Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט פונטו גרנדה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3564 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

על מה אתם ממלצים, יש לי שתי אופציות.

אופציה א: פונטו גרנדה 2009, דגם 1400 סמ"ק יד שניה, פרטית. 108 אלף ק"מ

אופציה ב: פונטו גרנדה 2011, דגם 1200 סמ"ק יד שניה, הייתה ליסינג. 95 אלף ק"מ

תודה על הייעוץ.

פורסם

אופציה א אוטומטית או ידנית? מהה ההבדל במחיר? יש ספר טיפולים בשתיהן? אילו רמות אבזור? יש סימנים להזנחה על אחת מהמכוניות?

שתי האופציות ידני, לגבי ספר טיפולים לשתיהן אין לפי מה שהבנתי מהמוכרים. רמות אבזור אופציה א. 1.4 dynamic אופציה ב: 1.25 Active esp.

פורסם

הייתי לוקח את ה-1.4 בהנחה שאין עליה סימני הזנחה/תאונות וכאלו, בעיקר בגלל המנוע העדיף והאבזור. תבדוק את שלמות הריפוד בצידי המושב הקדמי, בגג ואת ההיגוי החשמלי ומצב הסיטי.

פורסם
הייתי לוקח את ה-1.4 בהנחה שאין עליה סימני הזנחה/תאונות וכאלו, בעיקר בגלל המנוע העדיף והאבזור. תבדוק את שלמות הריפוד בצידי המושב הקדמי, בגג ואת ההיגוי החשמלי ומצב הסיטי.

תודה רבה אחי!

פורסם

קח בחשבון הוצאות אחזקה גבוהות יותר בפונטו הישנה. בכ"ז אתה מדבר על רכב בן 7, כמעט בן 8 - הוא כבר מגיע לחלק הזה של חייו שחלקים הולכים רק בגלל שהם ותיקים, לא בגלל שהם שחוקים.

אתה צריך להחליט האם המנוע העדיף שווה את הירידה בשנתון ואת ההוצאות הנלוות אליה.

פורסם

קח בחשבון שלרוב רכבי ליסינג עברו התעללות ואולי תוקנו עם חלפים לא מקוריים או משהו כזה (טיפול פחות טוב מאשר יד פרטית קפדן). ושה-1.25 גם די אמין אבל חלש ורועש.

פורסם

אתה חושב שכל יד פרטית זה איזה יקה קפדן ומשקיען, שמורח פוליש וקס על האוטו מדי שבוע?

רוב האנשים מנסים לחסוך בדיוק כמו חברת הליסינג. הדבר היחיד שקובע זו היסטוריית טיפולים מתועדת. לכל רכב.

• תוכן חדש...