Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולו 98 לא סוחבת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3542 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברי הפורום!

יש לי פולו שנת 98 מנוע AEE 1.6 שחזר היום מטיפול גדול במוסך כאשר בחלק מהטיפול פתחו את הראש מנוע ואת בית המצערת.

כשהתיישבתי ברכב ישר הרגשתי שהוא לא סוחב:על פול גז הטורים עולים בקושי

מה הבעיה שיכולה להיות?

תודה על העזרה!

פורסם

תיבת הילוכים ידנית או אוטומטית ? בטוח שעשו לרכב ראש מנוע או שאתה מתכוון שפירקו סעפת יניקה וניקו בית מצערת ?

אם הרכב נכנס מראש על תקלת מצערת צריך לבדוק,שהבעיה לא ממנה (המצערות הללו ידועות כבעייתיות וניקוי וכיול לא תמיד עוזרים).

תחזור למוסך שיבדקו מה קורה שם בדיוק.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

תודה על התגובות שניכם

הרכב נכנס למוסך להכנה לטסט כאשר נמצאו כמה נזילות מהמנוע ואחד מהם זה על אטם המכסה שסתומים.הבעיה טופלה ופתחו את הראש מנוע כדי לראות את מצב הבוכנות

פורסם

אני פשוט מנסה להבין ולא מצליח! הייתה לך נזילה מאטם מיכסה שסתומים אז סבבה..פתחו מיכסה כדי לשים אטם חדש ולאטום..עד כאן הכל ברור. למה היו צריכים לפתוח את המנוע לראות מה מצב הבוכנות?! ניכנסת למוסך על הכנה לטסט או על בעיה אחרת במנוע? אני חו,ב שלא הבנת בדיוק מה עשה המוסך!

פורסם
אני פשוט מנסה להבין ולא מצליח! הייתה לך נזילה מאטם מיכסה שסתומים אז סבבה..פתחו מיכסה כדי לשים אטם חדש ולאטום..עד כאן הכל ברור. למה היו צריכים לפתוח את המנוע לראות מה מצב הבוכנות?! ניכנסת למוסך על הכנה לטסט או על בעיה אחרת במנוע? אני חו,ב שלא הבנת בדיוק מה עשה המוסך!

הרכב היה אצל בעלים שלא ממש שמר עליו אז רציתי לפתוח לראות שאין סדקים בצילינדרים ושהבוכנות במצב טוב

ויש לי עדכון:הרכב פעם נוסע כמו שנסע ופעם לא מחיפוש שעשיתי בפורום הבנתי שלכמה אנשים עם פולו שנת 2000 הייתה את אותה הבעיה ומשאבת בדלק הייתה הגורם.יכול להיות שאצלי אותו הדבר?

פורסם

כלומר דרשת שייפתחו מנוע לראות מה מצבו? וואוו...שאפו! אם הרכב יצא מהמוסך לא כמו שניכנס תחזור אליהם שייבדקו אחפה הבעיה. ייתכן גם שלא הלבישו את רצועת התיזמון כמו שצריך. האם בעמידה ברמזור למשל הטורים מזייפים? האם אתה מרגיש חיתוכים של המנוע בעת הנסיעה?

פורסם

להפך,המכונאי סידר לי את המנוע כאשר לפני הכניסה למוסך הטורים קפצו לי אבל עכשיו הרכב נוסע חלק.שכחתמ להגיד ששחקו עם המפלג ושינו קצת את תזמון ההצתה זה יכול לפגוע בביצועים ומה על המשאבת דלק?יכולה להיית האשמה?

פורסם

תראה, אני הייתי עושה את זה לבד...

אם אין לך רקע בעניין, תכנס לבעל מקצוע שמתמחה בדגם דוגמאת מוסך רון וסגור את הפינה .

• תוכן חדש...