Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3582 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

אני מחפש רכב דיזל משפחתי חזק, לנסיעות של כ-25,000 ק"מ בשנה. יותקן וו גרירה לעגלה בשביל אופנוע - הרבה מאוד נסיעות כאלה וצריכת דלק בהתאם - זאת הסיבה שאני רוצה דיזל, עד עכשיו הייתי עם רכב ליסינג בנזין וצריכת דלק הייתה משמעותית גבוהה יותר עם עגלה ואופנוע

תקציב עד 90,000 ש"ח

שנתון 2013-2012

חשבתי על סקודה אוקטביה דיזל (אבל קשה למצוא משהו שהוא לא מונית לשעבר) או רנו פלואנס דיזל (בעיות אמינות?)

אשמח לקבל הצעות נוספות

פורסם

הצעות נוספות מלבד הפלואנס (אני מניח שאין הרבה אוקטביות דיזל פרטיות עקב המחיר הגבוה).

מגאן דיזל (יש 5 דלתות וסטיישן) , סיד סטיישן דיזל.

לי יש ניסיון טוב עם הפלואנס אבל רק של 30 אלף ק"מ ב3 חודשים, ויש לנו מגאן סטיישן בבית שעומדת עכשיו על אזור ה50 אלף ומרוצים.

צריך לשים לב לתיבת ההילוכים הרובוטית וכמובן לטורבו (לדעתי נכון לכל רכב שמצויד בכאלה).

פורסם (נערך)

אם אתה לא צריך תא מטען גדול במיוחד וגיר ידני לא מהווה בעיה אז בתוספת לא גדולה אתה מגיע לקקטוס דיזל חדשה.

אפשרות אחרת היא הדאצ'יה לוגאן. בכ-85,000 נשאר רק לבחור אם אתה רוצה את הסדאן או הסטיישן.

עריכה אחרונה על ידי אורי מ.

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם (נערך)

פלואנס לא נכנסת לקריטריון של חזק, מעבר לזה הרכב מתאים. אוקטביה עם מנוע 2.0 כמובן חזקה משמעותית ויש לה יותר מומנט - זה משמעותי לגרירה. דגם הדיזל באוקטביה אמין ומוצלח, גיר DSG6 מעולה.

גילוי נאות, גם אני נוהג על אוקטביה דומה, רק ממודל ודור (MK3) חדשים יותר.

למצוא אוקטביה לא מונית עם מנוע דיזל קשה מאוד (הרכב היה יקר מאוד לקניה ויקר מאוד גם בתור משומש), אוקטביה ממודל שלי אני הייתי הלקוח הפרטי הראשון :p

עריכה אחרונה על ידי tzvipper

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...