Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3642 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם לא מדובר בסודות הגרעין של ישראל איזה נזקים נוספים נגרמים לך מהדחייה?

נשמח ללמוד

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תגובות 163
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אם לא מדובר בסודות הגרעין של ישראל איזה נזקים נוספים נגרמים לך מהדחייה?

נשמח ללמוד

כפי שוודאי ניחשת, לא מדובר בסודות הגרעין.

אין לי בעיה לפרט לך על כל ראשי הנזק בדיני חוזים מההתחלה עד הסוף. העניין שזה לא המקום ולי אין את הזמן. אם אתה רוצה ללמוד קצת על ראשי נזק חוזיים תכתוב בגוגל: פיצויים בדיני חוזים.

בכל מקרה ומבלי לפרט יותר מדי, הנזקים הם במובן של השכרת רכב, הפרת חוזה, הסתמכות על חוזה, ירידת ערך ועוגמת נפש. זה בגדול.

פורסם
לי אופן אישי צבע הריפוד הוא לא מאד מהותי. בטח לא בשביל שאמתין למעלה מחודשיים לקבלת הרכב (או אוותר לגמרי) - אבל זה אני, ולא אתה.

לשלוח מכתב למנכ"ל צ'מפיון ולבקש ממנו מה בדיוק?

אל תשכח שעדיין מדובר בקניה השניה הכי יקרה לבנאדם, ואם הוא רוצה ריפודים בצבע בז' מגיע לו ריפודים בצבע בז'. כשמישהו מקבל דירה עם סטייה הכי קלה במפרט הוא זועק חמס וזה לגיטימי, כך גם בקניית רכב.

אלא שהיבואן יודע שללקוח אין לאן לברוח ושאין לו גיבוי מהמדינה לעניין, אז אפשר לזרוק עליו זין.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
כפי שוודאי ניחשת, לא מדובר בסודות הגרעין.

אין לי בעיה לפרט לך על כל ראשי הנזק בדיני חוזים מההתחלה עד הסוף. העניין שזה לא המקום ולי אין את הזמן. אם אתה רוצה ללמוד קצת על ראשי נזק חוזיים תכתוב בגוגל: פיצויים בדיני חוזים.

בכל מקרה ומבלי לפרט יותר מדי, הנזקים הם במובן של השכרת רכב, הפרת חוזה, הסתמכות על חוזה, ירידת ערך ועוגמת נפש. זה בגדול.

איזה ירידת ערך נגרמה לך?

עוגמת נפש 500-1000 ש"ח תגיד תודה

הפרת חוזה הסתמכות על חוזה , מה הנזק שנגרם לך מכך?

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
אל תשכח שעדיין מדובר בקניה השניה הכי יקרה לבנאדם, ואם הוא רוצה ריפודים בצבע בז' מגיע לו ריפודים בצבע בז'. כשמישהו מקבל דירה עם סטייה הכי קלה במפרט הוא זועק חמס וזה לגיטימי, כך גם בקניית רכב.

אלא שהיבואן יודע שללקוח אין לאן לברוח ושאין לו גיבוי מהמדינה לעניין, אז אפשר לזרוק עליו זין.

מסכים שמעצבן מסכים שמגיע לו ריפודים בצבע בג'

לא אומרים לו קישטה

תבוא עוד חודשיים , בינתיים ניתן לך רכב שכור - שינהלו ויכוח לאיזו תקופה ושירות ראשון חינם ויאללה.

אבל פות"ש חושב שיש לו תרנגולת שמטילה ביצי זהב ביד.

מדינה חופשית.

שיתבע.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

בא נתחיל עם העובדות:

1) כשהזמנת אמרו לך שהרכב יהיה על אוניה שתיכנס לנמל ב27.7.

2) בהנחה שאתה משלם בו ביום, יש להם 21 יי עסקים לספק לך את הרכב.

3) 21 ימי עסקים = חודש ימים. הגענו ל27.8

4) הציעו לך רכב שכור מ-28.8 אז לא ברור לי איפה אתה נפגע...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
מסכים שמעצבן מסכים שמגיע לו ריפודים בצבע בג'

לא אומרים לו קישטה

תבוא עוד חודשיים , בינתיים ניתן לך רכב שכור - שינהלו ויכוח לאיזו תקופה ושירות ראשון חינם ויאללה.

אבל פות"ש חושב שיש לו תרנגולת שמטילה ביצי זהב ביד.

מדינה חופשית.

שיתבע.

רק שאתה לא מבין עד כמה זה מעצבן שהם מביאים לו רכב חלופי לחודש בלבד, לא עד שמביאים לו את החדשה ב2017...?

זה מעצבן! מאוד!

פורסם (נערך)

Zvit- אין טעם להיכנס איתך לוויכוח על חישובים. אם תרצה באמת להסתכל על סכומים של פיצויים תכנס לפסקי דין בעניין במקום לזרוק מספרים ללא קשר.

עריכה אחרונה על ידי Bar fadida
פורסם
בא נתחיל עם העובדות:

1) כשהזמנת אמרו לך שהרכב יהיה על אוניה שתיכנס לנמל ב27.7.

