Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3613 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ותודה על העזרה,

לאחר 4 שנים בניכר ונסיעות מרובות בUber חזרנו לארץ ואנחנו מחפשים רכב לזוג + תינוקת (ועגלה)

תקציב: לא קשיח אבל סביבות ה 50K

דרישות: לפי סדר חשיבות

1. אמין
  2. חסכוני בדלק (באופן יחסי)
  3. שנתון גבוהה יחסית 2011

*אני נוהג כמו סבא זקן ולא עובר את ה 100 בד"כ - חווית נסיעה לא מעניינת אותי.

מתלבטים בין סופר מיני למשפחתית - הכל בהתאם לתקציב ואין העדפה מיוחדת בין השתיים.

מכוניות על הכוונת : I20 - I30 - חשבנו על קיה פורטה\ריו אבל קצת חוששים משום מה.

נשמח להצעות שונות.

תודה רבה.

פורסם

מה זה חסכוני בדלק מבחינתך? 1-13 נחשב חסכוני? כי זו פחות או יותר בערך הצריכה שתקבלו ממשפחתית.

למה אתם חוששים? הריו רכב מרווח יחסית לסופר מיני, אמין, מאובזר ואם תקנה מיד פרטית יש 7 שנות אחריות (3 מלאות, 4 על מנוע-גיר), ואפילו המנוע המעט חלש לא אמור להפריע לך יותר מידי. הייתי מתמקד בגרסת הסדאן דגם EX המאובזר, אבל אין בעייה לבדוק גם LX מיד פרטית (ואז המחירים יהיו נמוכים כי זה רכב שיש הרבה בליסינג).

פורסם

פאביה ידנית אטמוספרית או אוטומטית טורבו זו אחלה בחירה לדעתי. רכב מהיר וחסכוני. מאוד אמין. אחזקה לא יקרה מאוד במיוחד אם לא הולכים למורשה. חלפים וחלקים זמינים בחנויות הרלוונטיות ואפשר להוזיל מאוד את עלויות האחזקה. חיסרון אמיתי - יוקר הביטוח.

הזול עולה ביוקר

פורסם (נערך)

שלום,

אני ממליץ לכם לחפש הונדה ג'אז בנזין ( לא היברידית ). רכב חסכוני מאוד ומרווח יחסית + בגאז' לא קטן. אמין ביותר וסחיר מאוד. ראיתי בלוח יד 2 כמה רכבים כאלה עם נתונים טובים 2010-2011 בסביבות 50-55 אלף שקלים.

יש גם טויוטה ספייס וורסו המתאימה באותה המידה למה שאתם מחפשים.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

האוטומטית (DSG) טורבו (TSI) לא מאוד אמינה, במיוחד בשנתונים הראשונים.

אם במיקרוואן עסקינן, אז תבדוק גם ניסאן נוט- מרווח, פרקטי ואמין.

פורסם

גם ניסאן נוט אופציה טובה, אבל הוא פחות חסכוני מאשר ג'אז/ספייס וורסו בגלל מנוע יותר גדול (1600 סמ"ק ), אבל עדיין יחסית חסכוני.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

בוקר אור לכולם ותודה רבה על העצות,

בינתיים המתמודדת העיקרית הינה הונדה ג'אז היברידית 2013 - עם 90K נסועה.

למישהו יש מידע על עליות אחזקת החלק ההיברידי?

דברים לשקול לפני קניית רכב כזה?

תודה!

• תוכן חדש...