Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הערכת נזק תאונה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3548 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום

עשיתי תאונה עם הרכב, רק רציתי לדעת פחות או יותר מה העלות הכספית לתיקון המכה??[ATTACH=CONFIG]472116[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]472117[/ATTACH]

הרכב נפגע מאחור בטמבון ובדלת הבאגז

תמונות מצורפות

תודה מראש.

פורסם

היום הסתכלתי מתחת לאוטו, ראיתי שהמגן מאחורי הטמבון כולו התעקם ונכנס פנימה, תא המטען חטף מכה קלה התעקם קצת.

חוץ מזה, דלת הבאגז התקעמה המרווחים בצדדים לא שווים.

פורסם

כמו שאמרו לפני, פותחים ושמאי מעריך את הנזק.

רק לצורך השוואה, בתאונה שהיתה לי (רכב דומה) דלת תא מטען עלתה 2200 ש"ח, פגוש על חלקיו עוד 2000 ש"ח, וזו היתה רק ההתחלה :shock:

פורסם

הרכב של הנהג הפוגע מבטוח במקיף? הרכב שלך מבוטח במקיף? הייתי לוקח להוציא הערכת שמאי - הרכב נראה יחסית ישן ולא שווה הרבה וייתכן ותהיה ירידת ערך, אולי אפילו מספיק כדי להוריד את הרכב מהכביש בגלל הערך היחסית נמוך שלו ולקבל את השווי שלו מחברת הביטוח(אם באמת יש נזק רציני ברצפת תא המטען).

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

דלת תא מטען צריך להחליף, כנ"ל הפגוש והמגן. כנראה שיש גם נזק לפח מתחת.

בגלל שמחשבים לפי עלות מלאה של חלקי חילוף, הנזק יכול בקלות להגיע ל-10K ש"ח

פורסם

לשני הרכבים יש מקיף, כמו שאני מבין כנראה יורידו את הרכב מהכביש כי המחירון הוא באזור ה19-20 אלף.

פורסם

היה לי אותו מקרה בפיג'ו 206, הנזק הגיע ל9K בקלות, כל מה ששבור מחליפים וצריך לעשות צבע לרכב ואולי בפורד זה יגיע ליותר, ויכול להיות שהרכב יושבת

PEUGEOT 206XS

פורסם

שאלת תם -

במידה והוא יורד מהכביש מה עושים עם הרכב, כי בכללי הוא נראה במצב טוב,

פירוק? סוחרים?

מי שחי לפי הספר - סופו שימות מטעות דפוס (ר' משה שפירא)

פורסם

תלוי.

אם יוגדר כאובדן גמור הוא עובר לחברת הביטוח שמוכרת אותו לפירוקיה.

אם מוגדר כאובדן להלכה הוא עובר לסוחר שמתקן את הרכב בזול ומחזיר לכביש.

פורסם

^^^^

כיד ראשונה מרופא

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...