Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3561 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הסיוויק החדשה תהיה באורך של 4497 מ"מ, ברוחב של 1800 מ"מ, בגובה של 1421 מ"מ ובעלת בסיס גלגלים של 2700 מ"מ.

מה שאומר שהיא ארוכה יותר ב 130 מ"מ, רחבה ב 30 מ"מ, נמוכה ב 20 מ"מ ובסיס גלגלים גדול יותר ב 30 מ"מ.

השלדה בעלת קשיחות גבוהה בכ 52% מהדור הקודם, וקלה ב 16KG תודות לשימוש נרחב יותר בפלדת UHS.

בכל הקשור למנועים הדור החדש יצויד ב 2 מנועי טורבו בנזין: הראשון בנפחד של 1.0 ל' 3 צילינדרים בעל הספק מירבי של 127 כ"ס והשני בנפח של 1.5 ל' 4 צילינדרים בעל הספק מירבי של 180 כ"ס.

מנועי הבנזין יוצעו עם תיבת הילוכים רציפה (CVT) או עם תיבה ידנית בעלת 6 הילוכים.

בנוסף יוצע מנוע טורבו דיזל עם הספק גבוהה מהגרסה הנוכחית שלו בעלת 118 כ"ס.

הונדה בחרה להפרד הפעם מה Magic Seats ולהשתמש בחלוקה היותר שמרנית של 60:40.

נפח תא המטען נותר ללא שינוי - 478 ליטרים.

2017-honda-civic-x-hatchback-unveiled-before-paris-motor-show-debut_1.jpg2017-honda-civic-x-hatchback-unveiled-before-paris-motor-show-debut_2.jpg2017-honda-civic-x-hatchback-unveiled-before-paris-motor-show-debut_5.jpg2017-honda-civic-x-hatchback-unveiled-before-paris-motor-show-debut_7.jpg2017-honda-civic-x-hatchback-unveiled-before-paris-motor-show-debut_8.jpg2017-honda-civic-x-hatchback-unveiled-before-paris-motor-show-debut_13.jpgHonda-Civic-Fuenftuerer-2017-Sitzprobe-1200x800-0ebf2f1a5bb021d4.jpgHonda-Civic-Fuenftuerer-2017-Sitzprobe-1200x800-3b28a993deb896c3.jpgHonda-Civic-Fuenftuerer-2017-Sitzprobe-1200x800-4bd88ed4ac81887d.jpgHonda-Civic-Fuenftuerer-2017-Sitzprobe-1200x800-6e8b2e3548c5f852.jpgHonda-Civic-Fuenftuerer-2017-Sitzprobe-1200x800-8ff2b4bf0ea9c031.jpgHonda-Civic-Fuenftuerer-2017-Sitzprobe-1200x800-256ec7b1c1de3ab1.jpgHonda-Civic-Fuenftuerer-2017-Sitzprobe-1200x800-95120a1e2b8f39c4.jpgHonda-Civic-Fuenftuerer-2017-Sitzprobe-1200x800-b848f532e49cdf4d.jpgScreen Shot 2016-09-16 at 8.46.23 AM.jpg

Screen Shot 2016-09-16 at 8.46.39 AM.jpg

עריכה אחרונה על ידי arqv
עדכון פרטים
  • תגובות 79
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

תמונות נוספות

New-Honda-Civic-Hatchback-15.jpgNew-Honda-Civic-Hatchback-16.jpgNew-Honda-Civic-Hatchback-18.jpgNew-Honda-Civic-Hatchback-19.jpgNew-Honda-Civic-Hatchback-20.jpgNew-Honda-Civic-Hatchback-21.jpgNew-Honda-Civic-Hatchback-22.jpgNew-Honda-Civic-Hatchback-23.jpgNew-Honda-Civic-Hatchback-24.jpgNew-Honda-Civic-Hatchback-25.jpgNew-Honda-Civic-Hatchback-26.jpgNew-Honda-Civic-Hatchback-28.jpg

New-Honda-Civic-Hatchback-29.jpg

קרדיט לתמונות:

תמונות יצרן HONDA, אתר motoroids.com, ואתר autobild.de.

1.jpg

עריכה אחרונה על ידי arqv
עדכון תודות ל HAGAIX
פורסם
מאיפה אתה מתעדכן? לפי מה שאני קורא וויתרו על הmagic seats הפעם

והמנוע 1.0 טורבו עם ה127 כ"ס לא יוצע?

טעות שלי בנוגע ל MAGIC SEATS הייתי בשוונג. (התכוונתי לקיפול המושבים בניסוח, ועדכנתי).

בנוגע למנועים עדכנתי בהודעה הראשית.

• אחראי פורום
פורסם

עוד עיצוב "בוא נעשה דווקא" מבית הונדה.

הפנים לא רע, מצד שני.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

החלק הקדמי חביב, האחורי מזעזע בעיני.

הסדאן שמיועדת לארצות הברית נאה יותר.

