Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי i30 - במפר (פס האטה)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3559 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

היום נסעתי בכפר שמריהו במהירות 30 קמ״ש, עליתי על במפר (פס האטה) שכנראה היה גבוה מדי, האוטו השמיע קנאק, ומייד לאחר מכן שמעתי רעש מהצמיג השמאלי, עצרתי בצד הסתכלתי סביב לא ראיתי דבר, בבית כבר התכופפתי מתחת לרכב וראיתי חלק פסלטיק שיצא מהמקום ונזילת שמן טיפות קטנות לאט לאט, הפעלתי את הביטוח, הגיע גרר וגרר את הרכב.

מה לדעתכם הנזק?

WhatsApp Image 2016-09-13 at 8.33.16 PM.jpeg

WhatsApp Image 2016-09-13 at 8.33.16 PM (1).jpeg

מציין שהבמפר היה ללא תמרור והוא חדש וגבוה במיוחד.

תודה רבה מראש,

פורסם

אני לא מבין במכונאות לכן לא אוכל לתת עצות בדבר, אבל דאג לצלם את הפס האטה (אם לא עשית זאת כבר) ואת האיזור בו הוא נמצא במידה ותצטרך להוכיח את הנזק מול העירייה

Opel Adam S 2017

פורסם

איזור השלולית קרוב מאוד לצינור עודפי לחות מהמזגן. אתה בטוח שזה שמן?

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

יש 3 סוגי אנשים אלה שיודעים חשבון ואלה שלא

פורסם
קשה לשפוט לפי התמונה איזה נזק נגרם. עדכן אותנו מה גילו במוסך.
טוב, אז ככה: מדובר במגן רדיאטור, והמוסכניק הסביר לי שזה קרה בגלל שחניתי בניצב למדרכה, הרכב נמוך מדי ובעצם החלק נסדק ונסדק והבמפר רק עזר לו לצאת. מישהו יכול לבדוק לי איך משווקת i30 בחו״ל? זאת אומרת עם איזה קוטר צמיגים? בארץ זה 16׳׳ ואני בטוח שזה נמוך יותר מחו״ל. בכל מקרה כרגע המוסכניק אמר שעדיף לא לתקן, אני בכל זאת מתעקש לתקן ואני אפנה לכלמוביל ואדרוש מהם לשאת בעלויות, מדוע הרכב לא מגיע עם אזהרה שאסור לחנות בניצב למדרכה? מעולם לא נתקלתי בתופעה כזו ברכב.
  • תוכן חדש...