Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3676 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לדעתי MS רכשה אותם במחיר כל כך גבוה למניה כי היא רואה פוטנציאל עצום בשילוב מוצרי הארגון של MS עם המידע שנמצא בלינקדין.

לינקדין היא רשת חברתית עסקית מקצועית - יש כמעט חצי מיליארד משתמשים כאשר חלק נכבד מהם הם עובדי ארגונים Enterprises - בדיוק הבאר ממנו מייקרוסופט שותה כסף. מייקרוסופט משקיעה והשקיעה המון ובהצלחה מרובה בOffice365 יחד עם כל מיני אפליקציות נישה חדשות Sway וPlanner וכמובן האפליקציות המוכרות והטובות של אופיס. בנוסף מייקרסופט מצליחה לחדור חזק לתחום הCloud עם הAzure, אמנם לא מתקרבת לתוצאות של AWS אבל דווקא, בעיקר בגלל הקשרים הענפים שלה, מצליחה להשתלט במהרה.

המנוע של מייקרוסופט הוא קולוברציה והשתלטות איטית ובטוחה. לינקדין יכולה להשלים את הפאזל הזה מצד אחד ומצד שני יכול להיות שהם לא ישכילו לנצל את הרכישה היטב - אי אפשר לדעת. אני אתן דוגמה, הרוב המוחלט מחברות הFortune 500 משתמשות ומתבססות על מוצרי MS הן בעבודת אופיס והן בתשתיות. בין החברות האלו ישנן קשרים חזקים מאוד וסחר כבד, תארו לכם בתור מנהל בחברה א' שתרצו לשלוח מייל למנהל בחברה ב' אבל תצטרכו לעשות מחקר שלם כדי להגיע למייל שלו. בשילוב עם לינקדין, מייקרוסופט יכולה פשוט ליצור עץ תפקידים ולהקל על תהליכים בין עסקיים. העברת קבצים יכולה להיות פשוטה ביותר, סינכרון AD ועוד. כמובן גם הכח הפרסומי של לינקדין הוא לא מבוטל בכלל, בטח כשרשומים אליו כל המנהלים הבכירים בעולם האנטרפרייס.

מצד שני, MS נכשלה לחלוטין עם רכישת נוקיה. אי אפשר לדעת מה יקרה אבל זה הימור גבוה, למען האמת ההימור השני הגבוה ביותר בתולדות ההיי טק (אחרי DELL-EMC של 67 מיליארד דולר).

עריכה אחרונה על ידי שבלול
פורסם
אולי מישהו יסביר לי למה מיקרוסופט רכשה את החברה ? למה היא צריכה את המידע והטכנולוגיה של

לינקדאין ?

למה קנו את וואטסאפ בסכום מגוכך?

באמת יש חברת תוכנה בעולם הזה שלא מסוגלת לכתוב תוכנת מסרים מידיים?!

יום טוב גם לך

פורסם
למה קנו את וואטסאפ בסכום מגוכך?

באמת יש חברת תוכנה בעולם הזה שלא מסוגלת לכתוב תוכנת מסרים מידיים?!

קונים את המשתמשים ולא את התוכנה. למשל לגוגל יש מוצר דומה עם יותר פונקציונליות, אבל הרבה פחות פופולארי. למה? כי ברגע שמשתמשים אוהבים משהו, זה התוכנה שכולם משתמשים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
קונים את המשתמשים ולא את התוכנה.

בדיוק, ברכישה הנוכחית המצב לא שונה בכלום

יום טוב גם לך

פורסם (נערך)

לינקדין כמוצר הוא מוצר על הפנים. הרעיון הוא מעולה, הביצוע הוא עלוב מאוד. כמשתמש פרימיום לשעבר המודל העיסקי לייצור הכנסות באמצעות הודעות הוא גרוע לטעמי ומרגיש כמחלבת כסף. מלבד אפשרות שליחת ההודעות וצפייה בכל משתמשי לינקדין (שזה כבר על סף סחיטה) אין לשירות הפרימיום כמעט בכלל added value.

שירות ההודעות של לינקדין הוא מהגרועים ביותר, כנ״ל ה notifications ו Friend request. יש המון שהם יכולים ללמוד מפייסבוק.

בקיצור הסיבה היחידה לקנות את לינקדין זה בטח שלא בגלל הטכנולוגיה שהושקעה בבניית הרשת החברתית-עיסקית אלא בגלל המשתמשים שלה.

עריכה אחרונה על ידי קאררה

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם
לא נכון, זה לא ברור. לעיתים קרובות מניה נחלשת לאחר רכישה.

בכל מקרה, האינדוקטרינציה העל-זמנית של כולנו כנגד "הענקית הרשעית" Microsoft עבדה מצוין והפוסט הזה הוא הוכחה.

שכן, אני בטוח שפותח הפוסט בעל חשבון פייסבוק (קרי, התנדבת לתת לאינטרנט את כל החיים שלך), בעל חשבון GOOGLE (כנ"ל כל החיים שלך כולל מיקומים קונקרטיים עד רמת המטר בכל שעה ביום) ועוד.

