Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיאט איביזה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3600 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לקנות סיאט איביזה 2013, רמת גימור FR, 3 דלתות, קילומטראז 40000, 1200 טורבו

הבעיה היחידה היא שב3 שנים היא הספיקה לעבור 4 ידיים וזה מוזר מאוד לדעתי בהתחשב בעובדה שמבקשים עליה רק 60000 שח.

אשמח לקבל עצה כלשהי בנוגע לבדיקות ודברים שעלי לעשות לפני שאני אקנה את הרכב הזה? תודה(:

פורסם
להתרחק מאש, 4 ידיים ב3 שנים?

אין מצב

אוקיי במידה ואני לוקח את הרכב למכון לבדיקת רכב ומעביר אותו בדיקה, האם יש ליקויים שמוכר הרכב הזה יכול להסתיר בבדיקה?

פורסם

לדעתי יהיה קשה להסתיר פגמים מהותיים - תוכל גם לגשת עם המוכר למוסך ולקסל את היסטוריית הטיפולים.

3 ידיים-4 שנים לאיביזה 3 דלתות - לא מפיל אותי מהכסא כי מדובר ברכב שאהוד ע"י צעירים שאוהבים להחליף הרבה כלי רכב.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

נכון, אבל עדיין זו תחלופה מאד גבוהה שתקשה במכירה.

מדובר בדגם מאד נפוץ ועם קצת סבלנות לא צריכה להיות בעיה למצוא אותו עם מספר בעלויות סביר.

• תוכן חדש...