Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עוד חידוש מבית אפל - Apple Plugs!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3558 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לנוקיה ז"ל היו סמביאנים עם מסכי מגע כבר ב2004.

זה לא הפואנטה. הפואנטה זה שההמון לא יודע מה הוא רוצה עד שלא מציגים לו משהו חדש.

מה שאפל מנסים לעשות זה לא להפוך את החיבור שלהם ליותר פופלארי זה להפוך את האוזניות האלחטיות ליותר פופלארי וזה רעיון מצויין שבעתיד יראה לכולם כמובן מאליו.

וכן אני יודע שהם לא המציאו את האוזניות האלחוטיות, אבל הם ללא ספק אלה שמקדמים אותם הכי הרבה.

How many of us ever know what it is to become the perfect version of ourselves

פורסם (נערך)
זה לא הפואנטה. הפואנטה זה שההמון לא יודע מה הוא רוצה עד שלא מציגים לו משהו חדש.

לאפל זה הצליח כי הם הציגו מוצר שהיה בשל לשוק ; ה"חדשנות" הוצגה כאמור במכשירים ותיקים יותר. לא המכשירים הסימביאנים ובטח שלא אלו המבוססים על Windows Mobile היו קרובים ללספק את אותה החוויה.

כשג'ובס אמר בהשקת האייפון הראשון שה iOS מקדימה את זמנה ב 5 שנים, הוא בהחלט ידע על מה הוא מדבר. גם כשאנדרואיד הושקה היא לא הגיעה לרמת בשלות לפחות עד ICS.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם
זה לא משנה את העובדה שכל מהפכת הסמארטפונים רשומה על אפל וסטיב ג'ובס.

אפשר להגיד שהם כבר לא חדשניים כמו פעם, אפשר להגיד שזה מרגיז מערכת הפעלה סגורה, אפשר להגיד שזה יקר, אפשר להגיד שאנדרואיד יותר טוב. אבל דבר אחד אי אפשר לקחת מאפל וזה השינוי באורח החיים שלנו.

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

בהחלט מגיע לאפל תודה, בזכותה המציאו את אנדרואיד :-D

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם
בהחלט מגיע לאפל תודה, בזכותה המציאו את אנדרואיד :-D

גם אני מעדיף אנדרואיד ולא רואה את עצמי מתקרב לאייפון בקרוב. זה בדיוק הצחוק, בזכות אפל זכיתי לאנדרואיד

פורסם
וכן אני יודע שהם לא המציאו את האוזניות האלחוטיות, אבל הם ללא ספק אלה שמקדמים אותם הכי הרבה.

זה לא נקרא "לקדם", זה נקרא "להכריח". אין שום היגיון למנוע ממי שרוצה להמשיך ולהשתמש באוזניות רגילות, הרי החור לאוזניות לא מפריע לאף אחד וסוללות חזקות משל האייפון כבר מוצעות כיום גם בטלפונים עם חור לאוזניות. זו פשוט התעקשות מיותרת של אפל לקבוע לקונים (השבויים ברובם) מה לעשות - ואם על הדרך אפשר להרוויח עוד כמה דולרים ממיליוני לקוחות שנדרשים לקנות אוזניות חדשות, למה לא (בעלי המניות בטוח לא יתנגדו).

פורסם
נטען שנפטרים משקע האוזניות בכדי להשאיר יותר מקום לסוללה בעלת נפח גדול יותר.

למה שמישהו שכבר יש לו מכשיר עם שקע לאוזניות ירצה לסתום אותו ולהגביל את עצמו

לשימוש רק בשקע של הטעינה?!

ב-lg g3 החיבור אוזניה היא בגודל של 2ממ על 6ממ ונמצא צמוד על הלוח.

כמה אפשר לחסוך מקום לסוללה?

פורסם
זה לא נקרא "לקדם", זה נקרא "להכריח". אין שום היגיון למנוע ממי שרוצה להמשיך ולהשתמש באוזניות רגילות, הרי החור לאוזניות לא מפריע לאף אחד וסוללות חזקות משל האייפון כבר מוצעות כיום גם בטלפונים עם חור לאוזניות. זו פשוט התעקשות מיותרת של אפל לקבוע לקונים (השבויים ברובם) מה לעשות - ואם על הדרך אפשר להרוויח עוד כמה דולרים ממיליוני לקוחות שנדרשים לקנות אוזניות חדשות, למה לא (בעלי המניות בטוח לא יתנגדו).

הכל נכון ואני מסכים איתך, אבל הם מגיעות בתוך האריזה וזה לפחות מנחם את הרוכשים.

פורסם

אף פעם לא הבנתי את הקשקוש על מערכת הפעלה "סגורה". אני משתמש באנדרואיד מההתחלה, שיחקתי עם המכשירים, פתחתי, סגרתי, מחקתי, התקנתי ובסופו של דבר הגעתי למסקנה ש-99.9% מהתוספות ורומים הם זבל טהור ותמיד חזרתי אל רום סטוק של החברה.

מצד שני אייפד אייר שלי מקבל עדכונים כבר 4 שנים, עובד מצויין, לא חסר שום דבר ב-ios ואפילו אחיין שלי בן 3 מתפעל את המכשיר.

בדרך כלל קדמה משיגים באמצעות כפייה אחרת אנשים תמיד היו נשארים באזור הנוחות שלהם.

פורסם

קדמה משיגים באמצעות מוצר איכותי. למשל האייפון המקורי שהצליח לא כי הכריחו אנשים לקנות אותו, אלא כי היה בו חידוש. כל היתר זה גימיקים שיווקיים, למשל לבטל משהו שעובד ולהכריח אנשים לעבור למוצר שהם לא רצו. אחרת היו פשוט קונים אוזניות אלחוטיות לפני שנים - בלוטות' לא הומצא אתמול.

פורסם

אף אחד לא מכריח את הצרכן לרכוש אייפון 7. אפל לקחו הימור ורק הזמן יגיד אם מדובר בהימור מוצלח. הימור שלי שעוד 2-3 שנים גם סמסונג וגם LG זונחות את חיבור האוזניות.

דרך אגב, מקבלים אוזניות מתאימות באריזה ומתאם לחיבור אוזניות 3.5. אף אחד לא מכריח את הצרכן לרכוש אוזניות BT.

פורסם

רק עכשיו נכנסתי לראות במה מדובר, זה באמת פלאג לאוזניות האלחוטיות שלהם שאי אפשר להוציא ?!

וואוו, עד כמה אנשים יכולים ללכת על עיוור ולקנות את השטויות שלהם.

קדמה זה להמציא מדיה חדשה, דיסק במקום דיסקט, דיוידי במקום דיסק, FLASH DRIVE במקום דיוידי, SSD במקום HDD...

להוציא כונן CD\DVD ממחשב זו החלטה טכנית ושיווקית שבאה כדי להיות מתואמים לקדמה, זו לא הקידמה עצמה, וכן - מה לעשות, אפל מעולים בשיווק.

מדי פעם מתפלק להם משהו מעולה שמזניק קדימה שוק - אייפון 3GS למשל - היו צריכים להוציא אנדרואיד כדי להבין כמה ה IOS הזה חרא.

אבל בחייכם... תקע אוזניות שלא יוצא החוצה - זה כבר באמת על גבול הגיחוך בלקוחות שלהם, שכמובן ימשיכו לקנות בהמוניהם ולסתום לעצמם את השקע :-D.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

• תוכן חדש...