לינקדין ובטח מייקרוסופט (חברה בעלת היסטוריה מינימלית בתחום חשיפת המידע\שימוש המידע לפרסום לעומת הענקיות האחרות), זו בעיית הפרטיות הקטנה ביותר שלך.

אז אתה מתבלבל חבר, מניית החברה הרוכשת לרוב תפגע או תרד ומניית החברה הנרכשת תעלה, מדוע? מכיוון שהחברה הרוכשת לרוב משלמת מחיר פרמיום ותוספות כאלו ואחרות הפוגעות בו, מכיוון שהיא משלמת הרבה מעבר למה שמניה פר סנט מעניקה לה בשווי.

זה מאוד בסיסי ומודל שקורה לרוב בכל הרכישות ולכן, מה שאמרת נכון, רק לגבי החברה הרוכשת, לא הנרכשת.

תבדוק את הנתונים בגוגל.

אם מניית החברה הנרכשת נפגע ויורד משמעותית, זה אומר רק דבר אחר, חוסר אמון של המשקיעים ובעלי המניות בחברה או בחברה הרוכשת.

למישהו יש בספק בניהול או ביכולתה של מיקרוסופט בתור חברה רוכשת? נו באמת.

מילא חברה עלומת שם הייתה רוכשת...

פורסם
שאלת תם:

יש פה מישהו שהחשבון בלינקדאין שינה לו את החיים/קריירה לכך שזה לא היה קורה ללא לינקדאין?

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

כן.

אני מקבל המון התראות מהעבודות החדשות של אנשים שאני כבר לא בקשר איתם ולא מאשר בפייסבוק.

זהו בעצם...

פורסם
שאלת תם:

יש פה מישהו שהחשבון בלינקדאין שינה לו את החיים/קריירה לכך שזה לא היה קורה ללא לינקדאין?

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

אישית לא, אם כי פונים אלי דרך לינקדאין, אבל אני מכיר לא מעט אנשים שמצאו עבודות דרך לינקדאין, כך שהתשובה היא כן, בוודאי.

לא נכון, זה לא ברור. לעיתים קרובות מניה נחלשת לאחר רכישה.

זה דווקא מאוד ברור במקרה הזה כשמיקרוסופט רכשה את לינקדאין במחיר של 196$ למנייה. באופן מיידי זה מציב את המניה סביב המחיר הזה.

אולי מישהו יסביר לי למה מיקרוסופט רכשה את החברה ? למה היא צריכה את המידע והטכנולוגיה של

לינקדאין ?

ללינקדאין יש 400+ מיליון לקוחות, למיקרוסופט יש יותר ממיליארד. נכון שיש קורלציה בין השניים, אבל יש המון דרכים לשלב בתוך האקוסיסטם של מיקרוסופט תכנים של לינקדאין. למשל עם lynda.com, למשל עם יצירת כלים חדשים דרך לינקדאין שיעזרו ברמת ה-corporate (נניח חיזוק ה-HR) ועוד המון דברים.

לינקדין כמוצר הוא מוצר על הפנים. הרעיון הוא מעולה, הביצוע הוא עלוב מאוד. כמשתמש פרימיום לשעבר המודל העיסקי לייצור הכנסות באמצעות הודעות הוא גרוע לטעמי ומרגיש כמחלבת כסף. מלבד אפשרות שליחת ההודעות וצפייה בכל משתמשי לינקדין (שזה כבר על סף סחיטה) אין לשירות הפרימיום כמעט בכלל added value.

שירות ההודעות של לינקדין הוא מהגרועים ביותר, כנ״ל ה notifications ו Friend request. יש המון שהם יכולים ללמוד מפייסבוק.

בקיצור הסיבה היחידה לקנות את לינקדין זה בטח שלא בגלל הטכנולוגיה שהושקעה בבניית הרשת החברתית-עיסקית אלא בגלל המשתמשים שלה.

פרימיום נחשב שירות בעייתי עבור לקוח פרטי, כיוון שהוא די יקר והערך שהוא נותן לא גבוה, אבל אם שמים אותו בצד, הערך של לינקדאין עבור מחפש עבודה הוא גדול מאוד. גם עבור חברות, כמובן.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

פרימיום נחשב שירות בעייתי עבור לקוח פרטי, כיוון שהוא די יקר והערך שהוא נותן לא גבוה, אבל אם שמים אותו בצד, הערך של לינקדאין עבור מחפש עבודה הוא גדול מאוד. גם עבור חברות, כמובן.

אני לא מוריד מערך הרעיון של רשת חברתית מבוססת עסקים ועבודה. אני חושב שמדובר על רעיון גאוני. רק חייב לציין שהביצוע חרא.

גם אני משתמש בלינקדין, ועל אף שמדובר בפלטפורמה חרא היא היתה שימושית עבורי גם בייצור של לידים וגם בחיפושי עבודה.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם
בדיוק, ברכישה הנוכחית המצב לא שונה בכלום

הם לא קונים את המשתמשים אלא המידע שהמשתמש משתף.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...