Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3571 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

א. הלוואי וזה היה רק הגג :lol: , הגג זה פשוט המקום העיקרי.

ב. הלוואי וזה היה 800, הייתי אצל כל מני פחחים, חלקם חברים של חבר וכו', ועם כל הקומבינות המחיר הכי נורמאלי שמצאתי זה 1,300... אמנם הם לא חאפרים, אבל זה עדיין מחיר מוגזם, סה"כ פונטו..

• אחראי פורום
פורסם

כל הכבוד על התעוזה.

הביצוע טוב בחלקים הקטנים ופחות מוצלח בחלק הגדול, אבל זה לא באשמתך.

צביעה בספריי לא תיתן אף פעם תוצאה של צביעה בפיסטולט, ההתזה די צרה והלאכה "דקה" ומתייבשת מהר ובאופייה היא לא ממש מבריקה

ולכן חלקים גדולים (ובמיוחד בגוון כזה) נידונו מראש להראות פחות מוצלחים. לצערי אני בספק גם לגבי שלייף עם ניירות עדינים,

פשוט כי אין ממש עם מה "לעבוד" בלאכה הזו. עובי של כלום. אבל אשמח להתבדות.

סה"כ ביצעת נכון וזה כיף גדול לשפר לבד את מראה הרכב.

אגב חלומות בצבעים, אני מבין שגם הלאכה נרכשה דרכם?

האם זה מיכל מוכן או משהו שהם מכינים במקום?

עד לא מזמן הם לא מכרו את זה בכלל.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
יצא מעולה, אני גם מהקריות ואצלי כל הלכה בגג הלכה, יש מצב שאדבר איתך ותכוון אותי לגבי החנות, מכירים וכו? אצלי זה קצת יותר בעייתי כי זה גג ולכן צריך מקום סגור, אם אתה מכיר מישהו שמשכיר, אשמח גם לשמוע. תודה!

היי אחי אתה יכול לדבר איתי בטלפון 0523476951

פורסם
כל הכבוד על התעוזה.

הביצוע טוב בחלקים הקטנים ופחות מוצלח בחלק הגדול, אבל זה לא באשמתך.

צביעה בספריי לא תיתן אף פעם תוצאה של צביעה בפיסטולט, ההתזה די צרה והלאכה "דקה" ומתייבשת מהר ובאופייה היא לא ממש מבריקה

ולכן חלקים גדולים (ובמיוחד בגוון כזה) נידונו מראש להראות פחות מוצלחים. לצערי אני בספק גם לגבי שלייף עם ניירות עדינים,

פשוט כי אין ממש עם מה "לעבוד" בלאכה הזו. עובי של כלום. אבל אשמח להתבדות.

סה"כ ביצעת נכון וזה כיף גדול לשפר לבד את מראה הרכב.

אגב חלומות בצבעים, אני מבין שגם הלאכה נרכשה דרכם?

האם זה מיכל מוכן או משהו שהם מכינים במקום?

עד לא מזמן הם לא מכרו את זה בכלל.

היי תודה רבה על התגובה,

אני בכל זאת אנסה עוד חודש לעשות שלייף סבון ופוליש אני ממש מאמין שזה יצא טוב:)

לגבי חלומות בצבעים פריימר ולכה יש להם מוכן. הם מכינים רק את הצבע.

פורסם
תודה. יכול לצלם את המיכל? נבדוק מי היצרן שלהם.

כתוב יצרן טופ קולור לפי מיטב הבנתי חלומות בצבעים זה סניף של טופ קולור או משהו כזה20160915_155627.jpg20160915_155611.jpg

• אחראי פורום
פורסם

תודה. הם אכן עובדים בשיתוף פעולה כלשהו.

זה כנראה אותה לאכה שהשתמשתי בה בפרוייקט על הלאנטיס שלנו לשעבר

(הועלה לפורום) וזה מוצר סביר אך די מוגבל.

פורסם
וואו תוצאה מאוד יפה

איך למדת איך לצבוע כמה איזה חומרים ומה עושים

יש פה מדריך?

הרוב מיוטיוב, אם תרצה פרטים לגבי פרויקט שאתה מתכוון לבצע אשמח לעזור.

פורסם

כששייפת לפני ששמת את הבונדו עם איזה נייר שיוף עשית את זה? ודרך אגב, בחלומות בצבעים יש צבעים לכל סוגי המכוניות? גם צבעים מטאליים?

פורסם
כששייפת לפני ששמת את הבונדו עם איזה נייר שיוף עשית את זה? ודרך אגב, בחלומות בצבעים יש צבעים לכל סוגי המכוניות? גם צבעים מטאליים?

היי, השתמשתי בנייר שיוף 220 גריט (גס) ואז החלקתי עם נייר רטוב 400 גריט (עדין) עם מים וסבון.

גם אחרי הבונדו עד שקיבלתי מרקם חלק וישר.

לגבי הצבעים:

על פי קוד צבע הוא מוציא את המניפה המתאימה לצסע שלי היו 3 גוונים והוא מצמיד לרכב ובוחר מה שהכי קרוב לצבע הקיים. הצבע שלי הוא צבע מטאלי אז כמובן שיש גם צבעים מטאליים. קח בחשבון שצבע מטאלי מחייב לכה.

עדכון:

אתמול שיייפתי עם ניירות מים 1200+1500 את החלק האחורי שיצא לי לא מבריק וריססתי שוב 3 שכבות של לכה הפעם ריססתי יותר מקרוב כדי ליצור שכבה עבה (כדי שאוכל לעבוד עליה אחר כך עם פוליש) יצא מבריק חבל על הזמן, אבל יצאו לי קצת נזילות.. נתתי לזה להתייבש ועוד שבוע שבועיים כאשר הרכב יעמוד הרבה בשמש אני אגרד את הנזילות עם סכין יפנית בזהירות ואבצע פוליש ליישור והחלקת המרקם התפוזי.. מאמין שיצא אש

פורסם

אתה יכול לישר נזילות עם שלייף(לאטוף חתיכת קלקר ולבצע יישור) ולדעתי היה טעות לעשות שיכבה עבה ממרחק אפסי, היה עדיף לעשות פשוט מס' שכבות בפרקי זמן קצרים.

• אחראי פורום
פורסם

טעות לרסס קרוב מדי בשביל שכבה עבה. מקסימום תרסס באיטיות יותר. ובכל מקרה זה דורש ניסוי מקדים כי כל מוצר מגיב אחרת.

הייתי מוותר על גילוף עם סכין. מסוכן ועשוי לגרור את כל הטיפה החוצה.

• תוכן חדש...