Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חבר'ה, הגיע הזמן למחוק את הפרופיל בלינקדאין.

מרק10
שימו לב! השרשור הזה בן 3036 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

לאחר שקראתי שמיקרוסופט רוכשת את חברת לינקדאין כנראה זה הזמן למחוק את הפרופיל אצלם. אני אישית לא אוהב שחברות יסחרו במידע אשר סיפקתי להם בזמן ההרשמה. לצערי מיקרוסופט מתנהלת כמו גוגל אשר אוספת כול פירור מידע על המשתמש.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4815160,00.html

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הוא כנראה יושב בבור ופתח את השרשור בהתחברות ל tor על בסיס שרת CentOS :)

אבל אם במקרה הוא כן משתמש בחלונות, אז ביל כבר עלה עליו...

מת על הפחד הבלתי רציונלי הזה של אנשים מאיסוף המידע עליהם, כאילו שזה מעניין מישהו ספציפית מה מרק10 רשם בלינקדאין.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי Alon_A

SAY MY NAME | www.alonadler.com

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מת על הפחד הבלתי רציונלי הזה של אנשים מאיסוף המידע עליהם, כאילו שזה מעניין מישהו ספציפית מה מרק10 רשם בלינקדאין.

אכן אני בפחד משיתוף הפעולה בין החברות. קח בחשבון שהמידע שאתה מספק היום לאתרים השונים בהחלט יכול לעזור לך למצוא עבודה אבל בעתיד אולי זה עלול לפגוע בך. אני מכיר מספר אנשים אשר סגרו את הפרופיל שלהפם בפייסבוק/גוגל+ וביקשו גם למחוק מידע מאתרים שונים שבעבר הם היו פעילים בהם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני דואג לא לפרסם את רשימת הטלפונים של המאהבות שלי בליקדאין.

אני לא מבין כיצד מידע שכולל את קורות החיים המקצועיים שלך ושאתה בחרת לפרסם עלול לפגוע בך.

נניח שהמידע עלול לפגוע בך - מדוע פרסמת אותו ?

נניח שהמידע לא עלול לפגוע בך - מדוע עכשיו שמיקרוסופט קונה את המידע הזה פתאום אתה בסכנה חדשה ?

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

SAY MY NAME | www.alonadler.com

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון

בתיאוריה אתה בהחלט צודק, במישור המעשי אני בטוח שאם יש דרך כלשהיא שהמידע הזה ישמש נגדי אז מייקרוסופט ימצאו את הדרך :mm_tongue

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שאלת תם:

יש פה מישהו שהחשבון בלינקדאין שינה לו את החיים/קריירה לכך שזה לא היה קורה ללא לינקדאין?

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אחרי שמקום העבודה הקודם שלי נסגר שלחתי קורות חיים לחברה שבה אני עובד כרגע.

ראיתי שנציגים מהחברה הזו הסתכלו בפרופיל הלינקדאין שלי, כולל בהמלצות מהמנהלים הקודמים שלי.

אני חושב שחלק מהסיבה שהתקבלתי לעבודה הנוכחית זה פרופיל הלינקדאין.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המנייה זינקה ב46% מרגע ההכרזה :shock::shock::shock:

http://www.globes.co.il/portal/instrument.aspx?instrumentid=540966&feeder=1

מזכיר לי קצת את הסידרה Billions

עריכה אחרונה על ידי MaDxXx
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ברור שהיא תזנק, החברה נרכשה במחיר עצום ביותר = רווח אדיר ובמיוחד תחת ענקית כגון מיקרוסופט, בעלי המניה רואים בזאת דבר חיובי ובכך, הערך שלה עולה = קונים אותה יותר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ברור שהיא תזנק, החברה נרכשה במחיר עצום ביותר = רווח אדיר ובמיוחד תחת ענקית כגון מיקרוסופט, בעלי המניה רואים בזאת דבר חיובי ובכך, הערך שלה עולה = קונים אותה יותר.

לא נכון, זה לא ברור. לעיתים קרובות מניה נחלשת לאחר רכישה.

בכל מקרה, האינדוקטרינציה העל-זמנית של כולנו כנגד "הענקית הרשעית" Microsoft עבדה מצוין והפוסט הזה הוא הוכחה.

שכן, אני בטוח שפותח הפוסט בעל חשבון פייסבוק (קרי, התנדבת לתת לאינטרנט את כל החיים שלך), בעל חשבון GOOGLE (כנ"ל כל החיים שלך כולל מיקומים קונקרטיים עד רמת המטר בכל שעה ביום) ועוד.

לינקדין ובטח מייקרוסופט (חברה בעלת היסטוריה מינימלית בתחום חשיפת המידע\שימוש המידע לפרסום לעומת הענקיות האחרות), זו בעיית הפרטיות הקטנה ביותר שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אולי מישהו יסביר לי למה מיקרוסופט רכשה את החברה ? למה היא צריכה את המידע והטכנולוגיה של

לינקדאין ?

עריכה אחרונה על ידי מרק10

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא צריך לענות לך שוב בנוגע לשאלת המידע. יש שם כמויות עצומות של מידע ספציפי מאוד על מיליוני אנשים. רק בשביל לסחור בו הלאה זה שווה המון כסף.

בנוסף, מבחינה טכנולוגית יש שם צוות מאוד חזק של ג'אווה/סקאלה ותשתיות באופן כללי, לא מעט חברות שונות לגמרי משתמשות בזה הרגע בכלים שפותחו בצוות שלהם ושוחררו לחופשי. Kafka בתור גולת הכותרת, לדעתי.

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...