Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ידני חדש עד 75K או משומש עד 50K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3601 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

בהמשך לפוסט הקודם ובהתאם לעצות החלטתי שעדיף לשכור באזור עפולה (או עד 20km מהעיר) ולשמור על איכות חיים\שפיות.

הציעו לי לקנות דצ'יה ספטווי דיזל ידני שמסתבר (אחרי שהגעתי לנסיעת מבחן) שמגיעה לאזור ה-80K.

אבל מכיוון שאני מצמצם את הנסיעות - מינימום 140km בין עירוני בשבוע מקסימום 280km בין עירוני.

ועוד נסיעות בתוך העיר\בסביבה.

נראה לי שהיעילות של דיזל פחות מוכחת ביחס למחיר, כמו כן המכירות (יש מילה כזו? לכמה קל למכור את הרכב) יותר טובה בדגמי בנזין.

אז השאלה מתפצלת - חדשה או משומשת?

איזה רכב?

אני לא קשור רגשית לחדשה, אבל המימון מפתה למישהו שרק מתחיל לעבוד.

נ.ב

אמרו לי שאפשר לקנות איביזה חדשה בכ-74 אלף 1.2 ידנית, 90 כ"ס. מישהו שמע\ראה?

תודה!

פורסם

מדובר במנוע TSI משופר עם רצעות תזמון ולא שרשרת (אם אני לא טועה),לדעתי כתמורה זה כדאי.

אבל הסטאפווי היא דיזלית ולכן גם תהיה חסכונית יותר ועם מנוע שכבר שנים מתוקן על רכבי רנו ניסן והוכח כאמין.

מן הסתם שאיכות החומרים באיביזה תהיה טובה יותר אבל זה רק חשוב עם אתה ידוע כ"מלטף דשבורדים".

פורסם

לאיביזה יתרון באיכות חומרים והיא בפנים היא מודרנית יותר,אך לדאציה יתרון במרחב מאחור והדיזל יהיה חיסכני יותר.

קח את האיביזה למבחן ותיראה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לא יהיו קצת בעיות למכור את ה דאצ'יה אחרי השימוש? בכל זאת דיזל ידני וקצת פחות מוכר

והחיסכון של הדיזל מתבטא גם בקילומטרז נמוך ועירוני יחסית?

פורסם

הדאציה דווקא תופסת תאוצה יפה מאוד,לכן דווקא דיזל עם ק"מ נמוך יכול להיות מעניין.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לא יהיו קצת בעיות למכור את ה דאצ'יה אחרי השימוש? בכל זאת דיזל ידני וקצת פחות מוכר

והחיסכון של הדיזל מתבטא גם בקילומטרז נמוך ועירוני יחסית?

בינתיים עוד אין הרבה רכבים על הכביש אבל לפחות במקרה של הדאסטרים- נמכרים מאוד מאוד מאוד מהר כמשומשים.

דווקא דיזל (בערך כל דיזל, לא משנה איזה יצרן) נחטף הרבה יותר מהר מאשר בנזין מקביל. בהנחה ושני הרכבים שמורים ועם ק"מ דומה הדיזל תימכר, כנראה, קודם.

פורסם

אז במקרה ואנחנו ממקדים את השאלה, ומשווים בין איביזה בנזין ידנית 1.2 ב-70 אלף מול דצי'ה ספטווי דיזל חדשה ב77 אלף עדיף את הסטפווי וכמות הקילומטרים לשנה פחות משמעותית?

פורסם

קיה ריו ידנית - מצויינת אמינה וחסכונית - אני מאמין שתוכל להוציא מתחת ל 80.0, פיג'ו 208 ידנית בפחות מ 70.0 אלף, קקטוס במבצע שהם פרסמו כאן, אפילו 208 אוטומטית פשוטה ב 80.0 לפי הפרסומים שלהם האחרונים.

רק תבחר.

בין דאציה לאיביזה - אין בכלל התלבטות. הייתי בוחר בדאצ'יה ללא היסוס.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

תלוי מה חשוב לך,הדאציה תהיה חיסכונית יותר ומרווחת מאחור,האיביזה מודרנית יותר בפנים עם איכות חומרים עדיפה.

פורסם

אמרו לי שאפשר לקנות איביזה חדשה בכ-74 אלף 1.2 ידנית, 90 כ"ס. מישהו שמע\ראה?

תודה!

ראיתי, שמעתי, קניתי.

72,800 כולל חיישני רוורס, קודנית וג'אנטים.

• תוכן חדש...