליו והוא נותן תמונת מצב של הרגל) ואז מתאימים דגם ספציפי לרגל ספציפית.

לאחר שהיו לי המון כאבי גב ורגליים - גם אני הלכתי לקנות מדרסים (וקניתי), ואחר כך שמעתי על המקום הזה (מאבא שלי, מסתבר שיש לי ולו את אותה הבעיה בדיוק), כמה דקות עם הדגם שמתאים לי ואני הולך רק איתם כבר 7-9 שנים.

מחפש אלטרנטיבה (כי נמאס לי מהמראה) אבל לא מוצא, כל נעל אחרת ששמתי פשוט לא מתקרבת.

פורסם

היא צריכה נעליים סגורות בעבודה שלא נרטבות במהירות ולכן נעלי ספורט לא מתאימות.

בדקנו 2 חנויות מדרסים וותיקות מומלצות ובשניהם הסיפור היה זהה, דרוש מדרסים באלף +.

חשבתי על גיחה לחו"ל לרכישת מדרסים אך הבנתי שזמן ההכנה שלהם הוא כמה שבועות ואין לנו מספיק ימי חופש לכך:-P.

ChemGuy85- האם עשית מדרסים בברלין?

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

בזמן הצבא היו לי כאבי רגלים עם הנעלים הצבאיות (שרתתי בתל השומר, בזמנו יכלתי לבחור קופת חולים ולקבל את השירות בקופה אזרחית), לכן האורתופד במכבי קבע שאני צריך מדרס שהוא בולם זעזועים. הביאו לי פעמים, ופתר את הבעיה. הכאבים היו בחלק התחתון של השוק של הרגל. אני מניח שהכאבים נבעו משפשוף של הנעל בעור.

אחרי 7 שנים של עבודה ברגלים ועליה במשקל, לא יכלתי לעמוד יותר משעתיים על הרגל. כאבו לי מאוד כפות הרגלים. לא נגשתי לאורתופד, אלא החלטתי שאני קונה מדרס בולם זעזועים ב-100 ש"ח בניו פארם. אני לא זוכר את שם החברה, אבל על כל מדרס יש 2 כריות עבות על גבי המדרס.

בימים הראשונים ההליכה הייתה בלתי נסבלת, אבל אחרי מספר ימים יכלתי להמשיך לעמוד על הרגלים למשך כל המשמרת בעבודה. עברו שנתים וחצי (או שלוש) ואני לא מרגיש שאני עומד כ"כ הרבה זמן (על הדרך גם ירדתי במשקל).

קניתי נעל יפה/אלגנטי בשבילי ועל הדרך רציתי להשקיע במדרס. משום שהנעל שקניתי היא נמוכה, גם קניתי מדרס שרשום עהיא בולם זעזועים. המחיר כמובן היה בהתאם (נמוך), וגם האיכות.

מניסיון של ניסיון טעיה אצלי, אני אם מישהו סובל בבעיה דומה, ממליץ לנסות את הרפידה של בולם זעזועים בשביל להרגיש כאילו ללכת עם נעל ספורט.

המלצה שלי היא מתוך ניסיון אישי, ואין לי אף ניסיון מקצועי בתור איש רפואה.

פורסם
היא צריכה נעליים סגורות בעבודה שלא נרטבות במהירות ולכן נעלי ספורט לא מתאימות.

בדקנו 2 חנויות מדרסים וותיקות מומלצות ובשניהם הסיפור היה זהה, דרוש מדרסים באלף +.

חשבתי על גיחה לחו"ל לרכישת מדרסים אך הבנתי שזמן ההכנה שלהם הוא כמה שבועות ואין לנו מספיק ימי חופש לכך:-P.

ChemGuy85- האם עשית מדרסים בברלין?

לא יודע איך זה לנשים, אבל לגברים יש להם גם נעליים סגורות.

• תוכן חדש...