Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עוד חידוש מבית אפל - Apple Plugs!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3558 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה סוג של מצחיק אבל הם דיי אחת החברות היחידות שעושות את השינויים האלו - שהרבה פעמים סוחפים את כל השוק.

כשהם הוציאו את הMacbook air וזרקו את הCD החוצה - כולם בכו, היום - אני לא מצליח לחשוב על פעם אחרונה שהכנסתי CD למחשב ב3-4 שנים האחרונות - והמון מחשבים אח״כ פתאום העיפו גם כן את הכונן הזה.

USB-C בתור חיבור יחיד זה עוד דוגמא.

בקיצר - נחכה ונראה.

ועדיין - יש מחבר מתאם באריזה.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

בתור מעריץ של אפל - הסמארטפון הבא שלי לא יהיה אייפון והסיבה הראשונה היא אוזניות, יש גבול כמה אפשר להגביל לקוחות.

עדיף שהיו זורקים את הפורט של הטעינה ומוסיפים טעינה אל חוטית.

פורסם
בתור מעריץ של אפל - הסמארטפון הבא שלי לא יהיה אייפון והסיבה הראשונה היא אוזניות, יש גבול כמה אפשר להגביל לקוחות.

עדיף שהיו זורקים את הפורט של הטעינה ומוסיפים טעינה אל חוטית.

המתאם מגיע באריזה. לא צריך לקנות אותו.

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

פורסם

נטען שנפטרים משקע האוזניות בכדי להשאיר יותר מקום לסוללה בעלת נפח גדול יותר.

למה שמישהו שכבר יש לו מכשיר עם שקע לאוזניות ירצה לסתום אותו ולהגביל את עצמו

לשימוש רק בשקע של הטעינה?!

פורסם

נכון ואז אי אפשר להטעין ולהשתמש באוזניות.

קורה לי הרבה שאני נוסע ברכבת או אוטובוס, מטעין את האייפון 5 שלי ושומע מוסיקה או רואה סרטונים.

אני גם לא אקנה אוזניות אל חוטיות שבוודאות יעלו יותר מ 100 שקל ואחשוש לאבד אותם + לדאוג להטענה שלהן + לדאוג להטענה של הקופסה שלהן, זאת אשכרה משרה חלקית.

פורסם

יש לי אוזניות אלחוטיות שקניתי ב 80 שקל(סיניות שנשמעות ברמה פחות או יותר של ה xiaomi hybrid)

בהתחלה פיקפקתי ברעיון,אבל מאז שהם הגיעו, כבר שכחתי מה זה אוזניות חוטיות.

תירצו או לא, זוהי באמת הקדמה, ואמנם כרגע לאודיופילים אזוניות אלחוטיות זו בעיה, אבל לכול השאר? לדעתי כדאי מאוד להתקדם לזה.

פורסם

[h=1]"If I had asked people what they wanted, they would have said faster horses"

- Henry Ford[/h]בלי חברות כמו אפל היינו נתקעים עם פלאפונים מקשים עם מעבדים חזקים יותר.

How many of us ever know what it is to become the perfect version of ourselves

פורסם

מילא אם היו עוברים לusb c ומעבירים את האוזניות לשם. אבל בגלל שיש להם חיבור משלהם אז הם לא מקדמים אף אחד לשום מקום, רק אחורה כמו לימים שלפני הסמארטפונים שלכל טלפון היה אוזניות משלו על השקע של הטעינה.

אם היו משתמשים בusb c סטנדרטי אז כל יצרני האוזניות היו מתחילים ליצר לusb c עם מתאם לרגיל עד שכל הטלפונים יתעדכנו, בחיבור הלא סטנדרטי זה לא יקרה. מה שיקרה זה שכל אוזניות יימכרו עכשיו ב2 סוגים, רגיל ואפל.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם
נטען שנפטרים משקע האוזניות בכדי להשאיר יותר מקום לסוללה בעלת נפח גדול יותר. למה שמישהו שכבר יש לו מכשיר עם שקע לאוזניות ירצה לסתום אותו ולהגביל את עצמו לשימוש רק בשקע של הטעינה?!

כי זו פארודיה, ולא מוצר אמיתי.

פורסם

תיארתי לעצמי, אך ממש לא אתפלא אם בקרוב ניראה כאלו בשפע באיביי.

לא אתפלא גם אם יהיו כאלו שירכשו את השטות הזאת, כדי לגרום לאייפון שלהם להיראות קצת יותר כמו הדגם החדש ;-) .

פורסם
"If I had asked people what they wanted, they would have said faster horses"

- Henry Ford

בלי חברות כמו אפל היינו נתקעים עם פלאפונים מקשים עם מעבדים חזקים יותר.

לנוקיה ז"ל היו סמביאנים עם מסכי מגע כבר ב2004.

פורסם

כן אבל.

האוזניות שאלחוטיות שהם הוציא לא הייתי רץ איתם, לפחות אחד מהם יעוף בדרך.

אחרי טיול קטן בניו יורק את אף אחד לא מעניין אוזניות לטלפונים אחרים, כולם קונים רק מוצרים של אפל.

wireless-earpods-100681237-primary.idge.jpg

אייל

פורסם
לנוקיה ז"ל היו סמביאנים עם מסכי מגע כבר ב2004.

זה לא משנה את העובדה שכל מהפכת הסמארטפונים רשומה על אפל וסטיב ג'ובס.

אפשר להגיד שהם כבר לא חדשניים כמו פעם, אפשר להגיד שזה מרגיז מערכת הפעלה סגורה, אפשר להגיד שזה יקר, אפשר להגיד שאנדרואיד יותר טוב. אבל דבר אחד אי אפשר לקחת מאפל וזה השינוי באורח החיים שלנו.

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

• תוכן חדש...