Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3676 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שלום,

הצבתי לעצמי יעד לקנות דירה עד סוף השנה בעפולה, קרוב ככל האפשר לרכבת ולעיר.

התקציב שלי אינו גבוה ובגלל זה מעדיף דירת 4 חדרים חדשה.

היתי אצל 3 קבלנים וקיבלתי מידע רב, איך יחד עם זאת מרגיש עוד יותר מבולבל.

אשמח לקבל מידע לקריאה שאוכל ללמוד על תהליך קניית דירה, על דברים שצריך לשים לב ואיך לא לקנות חתול בשק.

בנוסף אשמח לקבל מידע על קבלן בר ובניו.

המון תודה!

תומר

פורסם

התקציב שלי אינו גבוה ובגלל זה מעדיף דירת 4 חדרים חדשה.

אם כך אז התקציב שלך דווקא כן גבוה.

בכל מקרה, הקירבה לרקבת (טעות במקור) מרמזת על כך שאתה לא עובד בעפולה.. אתה בטוח שדירה חדשה בעפולה זה מתכון מוצלח יותר, מדירה מיד שניה במקום קצת יותר קרוב לצוויליציה?

מנסיון של חברים שרכשו דירות מקבלן, זה לא תענוג גדול ותמיד יש המון חבלי לידה...

יום טוב גם לך

פורסם

לא אכנס לשיקולי הקניה

רק אומר שהקבלן קבלן ותיק ומכובד בעפולה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

על בר ובניו שמעתי הרבה דברים טובים,

הדירות שלו נחטפות.

אין עדיין רכבת בעפולה

עדיין זה בפרוייקט בניה, יקח זמן.

בעפולה מאד חם,וקצת צפוף

זו הסיבה שאינני מתלהב לגור שם.

בהצלחה

פורסם

הרכבת מעבר לפינה ומשקיע נדלן בונה על זה

אבל גם המחירים כבר לקחו זאת בחשבון

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
חבלי הלידה של דירות חדשות זה בולשיט. כמה ביקורים של הקבלן ומסדר כל תקלה. אני קונה רק מקבלן.

Good for you

שותף שלי למשרד דחה ב3 חודשים את קבלת הדירה בגלל ליקויים חמורים, וכבר כמעט שנה רודף אחרי הפועלים של הקבלן שיסדרו את הליקויים הפחות חמורים.. כמובן שכל זה מלווה בהמון עצבים, תסכול וכסף.. ולא יסתיים בלי סחבת משפטית.

יום טוב גם לך

פורסם
Good for you

שותף שלי למשרד דחה ב3 חודשים את קבלת הדירה בגלל ליקויים חמורים, וכבר כמעט שנה רודף אחרי הפועלים של הקבלן שיסדרו את הליקויים הפחות חמורים.. כמובן שכל זה מלווה בהמון עצבים, תסכול וכסף.. ולא יסתיים בלי סחבת משפטית.

חבר קנה בעפולה חדשה מקבלן,כבר עיכוב של כמעט שנה!!

משלמים לו שכירות אבל הוא ומשפחתו במצב לא נעים בכלל.

יש יתרון בחדש ויש יתרון מיד 2,

בסוף התקציב מדבר.

פורסם

הבית שקניתי (בית פרטי) היה מוכן 4 חודשים לפני הזמן.

הדירה שקניתי (בבניין בן 18 קומות) הייתה מוכנה ביום שהיה קבוע בחוזה. מדובר בשני קבלנים שונים בשתי ערים שונות.

כמו כל דבר בחיים - צריך לדעת איך קונים וממי קונים. זה לא סתם לחתום על חוזה להשכיב סכום כסף ויאללה עוברים דירה. תהליך מאוד מורכב שמי שיודע להתנהל - זוכה ומרוויח. מי שלא - יכול לחכות גם שנה לאכלוס ולאכול מרורים.

פורסם
תהליך מאוד מורכב שמי שיודע להתנהל - זוכה ומרוויח. מי שלא - יכול לחכות גם שנה לאכלוס ולאכול מרורים.

Smiro, אשמח לקבל טיפים. לא מצליח לרדת לסוף דעתך במשפט המצוטט.

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם
הבית שקניתי (בית פרטי) היה מוכן 4 חודשים לפני הזמן.

הדירה שקניתי (בבניין בן 18 קומות) הייתה מוכנה ביום שהיה קבוע בחוזה. מדובר בשני קבלנים שונים בשתי ערים שונות.

כמו כל דבר בחיים - צריך לדעת איך קונים וממי קונים. זה לא סתם לחתום על חוזה להשכיב סכום כסף ויאללה עוברים דירה. תהליך מאוד מורכב שמי שיודע להתנהל - זוכה ומרוויח. מי שלא - יכול לחכות גם שנה לאכלוס ולאכול מרורים.

כנראה היה לך מזל אקראי.

בעיות במסירה הם דבר שבשגרה וליקויי בניה יש בלא פחות מ-100% מהדירות החדשות בישראל (מקור).

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם (נערך)

ממש לא מזל אקראי. אני לא אכנס לפרטים איך ומה ולמה. טיפ כללי - תיקח עו"ד חזק בתחום שמוכר ומכיר אנשים בתחום. אך עם זאת, אל תתלה כל יהבך בעו"ד.

כשאתה בוחר קבלן אתה צריך לבדוק את הרקע שלו, מה מצב החברה, היסטוריית בנייה ועוד שלל דברים. רוצה להיות ממש יסודי? חפש פרוטוקולים ותמלילים של הוועדה המקומית והוועדה המחוזית של דיון על התב"ע , תראה איך התנהל הדיון, מה נאמר בו. כנס ותראה ממה התב"ע מורכבת, מה ההתניות של הוועדה המקומית, איך הקבלן עומד בביצוע. זה תהליך מורכב, כמו שציינתי. יש עוד הרבה הרבה פרטים שיש להיכנס אליהם לפני שרוכשים את הדירה. כמו למשל מי קבלני המשנה שבהם משתמש היזם - החל ממי בונה את השלד ועד מי מניח את הרצפה. כל אחד מהם יש לבדוק.

ולא, מה שקרה לי ממש לא אקראי.

עריכה אחרונה על ידי Smiro
פורסם

בפרויקטים גדולים קבלני המשנה נבחרים מתוך רשימה כך שאין לך באמת שום דרך לדעת מי הם יהיו במעמד הזמנת הדירה.

נשמע אקראי למדי.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

כפי שציינתי, טרום הזמנת הדירה אתה יכול לדלות המון מידע, כולל גם קבלני משנה. יתרה מכך, אתה יכול לחתור יותר עמוק. אבל שוב, אני לא יועץ ולא כלום, לא אכנס לפרטים. אם זה נשמע לך אקראי - סבבה. בינתיים נהניתי מה-"אקראיות" הזאת פעמיים, ופעם אחת חברי נהנה כשעזרתי לו לבחור. אולי אני אלך למלא לוטו אם כך, שכן אני כל-כך בר מזל.

פורסם

ברמת העיקרון אני מסכים עם סמירו

קבלן טוב בוחר קבלני משנה טובים

אבל

זה לא מונע נפילות, אלא מקטין את האפשרות לנפילה.

כמובן שימוש שלך באיש מקצוע שיבדוק במהלך הבניה את טיבה יעיר את ההערות שיתוקנו בזמן אמת מגדיל את האפשרות שלא ליפול.

וכך צריך ללכת בבחירת דירה.

זה לא חולצה בשוק רמלה לוד

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• תוכן חדש...