2) בהנחה שאתה משלם בו ביום, יש להם 21 יי עסקים לספק לך את הרכב.

3) 21 ימי עסקים = חודש ימים. הגענו ל27.8

4) הציעו לך רכב שכור מ-28.8 אז לא ברור לי איפה אתה נפגע...

הכיוון של הפוסט הלך למקום אחר לגמרי. אני אסכם את כל עניין הפיצויים פעם אחת ואשמח אם התגובות יחזרו להיות שימושיות:

כשחברה מפרה הסכם היא צריכה לעמוד בכל מה שנגזר מזה מבחינה משפטית. כששואלים את שאלת הפיצויים, מעבר ל-״מה נפגעת״ יש עוד כמה דברים שנלקחים בחשבון, דוגמאת תום לב בביצוע העסקה וכו..שזהו לא המקום לפרטם. אבל באשר לשאלתך במה נפגעתי- נפגעתי בכך שאני מקבל אוטו 2016 בסוף 2016. נפגעתי בכך שהם לא עמדו בחוזה והם מציעים לי לקבל רכב רק לחודש אחד, והטענה בסעיף 2 לא נכונה מהסיבה שזה שמותר להם לאחר לי בחודש ימים לא אומר שמותר להם להוריד לי את זה מההשכרת רכב (מבחינה משפטית). אין קשר ואני לא אכנס לזה.

שוב אני אומר חברים, בבקשה אין טעם לשאול שאלות בדבר הפיצויים, צאו מנקודת הנחה שנפגעתי. כמו כל אחד מכם שלא היה מקבל את רכבו בזמן וזוכה ליחס מזלזל מצד החברה.

פתחתי את הדיון על מנת שאוכל להיעזר בכם במה אני יכול לעשות להמשך ולא להידרש לשאלה חוזית כזו או אחרת.

תודה.

פורסם

אז אני מבין שטעיתי ואתה כן רוצה ללמד אותם לקח. בהתחלה רשמת שאתה זקוק לרכב וחשבתי שזה מה שמעניין אותך. פתאום התחלת לדבר סינית (משפטית).

פורסם
אז אני מבין שטעיתי ואתה כן רוצה ללמד אותם לקח. בהתחלה רשמת שאתה זקוק לרכב וחשבתי שזה מה שמעניין אותך. פתאום התחלת לדבר סינית (משפטית).

ממש לא. אם לא שמת לב נגררתי לענות על השאלות האלו. אין לי כוונה ללמד אותם לקח, שכן לא יצא לי מזה שום דבר וזה לבזבז אנרגיה לחינם.

כמו שכבר אמרתי- הדיון נפתח על מנת לקבל את חוות דעתכם במה אפשר לעשות בנושא.

פורסם

צבי

אתה טועה בעובדות

ב 13.7 אמרו לו הרכב פה, לך תשלם.

היה הולך לבנק מעביר להם את הכסף באותו היום, מאותו רגע יש להם 14 ימי עסקים לספק את הרכב.

במקום להעביר כסף הלך אליהם אמרו לו

אויש נמכר למישהו אחר.

בהנחה שיש לו סימוכין להודעות הללו מכאן מתחילים.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
אבל באשר לשאלתך במה נפגעתי- נפגעתי בכך שאני מקבל אוטו 2016 בסוף 2016.

פתחתי את הדיון על מנת שאוכל להיעזר בכם במה אני יכול לעשות להמשך ולא להידרש לשאלה חוזית כזו או אחרת.

תודה.

תסביר לנו איך נפגעת . היית אמור לקבל רכב בסוף יולי 2016 אתה מקבל אותו בסוף ספטמבר 2016.

לך למחירון של המדינה ( הוא לידעיתך האורים והתומים בבתי המשפט בישראל ) של יצחק לוי שם תמצא שרכב מספטמבר 2016 יקר יותר מרכב של יולי 2016.

יש לך שתי אפשרויות לדעתי

כתבתי לך אותם בהודעה 16 אולי יצ'פרו אותך בטיפול ראשון בחינם

ואני אוסיף אחת נוספת

לך תתבע את האמאמא שלהם.

ותחזור לדווח

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

מתי יבינו יבואני הרכב ששרות הלקוח חשוב ברמות שזה יותר מהרכב עצמו מתיייי .

אם עשו לך ככה בזמן קניה שזה שלב הלי..... שלהם מראש עדיף כבר לקנות יד שניה או מיצרן אחר ,פשוט לא בסדר לעשות דבר כזה .

תגיד להם שאתה מאוד מאוכזב ושזה רגע קריטי של הקניה וזה מה שאתם עושים ופשוט בטל את הרכב ותראה איך הם מגיבים לזה ויותר מזה תעשה קצת רעש באולם זה מלחיץ אותם .

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם

בנוגע לתביעה- התייעצתי היום עם עורך דין ומחר יצא מכתב התראה לפניי נקיטת הליכים משפטיים לצמפיון. מעבר לכך, ארגון ״חבר״ גם נכנס לתמונה ומחר מנהל הרכב של חבר יעשה ברור אל מול צמפיון. מבטיח לחזור ולעדכן בהתפתחויות. לילה טוב חברים.

• תוכן חדש...