Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טלויזיה LG 32 אינצ' לא נדלקת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3629 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום,

ברשותי טלויזיה LCD של LG (דגם 32LH22R) ולצערי היא לא נדלקת. החלפת כבל חשמל ובדיקה עם שקע אחר לא עזרו.

האם שווה לקחת אותה לטכנאי? האם יש איזו בדיקה שאני יכול לנסות בבית כדי לנסות ולראות איפה הבעיה?

הטלויזיה בשימוש בסביבות 5 שנים.

תודה

עריכה אחרונה על ידי oleg_kra
פורסם

הייתה לי בעיה זהה בטלויזיה של פיליפס.

סביר מאוד להניח שהבעיה היא בלוח החשמל - אחד הרכיבים נשרף, אולי קבל.

דבר ראשון שאתה יכול לעשות זה לפתוח אותה, להביט או להעלות תמונה של לוח החשמל - זה הלוח שהכבל של החשמל מתחבר אליו.

תחפש סימנים של שרוף. מצאת ? מעולה, ניתן להחליף את הרכיב ברכיב זהה והטלויזיה תחזור לעבוד.

אם אין סימנים פיזים, תחפש את הדגם ואת הבעיה שלך בגוגל, תראה אם זה קרה למישהו אחר.

עוד אפשרות, זה לפרק רכיב רכיב ולבדוק תקינות עם מכשור תואם.

ו2 אופציות אחרונות זה להזמין מEBAY לוח חשמל חדש או לפנות לטכנאי. לא משנה מה תבחר לעשות, זה יעלה לך פחות מלרכוש טלויזיה חדשה.

פורסם

שכחתי לציין לקבי הקבלים, הם לא בהכרח חייבים להיות שרופים - תשים לב לתחתית שלהם, אם היא לא שטוחה, אלא מנופחת - זה סימן שקבל מת או הולך למות.

פורסם

חדשות טובות!

מסתבר שיש מאחורה מפסק שלא הייתי מודע לקיומו :loco:, ואיזו רוח רפאים העבירה אותו ל - off ללא ידיעתי. הטלויזיה קמה לתחיה, כמו חדשה :lol:

תודה לכולם על העזרה!

IMAG1208.jpg

פורסם

איפה הסמיילי עם הצחוק המיתגלגל שצריכים אותו?...

ולחושב עם הייתה לוקח לטכנאי ובסוף הוא היה דוחף לך איזה מיקרוסכמה בדרך :-).

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• תוכן חדש...