Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3639 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפש את המצתים המתאימים ביותר לשנתון שלי,

מועד עלייה: 08/2010

דגם: M301LS-GQGEW

סוג: M1

דגם מנוע: K3

חיפשתי באינטרנט וחלק אומרים:

1. Denso XU22PR9

2. Denso K20RU11

מה עדיף? או מה המתאים ביותר?

תודה.

פורסם

טוב השני באמת לא מתאים לרכב שלי, אסף טיפל לי ברכב, ניסיתי להשיג את השני אבל לא היה אז הביאו לי את הtwin tip של הראשון.

Denso xu22tt.

מישהו יכול להגיד מה הקטע של הפלאג הזה? וזה בסדר לשים ברכב הזה.

תודה.

פורסם

דעתי בכל הנוגע לפלאגים היא לשים מקורי או חליפי תואם.

אני לא מאמין בכל מיני פלאגים דו-תלת-מרובעי ראשים, טיטניום, מגנזיום, פלוטוניום וכו'. אם באמצעות פלאג עלוב היצרן היה יכול להוציא יותר כוח מהמנוע, ביצועים טובים יותר או צריכת דלק מופחתת הוא היה עושה את זה, יש סיבה למה היצרן בחר דגם פלאג ספציפי למנוע ואני מציע להיצמד להנחיות היצרן בנושא הזה.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

זה שדנסו רושמים שזה תואם לא אומר שזה מאושר ע"י יצרן הרכב, מה גם שיש מקרים שלשווקים שונים יש פלאגים שונים, על אף שמדובר באותו דגם הרכב והמנוע.

אני מציע לברר במוסך מורשה ולפי מספר שלדה מהו דגם הפלאגים המקורי איתו הגיע הרכב לארץ.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר, הפלאגים הם לשוק האירופי. ואתה יודע שעל הפלאגים המקוריים אתם הגיע הרכב לארץ כתוב דייהטסו כך שאני לא יודע מה יש לו לברר אלא אם הוא רוצה לקנות אותם.

פורסם

איתמר, דנסו שמייצרת את ה- OEM מציעה גם פלאגים "משופרים".

זה דבר מקובל שחברה מציעה טכנולוגיה עדיפה לדעתה, גם אם זה לא נדרש ע"י יצרן הרכב.

בלי קשר, במנוע הכל כך פשוט ואמין הזה שמתאימים לו פלאגים פשוטים, זולים ואיכותיים שמחזיקים המון - למה לא לשים אותם?

• תוכן חדש...