Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3680 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

מבירור מושגים קצר הבנתי שיש 2 סוגי מברגות.

אחת מברגת קלאץ שהיא בעצם מברגה עם רגש,ואחת מברגת אימפקט שהיא יותר חזקה.

אני צריך מברגה לשימושים הבאים:

1.הברגת ברגים לשימוש ביתי.(ארונות דלתות ספריות)

2.מברגה לצורך קדיחה בקירות.

3.מברגת אימפקט לפתוח ברגים של גלגלים או דברים יותר חזקים.

מבין כל הסטים שיש באמאזון מה הכי כדאי ומומלץ לי לקנות:

https://www.amazon.com/s/ref=sr_nr_p_89_0?fst=as%3Aoff&rh=i%3Aaps%2Ck%3Amakita%2Cp_89%3AMakita&keywords=makita&ie=UTF8&qid=1465962216&rnid=2528832011

תקציב בין 200-300 דולר.(אם אין צורך בכזה סכום אשמח לקחת גם בפחות.פשוט אין לי מושג מי נגד מי שם).

בתודה מראש לכל העונים

שי

פורסם
שלום

מבירור מושגים קצר הבנתי שיש 2 סוגי מברגות.

אחת מברגת קלאץ שהיא בעצם מברגה עם רגש,ואחת מברגת אימפקט שהיא יותר חזקה.

אני צריך מברגה לשימושים הבאים:

1.הברגת ברגים לשימוש ביתי.(ארונות דלתות ספריות) יותר מתאים קלאץ' אבל אם יש לך רגש באצבעות תוכל לעשות הכל גם עם אימפקט. אני בניתי ספריית גבס ענקית ותפרתי את הגבס עם אימפקט, בלי שהבורג קרע את הגבס אפילו פעם אחת מתוך מאות ברגים.

2.מברגה לצורך קדיחה בקירות.נכון ש"רשמית" מברגות חזקות קודחות גם בקירות, אבל לדעתי זה אחד הדברים הכי מטומטמים שיש. כל מקדחה שמחזירה עודף מ100 ש"ח תעשה את העבודה טוב יותר, ותתבלה הרבה פחות.

3.מברגת אימפקט לפתוח ברגים של גלגלים או דברים יותר חזקים. לא חושב שמברגת אימפקט יכולה לפתוח ברגים של גלגלים. עיקר החוזק שלה מתבטא בברגים ארוכים שצריך להכניס לעץ [בניית פרגולה, דק, וכו'].

מבין כל הסטים שיש באמאזון מה הכי כדאי ומומלץ לי לקנות:

https://www.amazon.com/s/ref=sr_nr_p_89_0?fst=as%3Aoff&rh=i%3Aaps%2Ck%3Amakita%2Cp_89%3AMakita&keywords=makita&ie=UTF8&qid=1465962216&rnid=2528832011

תקציב בין 200-300 דולר.(אם אין צורך בכזה סכום אשמח לקחת גם בפחות.פשוט אין לי מושג מי נגד מי שם).

בתודה מראש לכל העונים

שי

לאור הנ"ל שקול שנית את השימושים שלך ואז תראה אם אכן אתה זקוק לסט מברגות, או אולי לפטישון / מקדחה [תלוי בתקציב] + מברגה אחת [אימפקט או קלאץ', שוב, תלוי בשימושים].

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

חזור להודעה 1#

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...