מבחינת עיצוב לדעתי הם בנסיגה מתמדת לעומת הדור ה-8.

פורסם

הצד האחורי זוועתי. וזה חשוב, כי עם 180 כ"ס לא מעט מכוניות יראו אותו הרבה. למרות שממנוע 1.5 לא נראה שיצליחו לסחוט הרבה מומנט.

העיצוב הפנימי נחמד מאוד. המסך אה - לה טבלט הזה נראה טוב לטעמי. פלסטיקה קצת זולה מדי אבל זה בתמונות, אולי במציאות זה שונה.

אחלה סיקור.

פורסם
בכל הקשור למנועים הדור החדש יצויד ב 2 מנועי טורבו בנזין: הראשון בנפחד של 1.0 ל' 3 צילינדרים בעל הספק מירבי של 127 כ"ס והשני בנפח של 1.5 ל' 4 צילינדרים בעל הספק מירבי של 180 כ"ס.

מנועי הבנזין יוצעו עם תיבת הילוכים רציפה (CVT) או עם תיבה ידנית בעלת 6 הילוכים.

לפחות קיבלו שכל, ולא שמו תיבה רובוטית.

העיצוב דווקא יותר שמרני מהדגמים הקודמים. זה מזכיר לי את זה שאחרי דורות 5 ו-6 עם עיצוב "קרבי" הגיעה דור 7 הסתמית, שהזכירה את המתחרה הישירה שלה, קורולה, ואחריה הונדה עברו שוב פעם לעיצובים עתידניים ומוחצנים. אני משער שדור 11 זה יהיה משהו שיבוא כתוצאה מזה שינעלו את צוות המעצבים של הונדה בחדר עם טון של קוק.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
הצד האחורי זוועתי. וזה חשוב, כי עם 180 כ"ס לא מעט מכוניות יראו אותו הרבה. למרות שממנוע 1.5 לא נראה שיצליחו לסחוט הרבה מומנט.

העיצוב הפנימי נחמד מאוד. המסך אה - לה טבלט הזה נראה טוב לטעמי. פלסטיקה קצת זולה מדי אבל זה בתמונות, אולי במציאות זה שונה.

אחלה סיקור.

תודה על התגובה :).

מדברים על כ 22.5 קג"מ ב 1700 סל"ד.

נתוני התאוצה שמגיעים מארה"ב מדברים על 6.7 0-60 MPH, מאמין שזה יהיה משהו כמו 7.0 שניות למאה.

פורסם
לפחות קיבלו שכל, ולא שמו תיבה רובוטית.

העיצוב דווקא יותר שמרני מהדגמים הקודמים. זה מזכיר לי את זה שאחרי דורות 5 ו-6 עם עיצוב "קרבי" הגיעה דור 7 הסתמית, שהזכירה את המתחרה הישירה שלה, קורולה, ואחריה הונדה עברו שוב פעם לעיצובים עתידניים ומוחצנים. אני משער שדור 11 זה יהיה משהו שיבוא כתוצאה מזה שינעלו את צוות המעצבים של הונדה בחדר עם טון של קוק.

אני דווקא חושב שיש הרבה דמיון לדורות 5 ו 6, בזמנו הייתה גרסת 3 דלתות שמאוד הייתה פופולרית בארץ וניתן לראות דמיון בקווים.

פורסם

היא נראית מזעזע לדעתי. הפרופורציות של מרכב האצ'בק על אורך סדאני לא מסתדרות בעין במבט מהצד. דווקא בפנים היא עדיפה על קודמותיה, וטוב שויתרו על דאשבורד הקומותיים שהיה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

מבחינת הפרופורציות היא מזכירה יונדאי אילנטרה של תחילת שנות ה2000 בגירסת הצ'בק. מה הם חשבו כאשר עיצבו את הרכב הזה?

אולי הסדאן תיהיה יותר נאה?

אני מקווה מאוד שיביאו ארצה 1.5 ולא רק 1.0.

חוץ מזה, אם כבר, די חבל שלא מיבאים אקורד (ביבוא סדיר).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מזה שנים רבות שהונדה מעצבת בצורה מזעזעת; היא חייבת לקחת בהקדם איזשהו מעצב בעל שם ויכולות (פיטר שראייר כבר עסוק מעל הראש...). באופן כללי, משהו רע מאד עובר על היפנים בכל הקשור לעיצוב, ובולטות לרעה ניסאן, טויוטה ולקסוס...

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

thebaron, שכחת את סוזוקי. ואז יוצא שכל היפניות בולטות לרעה מבחינת העיצוב :p

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אתה צודק...היחידה שעושה חיל עיצובי לדעתי זו מאזדה. פשוט עולם אחר. אגב, היפנים חובבי מכוניות ביזאריות למראה (שנשארות בדרך כלל בתחומי יפן...), אבל המדהים והמוזר הוא שהסיויק הנ"ל דווקא תוכננה עבור האירופאים, שהם כידוע עם שעיצוב מוקפד עומד לנגד עיניו!

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

• תוכן חדש...