Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3653 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

 

אופל אסטרה 1.6 טורבו 180 כ"ס, שנת 2013.

יד ראשונה פרטית. 00 ברישיון

חודש עליה לכביש - יוני

ק"מ - 53000

 

המחירים נעים ביד 2 בין 65,000 - 70,000 ש"ח

לפי המחירון המשוקלל, המחיר 93,000 ש"ח

 

במגרש טרייד אין רוצים 66,000 ש"ח

 

איפה הטעות, או מה ההסבר, לטווח המחירים הזה?

ארז רונן

פורסם

המחירון אמור לשקף את השוק. במקרה שתארת המחירון לא משקף את השוק.

האם זאת טעות נקודתית או טעות שנובעת משיקולים זרים?

 

אני לא יודע.

 

מה שכן, זה לא השרשור השבוע, ובטח לא השרשור הראשון בפורום שמצביע על ההפרשים.

 

מחירון לוי יצחק משמש ברוב חברות הביטוח, אם לא כולן, כבסיס לפיצוי רכב במקרה של אובדן מוחלט או גניבה, עם השקלולים (יד, בעלויות קודמות) וללא התחשבות במצב הרכב (שזה משהו סוביקטיבי).

 

כמוכר רכב הגיוני שתבקש את המחיר הגבוה ביותר שתוכל לקבל בהקדם האפשרי על הרכב. כנראה שבמקרה הזה המחיר הזה נמוך יותר.

פורסם

במכירה וקניה, המחיר נקבע לפי היצע וביקוש ולא לפי המחירון.

ברכבים המשומשים של אופל הביקוש הוא מאוד נמוך ולכן המחיר יהיה רחוק מהמחירון.

פורסם

^^^

זה מעניין. חשבתי שהמחירון נקבע על פי ההיצע והביקוש.

ובכל זאת, במידה והרכב נגנב, האם חברות הביטוח מתייחסות למחיר המחירון, או לפי ההיצע והביקוש?

ארז רונן

פורסם

מחירון לוי יצחק נקבע על פי קריטריונים של השמאים כמה הרכב שווה ולא כמה אפשר לקבל עליו בשוק. ולכן בתאונה או גניבה תקבל את המחירון שלו, כי זה מה שהוא שווה. (אבל לא מה שהוא שווה במציאות במכירה שלו).

קורולה 2008 רובוטית תימכר רחוק מהמחירון ושנה מעליה 2009 אוטומט רגיל תימכר סביב המחירון, וזה בגלל שהביקוש של הרובוטית נמוך ביחס להיצע, בשונה מאוטומט רגיל שהביקוש גבוה ביחס להיצע.

פורסם

המחירון אמור לשקף את מצב השוק, והוא לא.

אף מחירון לא יכול באמת לשקף את מצב השוק באופן מלא, אבל אצל לוי יצחק זה די בולט.

 

ספציפית במקרה של הקורולה, המחירון של הדגם עם הביקוש הנמוך היה אמור לצנוח.

 

 

ארז, בשרשור אחר ראיתי שאתה מפרסם את הרכב של זוגתך, עם ק"מ מאוד גבוה יחסית למתחרות במחיר הרבה יותר נמוך (באחוזים) מהמחירון המשוקלל, אז אני לא מבין את הפליאה.

פורסם

^^^

רכב עם קילומטראז' גבוה יותר קשה למכור. לכן לקחתי את הצעת שלמה סיקסט כבסיס וממנו אני מוכן להוריד במחיר כדי לבצע מכירה. שונה הדבר מרכב יחסית חדיש עם קילומטראז' נמוך.

ארז רונן

×
×
  • תוכן חדש...