Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3637 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, משום מה אתמול חיברתי לדים לאור מספר מאחורה ופתאום הפסיקו לעבוד האורות גם המקוריות וגם הלדים...עכשיו הבאתי חשמאלי חבר ובדק לי את כל הפיוזים בסיאט איביזה 2014 וכל פיוז עובד וכששמנו את הבדיקה של המקור חשמל ראינו שלא מגיע זרם. ידוע לכם איך אפשר לפתור את הבעיה בכמה שפחות כסף והאם זו בעיה בכלל או שלמשהו יש פיתרון? תודה

פורסם

לי זה קרה באוקטביה לאחר קניה של לדים באיביי תנסה לסגור סוויץ׳ ולהחזיר. יש איזה עניין עם המחשב רכב שלא תמיד מזהה את הנורות. מנסיון שלי עם לדים שנקנו באיביי יש להם המון בעיות, מרצדים, לא תמיד עובדים כנראה שהאיכות לא משהו.

פורסם
לי זה קרה באוקטביה לאחר קניה של לדים באיביי תנסה לסגור סוויץ׳ ולהחזיר. יש איזה עניין עם המחשב רכב שלא תמיד מזהה את הנורות. מנסיון שלי עם לדים שנקנו באיביי יש להם המון בעיות, מרצדים, לא תמיד עובדים כנראה שהאיכות לא משהו.

כן גם אצלי נקנו דרך איביי... יש לך דרך לסדר את זה? לא סוויץ ולא שום דבר אחר לא עובדים לי פשוט גם לא הנורות המקוריות! מה אפשר עוד לעשות? אני רוצה להחזיר את הצהובות הרגילות

פורסם

נדלקה לך נורה בלוח מחוונים של נורה שרופה? תנסה כל מיני וריאציות של החלפת נורה כשהרכב מונע, כבוי בלי מפתח ואז להניע ותבדוק אם הנורות נדלקות. אצלי מחשב הרכב היה צריך לעשות כאילו סריקה/איפוס והכל חזר לקדמותו.

פורסם
שלום, משום מה אתמול חיברתי לדים לאור מספר מאחורה ופתאום הפסיקו לעבוד האורות גם המקוריות וגם הלדים...עכשיו הבאתי חשמאלי חבר ובדק לי את כל הפיוזים בסיאט איביזה 2014 וכל פיוז עובד וכששמנו את הבדיקה של המקור חשמל ראינו שלא מגיע זרם. ידוע לכם איך אפשר לפתור את הבעיה בכמה שפחות כסף והאם זו בעיה בכלל או שלמשהו יש פיתרון? תודה

איך החשמלאי בדק את הפיוזים ?

איזה כייף לי :)

פורסם
נדלקה לך נורה בלוח מחוונים של נורה שרופה? תנסה כל מיני וריאציות של החלפת נורה כשהרכב מונע, כבוי בלי מפתח ואז להניע ותבדוק אם הנורות נדלקות. אצלי מחשב הרכב היה צריך לעשות כאילו סריקה/איפוס והכל חזר לקדמותו.

אין לי שום נורה ... זה המצחיק פה שום נורה לא דולקת. אין תקלה. פשוט כנראה לא מגיע לשם חשמל או שלא יודע מה... יש לכם עד רעיונות? וחשמאלי בדק את הפיוזים את כולם מקדימה מתחת להגה

• תוכן חדש...