Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3558 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לאחר מתיחת הפנים הם החליפו את המנוע ל 2.0 טורבו, והאחרונות הגיעו (ביבוא מקביל) עם מגוון של מנועים בעלי הספקים נמוכים יותר

Ford Mondeo 2.0T + Bluefin Remap - נמכרה

Infiniti G37 2013

פורסם

למיטב ידיעתי בייבוא מקביל הגיעו יחידות עם מנוע דיזל.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אני מניח שהשאלה היא לגבי שנת 2011.

אז כאשר החלו לשווק את המונדאו טיטניום 2.0 אקו בוסט עם ה 240 כ"ס בתחילת 2011, עדיין נמכרו רכבים עם המנוע 2.3 במשך חודשים רבים, חיסול מלאי, ליסינג וכו'.

לכן, אפשר למצוא רכבים עם מנוע ה 2.3 גם באמצע 2011 וזה בסדר לחלוטין.

החל מ 2012, כל הרכבים הגיעו כבר עם 2.0 ליטר והחלו להגיע גרסאות "ליסינג" בהספק מופחת ואבזור בסיסי.

פה ושם, מוניות בעיקר ומספר רכבים כאלו ואחרים, נמכרו עם מנועי טורבו דיזל המעולים.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מנוע ה 2300 הגיע ב 2011 רק בטרנד שהיא לאחר מתיחת הפנים. הטיטניום נמכר לו במקביל אבל עם 2 ליטר טורבו ב 240 כ"ס. החל מ 2012 הגיע גם ה 2 ליטר טרנד 200 כ"ס. כך שהתשובה לשאלתך היא - לא. המלאי:

או טיטניום 2010 עם מנוע 2300 או טיטניום 2011 עם מנוע 2 ליטר טורבו. אם הייתה טיטניום 2011 מתוחת פנים מנוע 2300, מן הסתם היא הייתה אצלי בחניה (:-

פורסם

האם למנועי ה-2000 בגרסאות הטיטניום ישנן בעיות מיוחדות? כגון בוכנות כושלות וכו?

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

אין צורך בחתימה....

פורסם
האם למנועי ה-2000 בגרסאות הטיטניום ישנן בעיות מיוחדות? כגון בוכנות כושלות וכו?

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

דווקא הכיוון שלי היא הבעיה שהמחיר הוא 30 אלף יותר

פורסם
אני ממש לא ממליץ על המנוע עם ה-240 כ״ס בגלל נושא הבוכנה שכושלת ומצריכה החלפה של הבלוק כולו.

מתוך התעניינות, מהיכן המידע המהימן? אכן יש בעיה באופן כללי ובודד עם בוכנה מספר 4 אך מדובר על מקרים כאלו ואחרים ברחבי העולם כולו, ארה"ב בעיקר ופה ושם באירופה גם כן.

אני במקרה רשום בפורום האירופאי של TALK FORD וראיתי שרשור אחד כזה עם תמונות, אם התופעה הייתה רחבה כפי שאתה מתאר או רומז, זה היה נפתח על בסיס שבועי או חודשי, אבל זה לא.

האם יש לך סטטיסטיקה מהארץ? האם קרו כאלו מקרים בארץ? זה שקרה מקרה פה ושם בארה"ב ואירופה לא מסווג את כל המנועים כן.

אשמח מאוד אם תכווין אותנו לשרשור כאן בישראל, או באירופה או בארה"ב שמצביע על תופעה גורפת.

למי שמתעניין על מה מדובר, הינה השרשור:

http://www.talkford.com/community/topic/231020-20ecoboost-240hp-engine-failure

פורסם

היי.

אני נוהג במונדאו 2012,עם מנוע 204,כס.המנוע והגיר אמינים אצלי) 130000( ק"מ. יש זמינות של כח וצריכת דלק סבירה מחוץ לעיר. 2 נקודות חשובות.

1-מזגן גרוע. בבדיקה מול מוסכים מורשים של פורד, לפני הכניסה של הרכב למוסך טוענים טלפונית שהמזגנים טובים אך מייד עם כניסת הרכב למוסך. פתאום ידוע שהמזגן לא משהוא.

2-מחייבים החלפת שמן גיר והמחיר מאוד יקר).

בכל אופן. הרכב מאוד מהנה.

בהצלחה

פורסם

איזו הגזמה...

1.המזגן ממש לא גרוע, הוא אולי לא מצטיין אבל הוא עושה את העבודה.

2. החלפת שמן גיר היא חלק משגרת הטיפולים, זה לא שיקול בקניית רכב.

Infiniti G37 2013

פורסם

היי.

א. לא הגזמתי בכלל. הרכב נמצא בקטגוריה של מנהלים אז אתה מצפה למזגן כמו של רכבים דומים בקטגוריה. אשמח אם תציין רכב מנהלים עם מזגן לא מצטיין.

ב. בסה"כ ציינתי שהחלפת השמן יקרה לדעתי. וזו לא אופציה. אתה פשוט חייב להחליף

ג. ציינתי שהרכב מהנה למעט 2 המגרעות

לעניות דעתי זה לא הגזמה.

פורסם

לדעתי המזגן בסדר גמור, אשתי אפילו סוגרת את הפתחים כי קר לה, כשהמזגן על 20 מעלות.

אז העיניין הזה סובקטיבי לחלוטין.

המונדאו זה הרכב הראשון שלי מהסגמנט הזה, אז אין לי תשובה לגבי רכבי מנהלים אחרים.

וגם לדעתי זה רכב מהנה מאד

Infiniti G37 2013

• תוכן חדש...