Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3570 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מדובר בפיגו 307 שנת 2007 אוטומט.

יש לי רעש של תקתוקים מאזור המנוע, את הרעש שומעים יותר כאשר עומדים בצדדים של הרכב או מתחת, כאשר יושבים ברכב וחלונות פתוחים כמעט ולא שומעים, אני יודע שבדגמים הנ"ל אמורים לשמוע את השסתומים אבל זה רעש מסוג אחר, כאשר לוחצים גז הרעש נעלם וחוזר בסרק.

בשבוע שעבר הוחלף שמן מנוע ל Eurol 5W40 גלון סגול, והוחלפו מים במערכת הקירור לכחולים מקורי.

לפני זה לא היה את הרעש.

עצות? לנסות להחליף לשמן אחר ?

פורסם

בעצם ענית לעצמך על השאלה , לפני ההחלפה של השמן\פילטר שמן לא היה את הרעש ורק לאחר מכן הוא הופיע, סביר להניח שהבעיה היא השמן עצמו למרות שהצמיגות של 5-40 הינה עומדת בתקן של מנוע 307 גם במנוע 1.6 וגם ב2.0 הוא הגורם לרעש , כנראה בטיפול הקודם היה 10-40.

פורסם

ה NFU יכול לעבוד מצויין עם קשת מאוד רחבה של שמנים. אני עבדתי איתו על 10W30 במשך כמה שנים ובדרך ניסיתי 5W30, 10W40.

אם שמת 5W40 ויש רעש תיקתוקים שלא היה, נסה לחזור ל 10W40.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...