Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3632 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום חברים.אני מעוניין לשפר את האנגלית שלי. מאחר והגעתי למסקנה שלימוד עצמי הוא קצת קשה עבורי, חשבתי לקחת קורס לשיפור השפה.אני מתגורר באיזור הקריות.כיוון שישנה כמות גדולה יחסית של בתי ספר כאלה בסביבה, אשמח לשמוע חוות דעת והמלצות מאלו שהתנסו או מאלה שהכירו מישהו שהתנסה.כמו כן, בוגר 4 יחידות אנגלית.מטרתי היא לשפר את רמת השיחה מבחינה דיקדוקית על מנת להקל על ניהול שיחה עמוקה עם דוברי אנגלית כשפת אם.תודה רבה.

עריכה אחרונה על ידי UniqueZ

פורסם

יכול רק להגיד לך שלדעתי כל הקורסים והבתי ספר למיניהם טובים רק לכיס של בעלי החברות האלו.

עוד לא יצא לי לראות מישהו שהלך לשם וממש שיפר את האנגלית שלו.

השיטה הכי טובה ללמוד אנגלית היא לראות סרטים באנגלית ללא תרגום ולקרוא ספרים

הייתה תקופה (בצבא כשהיה משעמם בשמירות) שלקחתי מילים באנגלית מהפסיכומטרי ופשוט שיננתי אותם.

פורסם

השיטה הכי טובה זו תיירת מאנגליה/אוסטרליה/ארהב

3 חודשים ואתה א.א.אמריקה

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

-תראה סדרות וסרטים ללא תרגום / עם תרגום אנגלי (לא משהו רפואיות/היסטורי עם מונחים מסובכים).

-כנס לעמוד הראשי reddit, פתח משהו שנראה לך מעניין ותתחיל לקרוא את התגובות של אנשים, יש שם גם אינסוף תתי פורומים לכל נושא שרק אפשר לחשוב עליו, למשל ELI5.

• תוכן חדש...