Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3611 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תראה, אני מכיר את אלו שמחוייבים ברמה של לסחוב 5 קילו על הגב ולסובב את כל הטיול סביב הצילום וארגונו, אבל לרובינו זה לא מתאים.

בדיוק מהסיבה הזו, קניתי את gm1 של פנסוניק. יחד עם עם העדשה שמגיעה עם המצלמה, אני עדיין יכול להסתובב עם המצלמה במעיל או ב-man purse, והאיכות - לפחות לפי מה שראיתי עד עכשיו - היא יותר מהמצופה בשביל חובבן בתחום כמוני.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תגובות 77
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הטיול נראה מדהים. כל הכבוד שנסעתם לבד בלי מדריך טיולים שמוביל אתכם על רצועה.

שנים סחבתי לחו"ל מצלמה SLR של Canon עד שנמאס לי לסחוב קולר ברזל על הצוואר. החלטתי לקנות מצלמה קומפקטית פרימיום מדגם Fujifilm X20. מצלמה טובה, אבל בכל טיול נוסף מצאתי את עצמי משתמש פחות במצלמה ויותר מצלם עם המצלמה של Galaxy S6. לדעתי מצלמות של מכשירי סלולר כל כך השתפרו בשנים האחרונות (במיוחד במכשירי דגל של סמסונג) שאין מספיק הבדל באיכות התמונות בשביל להצדיק רכישה של מצלמה קומפקטית איכותית.

סמסונג הציגו נרתיק מיוחד ל-Note 7 שמאפשר חיבור של עדשות איכותיות יותר למצלמה. זו ההתחלה של הסוף. עוד 5-6 שנים מצלמות למעט מצלמות סופר פרימיום לצלמים מקצועיים יכחדו.

פורסם

תודה רבה. ממש לא צריך מדריך טיולים, אם כי שמעתי שכדאי לקחת מדריך לאזורים ספציפיים פשוט כי יש המון דברים מעניינים שאי אפשר להבין לבד.

בנוגע למצלמה, אני ממש לא מסכים איתך שמצלמות סלולריות, טובות ככל שיהיו, יכולות להחליף מצלמה אמיתית בשביל חובב צילום.

החלק האחרון מודגש כי למרבית האנשים מצלמה סלולרית באמת מספיקה. הם עושים סלפיז או מצלמים נוף וזה בסדר גמור.

ברגע שדורשים קצת יותר מהמצלמה ומחפשים איכות צילום גבוהה יותר, אז הפיזיקה נכנסת לתמונה והעדשה הפצפונת וחסרת הזום בסלולרי פשוט לא עומדת בדרישות.

אגב, כמו שהמירורלס לא חיסלו את ה-DSLR, כך הסלולרי לא יחסלו את המצלמות הקומפקטיות האיכותית. יש פה עניינים של פיזיקה שאי אפשר לכפר עליהם (ככל הנראה, יש כמה חברות שמנסות).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...