Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3595 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אנו רוצים לקנות 7 מקומות. עד כה חשבתי על c4 פיקאסו שנת 14 משומש. יצרתי קשר עם לובינסקי ונאמר לי שאין את הדגם שאני מחפש (exclusive 2000 SDI) אבל יש 5008 שנת 14. הנטייה שלי היא לא ללכת על 5008 מכמה סיבות.

השאלה:

איך ה5008 לעומת הפיקאסו והאם שווה לקנות מלובינסקי או עדיף פרטי.

גילוי נאות, האוטו הנוכחי שלי נקנה מאויס בזכות מנהל קשרי לקוחות שפנה אלי דאז כאן באתר ואני מאוד מרוצה מהם!

אך הבנתי שצרפתיות עדיף לקנות מהיבואן.

תודה לכול העונים.

פורסם

עדיף ללכת בשנתון הזה על ה-5008 שלה יש תיבה פלנטרית באותם שנתונים, לעומת רובוטי של הפיקאסו.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם (נערך)

בפיקאסו exclusive BlueHDI 2.0 אותו חיפשת יש גיר זהה ל 5008 אבל מנוע הדיזל אמין יותר מהפיג'ו. גם רמת אבזור excl הינה רמה מעל בכל האבזור שיש בפיג'ו

לפיכך לא משנה ממי , בפירוש עדיף לקחת את ה פיקאסו.

בכלל ,יש איזה סטיגמה שמנועי דיזל צרפתיים זה סוסי עבודה .

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

תודה!

למיטב הבנתי יהיה קשה להשיג פיקאסו מנוע 2000 שנת 14 אבל לפי מה שרשמת כנראה שווה להמתין או לקנות מפרטי.

פורסם (נערך)

הפיקאסו HDI דיזל 2014 מאד נדיר. אתה נעול על השנתון הזה ?

יש בודדים ביד2 מ 2015

לגבי המנוע: אין קשר בין מנוע הדיזל בפיקאסו למנוע הבנזין ב 5008 . אל תשוו ביניהם.

אחד תוכנן על ידי סיטרואן והשני ע"י BMW.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

לא נעול, עניין של מחיר והיצע. בלובינסקי ישתחררו מליסיניג אלו של 14, אומנם נדיר אבל כדי לקנות במחיר טוב את הדגם הזה ספציפית שנחשב טוב , צריך לחכות ולראות. חשבתי שה5008 יתברר כהצלחה ויש אצלם כרגע אחד מוכן למכירה אבל כנראה שהוא פחות טוב מהפיקאסו

פורסם

הפיג'ו פחות מאובזר (גם בדגם הכי מאובזר שלו pk) ואמינות המנוע שלו בסימן שאלה אחרי סדרה של שיפורים. המנוע לפני השיפורים ,כלומר לפני 2014 היה אוסף של צרות שגרם נזק תדמיתי שגם ככה לא היה בשמיים.

פורסם (נערך)

אני בספק אם תמצא בלובינסקי את דגם הדיזל מליסינג. יש סיכוי לדגם מלקוח פרטי כי בזמנו הם ביטחו את הקונים בהבטחת טרייד אין במחירון פחות 5% . אז אולי מישהו שקנה אז יעשה היום טרייד אין. גם זה בספק. הדגם הזה במצב טוב נמכר במחירון בקלות בשוק הפרטי ולכן אין טעם לעשות טרייד אין אלא אם אתה עצלן....

מה שמראה כשלובינסקי רוצים הם יודעים לשמר סחירות של רכב.

עריכה אחרונה על ידי save
  • תוכן חדש...