Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קאצ' במחיר של פיג'ו 208

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3640 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני כרגע מתעניין ברכב מיני ידני חדש בין 60 ל 70 אלף, האמת שדי נעול על הi10 עד שראיתי שפיג'ו 208 שקורץ לי מאודדד מבחינת מראה, דלק, מוניטין התנהגות כביש וחווית נהיגה במחיר של 67 אלף...?

בנוסף הבנתי ש208 היא סופר מיני.. מה שעוד יותר מבלבל אותי מבחינת מחיר

מישהו יכול לשפוך קצת אור על העניין? איך היא נמכרת במחיר כל כך נמוך??

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כבר כמה שנים שיש הבדל גדול בין סופר מיני ידנית שעולות באזור ה75 לבין האוטומטיות שעולות באזור ה100-105,אם כי יש חריגים כמו האיביזה אוטומטית ב83 או 208 אוטומטית אך חסרת איבזור ב86.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
כבר כמה שנים שיש הבדל גדול בין סופר מיני ידנית שעולות באזור ה75 לבין האוטומטיות שעולות באזור ה100-105,אם כי יש חריגים כמו האיביזה אוטומטית ב83 או 208 אוטומטית אך חסרת איבזור ב86.

על גיר אנשים מוסיפים עלות של אוטו נוסף??

ידוע לך על חסרון שיש לשים לב אליו ב208 מבחינת תחזוקה / אמינות / אבזור (בעיקר בהיבט של בטיחות)?

ודבר נוסף - אפשרי לבקש מהם בחברה להתקין בלוטוס לגרסה הידנית בעלות נמוכה כלשהי? זה הדבר היחיד שחסר לי באבזור ואני אפילו מעדיף לוותר על המסך מגע שהם מציעים בגרסאות המאובזרות

• ספונסר פורום
פורסם

שלום איתמר,

אין קאצ' או עז או סעיפים נסתרים.

יש סופר מיני מודרנית עם מנוע אטמוספרי, גיר ידני, ובמחיר שאין לו מתחרים.

אבל באמת, למה לדבר כשאפשר להתרשם, בוא לנסיעת מבחן ותתרשם בעצמך. (שלח לנו טלפון ושם, וניצור עימך קשר לתיאום)

צוות לובינסקי

פורסם

זה לא רק הגיר,גם המנוע במקרה של הפיגו שונה,בידני מדובר על 1.2/82 באוטומט זה כבר מנוע טורבו 1.2/110 זה כבר הבדל מאוד גדול,בנוסף היא גם מאובזרת יותר.

ככה זה לא רק הגיר,אלא גם מנוע ותוספת איבזור.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תבדוק את העניין אם אני לא טועה ברמת האיבזור הנמוכה מגיע מסך בהתקנה מקומית.

בסך הכל אחלה רכב אבל מציע שתעשה נסיעת מבחן ותראה אם מתאים לך.

פורסם
זה לא רק הגיר,גם המנוע במקרה של הפיגו שונה,בידני מדובר על 1.2/82 באוטומט זה כבר מנוע טורבו 1.2/110 זה כבר הבדל מאוד גדול,בנוסף היא גם מאובזרת יותר.

ככה זה לא רק הגיר,אלא גם מנוע ותוספת איבזור.

הבנתי.

מעבר לכוח המנוע, התנהגות הכביש ונוחות המושבים יישארו כשהיו?

ואם להתייחס לדילמה שלי, 82 הם יותר מ60 במקרה של i10

פורסם

זה אותם מושבים כך שהנוחות צריכה להיות דומה.

הפיגו צריכה להיות זריזה יותר.

פורסם
זה אותם מושבים כך שהנוחות צריכה להיות דומה.

הפיגו צריכה להיות זריזה יותר.

לדעתך היא שווה את ההפרש של 7.5k?

פורסם

לדעתי כן היא נוחות טובה יותר,תא מטען גדול יותר,מרווחת יותר,איכות חומרים טובה יותר,כן.

פורסם
תבדוק את העניין אם אני לא טועה ברמת האיבזור הנמוכה מגיע מסך בהתקנה מקומית.

בסך הכל אחלה רכב אבל מציע שתעשה נסיעת מבחן ותראה אם מתאים לך.

תודה, בהחלט אעשה

רק קצת מרתיע אותי המנוע שיותר חלש ממה שחשבתי

פורסם

אל תתרשם ממספרים על הנייר.

קח את הרכב לנסיעת מבחן ותבדוק אם לצרכיך הוא חלש או לא.

לאחר מכן תשווה לנסיעה ברכב המתחרה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

חבר מהעבודה קנה ממש עכשיו איביזה ידנית 1.2TSI במבצע ב 72000 ש"ח. לדעתי שווה בדיקה.

אישית אני לא סובל רכבי מיני ומעדיף תמיד סופר מיני גם אם האבזור נמוך יותר אבל זו בחירה שלך.

פורסם
חבר מהעבודה קנה ממש עכשיו איביזה ידנית 1.2TSI במבצע ב 72000 ש"ח. לדעתי שווה בדיקה.

אישית אני לא סובל רכבי מיני ומעדיף תמיד סופר מיני גם אם האבזור נמוך יותר אבל זו בחירה שלך.

איביזה מעל התקציב האמת, אני רוצה לסגור את כל העסקה כולל אגרת רישוי בפחות מ70, וקצת בעייתי להתגמש

בנוגע למיני - אין ספק שהאיכות וההנאה תהיה רמה מעל ב208 ביחס לi10, בייחוד כשסעיף האבזור לא מדבר אליי כל כך.

אבל המיני בפני עצמן - לדעתי אלו יחסי מחיר מול תמורה, והשאלה היא מה התמורה שאתה מחפש וכמה אתה מוכן ויכול לשים על זה

• תוכן חדש...