Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3597 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

לחבר שלי יש קיה פיקאנטו חדשה 8 חודשים על הכביש, 11 אלף ק"מ בערך

לפני חודשיים האוטו התחמם הוא עצר בצד וגרר את האוטו למוסך מורשה של קיה, הם בדקו ואמרו שהכל תקין ולא ראו בעיה אך התקלה נירשמה אצלהם.

לאחרונה צריכת השמן הגיעה למפלס התחתון הוא נכנס למוסך מילאו לו שמן ונסע לדרכו.

לפני כמה ימים נידלקה הנורה של השמן הוא נכנס למוסך מילאו שוב ולא ראו שום בעיה.

מה עושים במצב כזה?

מה יכול להיות?

הוא דיי אובד עצות

דיבר עם שירות לקוחות והאמת לא יצא מזה כל כך משו.

פורסם

אין ספק שיש תקלה. רכב תקין לא מאבד שמן בקצב כזה. רכב תקין לא אמור להתחמם (האם היה חוסר בנוזל קירור? האם נדלקה איזו נורה?).

חשוב שיהיה רישום של כל הכניסות למוסך ושל כל הממצאים של המוסך. בכל מקרה הוא מכוסה על ידי אחריות היצרן לכל מקרה שיהיה כשל של המנוע.

הוא צריך להתעקש מול שירות לקוחות שהוא רוצה לבצע בדיקה במוסך המרכזי (לא אותו מוסך בו טיפל עד עכשיו).

פורסם

שהאוטו התחמם לפיו לא נידלקה נורה כלשהי פשוט המד חום טיפס בצורה משמעותית.

כל הכניסות מתועדות, היה היום במוסך מרכזי מילאו לו שוב שמן ושלחו אותו למוסך שליד ביתו בחולון.

נ.ב- עדיין הוא לא הפסיק לעשות טיפול, לא עברה שנה או 15,000.

פורסם

אם הרכב צורך שמן בכמות לא סבירה וגם נדלקה נורת לחץ שמן כנראה יש בעיה.

הייתי דורש מהמוסך לבדוק לחץ שמן (עם שעון) בסרק ובמהירויות שונות ולהשוות את הנתונים מול ספר אחזקה של הרכב.

וגם הייתי דורש בדיקת לחץ דחיסה בכל צילינדר.

פורסם

חד משמעית יש בעייה ברכב...אולי אפילו בעיית ייצור ואני מקווה שלא מדובר בבעייה סידרתית לשנתון זה. שיישב למורשה על הראש ויידרוש רכב חלופי עד אשר יסודר ריכבו. כמובן לתעד גם הפסד ימי עבודה ולדרוש על כך פיצוי!

• תוכן חדש...