Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פנס ראש

train
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3616 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש המלצה לרכישה של פנס ראש איכותי.

לא למטרת רכיבה על אופניים, אלא בשביל לעבוד בחוץ בשעות הערב,

כלומר צריך תאורה עם עצמה מספיק טובה כדי לראות טוב מה עושים.

עד היום היו לי פנסי ראש פושטים שעולים 30 ש"ח ומופעלים בעזרת 3 סוללות של טריפל A.

מחפש להשקיע במשהו ברמה יותר גבוהה. אשמח לקבל המלצות.

תודה

פורסם

ממליץ מאוד על SEO3 של לד לנסר. פנס חזק ביותר, עמיד, ומגיע עם אחריות לכל החיים.

בזמנו הוא נהרס לי אחרי שימוש מרובה (החומצה דלפה מהסוללות) והחליפו לי לאחד חדש בלי בעיה.

פורסם
בדיוק השבוע אספתי את זה מהדואר.

מאיר חזק מאוד, רק שהוא קצת כבד וצריך להתרגל לזה.

ראיתי שהוא כולל שנאי, האם הוא משמש גם כמטען לסוללות ?

פורסם
יש לי פנס כזה ששומש פעמים בודדות, אם זה מעניין אותך אוכל לחפש אותו ולמסור לך אותו, אני מחיפה.

[ATTACH=CONFIG]469907[/ATTACH]

תודה על ההצעה,

אני מחפש משהו יותר עוצמתי ואני גם רחוק ממך איזה 70-80 ק"מ...

פורסם

ממליץ על Black Diamond

תזמין מחו"ל

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם (נערך)
ממליץ מאוד על SEO3 של לד לנסר. פנס חזק ביותר, עמיד, ומגיע עם אחריות לכל החיים.

בזמנו הוא נהרס לי אחרי שימוש מרובה (החומצה דלפה מהסוללות) והחליפו לי לאחד חדש בלי בעיה.

+1 , גם לי יש אותו ואני ממליץ ביחס למחיר .

יש 3 מצבי הארה ( חזק חלש והבהוב) + לד אדום .

אם חשקה נפשך להשקיע , חפש את petzl , יהיה כואב בכיס אבל זה ליגה אחרת של כלי .

עריכה אחרונה על ידי amisha

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

פטצל, מניסיון של שלושה, לא שווה את הכסף. אצלי הם בסוף נשברו. נכון שהם עוברים אצלי חיים קשים אבל בדיוק בשביל זה קניתי אותם.

כיום יש לי פרינסטון טק. נקנו מאיביי בגלל המחיר. עובדים טוב אבל שיטת סגירת בית הסוללות שלהם לא טובה ובאחד כבר נשבר.

על לד לנסר שמעתי דברים טובים. החיסרון שלו הוא משך חיי סוללה נמוך יחסית לפטצל אבל כנראה שהוא בעל יחס עלות:תועלת הטוב ביותר ואחריות מעולה, וכנראה יהיה הפנס הבא שאקנה.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

• תוכן חדש...