Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3612 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
תשתה כוס מים. הפורד עושה אצלי 1 ל 16 בשיוט רגוע על 130- 120. תבדוק בכמה סל"ד ההונדה עושה את זה עם גיר 4 הילוכים.

הפורד תעשה 16ק״מ לליטר על גרר כשהמנוע שלה כבוי.

לפי נתוני היצרן, בתנאי מעבדה ובמהירות של 90 קמ״ש היא צורכת 14.9 ק״מ לליטר. עכשיו אני אשמח לדעת איך במהירות גבוהה ב-40% מנתוני המעבדה ובתנאים יותר קשים אתה מצליח לשפר את התצרוכת דלק.

ד״א ההונדה מגיעה עם גיר 5 הילוכים.

עריכה אחרונה על ידי asafasraf
פורסם
הפורד תעשה 16ק״מ לליטר על גרר כשהמנוע שלה כבוי.

לפי נתוני היצרן, בתנאי מעבדה ובמהירות של 90 קמ״ש היא צורכת 14.9 ק״מ לליטר. עכשיו אני אשמח לדעת איך במהירות גבוהה ב-40% מנתוני המעבדה ובתנאים יותר קשים אתה מצליח לשפר את התצרוכת דלק.

לא מכיר את מחשב ברכב של המונדיאו - יכול להיות שהוא מציג ההיפך? כלומר "16" זה כמות ליטר ל-100 ק"מ? כי אז זה יוצא קצת יותר מ- 6 ק"מ לליטר...

ככה בכל אופן עובד מחשב הרכב בסיוויק.

בכל מקרה, אנשים רשמו פה תצרוכות הזויות. המונדיאו לא תעשה בחיים 1 ל- 16, וגם הסיוויק לא תגיע ל" 1 ל- 13/14 בפקק עם מזגן".

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם

אין מה להמליץ על הפורד בענייני חסכנות. ממוצע שנבדק כמה פעמים מראה 1 ל 8. העניין שכמעט ואין לנו איתה נסיעה בין עירונית ובפעמיים (כן, פעמיים) שיצאתי איתה לכביש המהיר בשנה האחרונה, המחשב הראה מה שהראה. בכל זאת שווה כל שקל וכמובן גם יכולה לשים את הסיוויק בבגאז' (5 דלתות), לצאת לטייל, ועדיין לצרוך 1 ל 8 (:-

פורסם
לא מכיר את מחשב ברכב של המונדיאו - יכול להיות שהוא מציג ההיפך? כלומר "16" זה כמות ליטר ל-100 ק"מ? כי אז זה יוצא קצת יותר מ- 6 ק"מ לליטר...

ככה בכל אופן עובד מחשב הרכב בסיוויק.

בכל מקרה, אנשים רשמו פה תצרוכות הזויות. המונדיאו לא תעשה בחיים 1 ל- 16, וגם הסיוויק לא תגיע ל" 1 ל- 13/14 בפקק עם מזגן".

לא ברור על סמך מה אתה רושם שה״תצרוכות הזויות״.

אני מודד את צריכת הדלק קבוע (לא במחשב אלא ידנית - ק״מ שעברתי לחלק לליטר שתודלק) ויוצא לי סביב ה-13.5 בנסיעה פקוקה עם מזגן. זאת עובדה.

(סקירה לאחר קניה) Alfa Romeo Giulietta 170 2014 Manual

Honda Civic 2006 Manual - Sold

פורסם

יש לי מונדאו 2008, עושה 1/13 מדוד בנסיעות יומיומיות על כביש 6.

הסבתי לגז, שעליו היא עושה 1/10, שוב - כביש 6 ברוב המכריע של הנסיעות.

פורסם
יש לי מונדאו 2008, עושה 1/13 מדוד בנסיעות יומיומיות על כביש 6.

הסבתי לגז, שעליו היא עושה 1/10, שוב - כביש 6 ברוב המכריע של הנסיעות.

הצלת אותי (:-

מה שכן, נראה כי החבר'ה שמעולם לא הייתה להם מונדאו - יודעים יותר טוב.

פורסם

בכיף, אבל לא הבנתי איך הצלתי :-)

פורסם

אתה באמת משווה 13 ק״מ לליטר ל-16.6 ק״מ לליטר שאתה ציינת שאתה עושה?

פורסם
תשתה כוס מים. הפורד עושה אצלי 1 ל 16 בשיוט רגוע על 130- 120. תבדוק בכמה סל"ד ההונדה עושה את זה עם גיר 4 הילוכים.

מדובר בסיוויק ידנית 6 הילוכים

פורסם

[quote=asafasraf;5189814

תחליטו. בכל מקרה רכב מחבר פורום תמיד עדיף (כשמשווים ביצים לאגסים כמובן)

• תוכן חדש...