Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3587 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

מדובר בפוקוס 2010 וזו המשאבה המקורית.

אני עושה את הטיימינג במורשה פורד והבחור אמר שלא בטוח שצריך להחליף. רק אם יש נזילה. ושאם אין עדיף לדחות לפעם אחרת אולי תחזיק עוד כמה שנים. ושהעלות העבודה בנפרד זה 150 + עלות החלק.

האם העבודה אכן כזו זולה ? כאשר עושים את העבודה במיוחד בשביל המשאבה ?

פורסם

בדרך כלל הטיימינג מסובב את משאבת המים. עלות העבודה ב טיימינג אמורה לכלול את החלפת המשאבה. זה כמו שהוא יתחיל לחייב אותך בנפרד על פתיחת מכסה, נעילת המנוע, שחרור המותחן, הסרת רצועה .... אני חושב שזו סחטנות בטיפול כזה יקר לדרוש 150 שקל בשביל להחליף משאבה במיוחד שהכל כבר מפורק וכדי להחליף אותה צריך לפתוח עוד 3 ברגים.... בושה.

פורסם

כנראה לא הסברתי טוב.

ה 150 ש"ח זו עלות העבודה שיכולה להיות בעתיד רק על ההחלפה של המשאבה. כלומר אם אני אוותר היום על החלפת המשאבה כחלק מהחלפת הטיימינג ואעשה את זה בעתיד שיהיה צורך (נזילה).

האם זה באמת עלות החלפת משאבת מים ? זה נשמע זול מידי.

פורסם

עד כמה שזכור לי ,במונדאו שלך אין צורך בפירוק טיימינג בהחלפת משאבת מיים ,אלא היא מחוברת כמו שאר האיבזרים עם הרצועה הגדולה, ולכן המחיר להחלפה בהתאם

אם זה המשאבה המקורית לדעתי תשאיר במידה והיא לא נוזלת ואין חופש בציר ,כי בד"כ המקורי מחזיק שנים רבות ,ולא כמו התחליפי שחובה להחליף בכל טימינג

בהצלחה

רמי

פורסם
עד כמה שזכור לי ,במונדאו שלך אין צורך בפירוק טיימינג בהחלפת משאבת מיים ,אלא היא מחוברת כמו שאר האיבזרים עם הרצועה הגדולה, ולכן המחיר להחלפה בהתאם

אם זה המשאבה המקורית לדעתי תשאיר במידה והיא לא נוזלת ואין חופש בציר ,כי בד"כ המקורי מחזיק שנים רבות ,ולא כמו התחליפי שחובה להחליף בכל טימינג

בהצלחה

רמי

מדובר בפוקוס... ;)

• תוכן חדש...