Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כיסויים לרכב והתקנתם

שימו לב! השרשור הזה בן 3041 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אהלן.

קניתי ריפודים נחמדים מאוד ששמתי עליהם עין בחנות שאני מכיר ליד העבודה שלי, הבחור לא רצה להתקין כדי לא לקחת ממני כסף על התקנה יותר מהריפודים (LOL) ובכלל, כל בעל עסק שמוכר את זה שמתי לב שממליץ לנסות לבד למרות שהם לוקחים אחלה כסף להתקנה.

איך מתקינים כיסויים לרכב אוניברסליים?זה באמת מסובך ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא בעייתי. יש ״ווים״ שמחברים לחוטים כדי למתוח אותם והם נכנסים לתוך הספוג שמתחת לכיסאות.

ספסל אחורי צריך לפרק וזו כל ה״בעיה״

Sent from my iPhone using Tapatalk

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה רבה.

אעדיף לבצע את זה עם מישהו כדי לראות אחת ולתמיד איך עושים, נראה לי מסובך כי מעולם לא עשיתי את זה.

נחפש מישהו, השאלה מתי נמצא8)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בדיוק הפוך , המושב האחורי הוא בעל הגישה הקלה ביותר וגם הכי נוח לפירוק .

לעומת זאת המושבים הקדמים מחובר ברוב המקרים כריות אוויר , לפרק את המסילות לא תמיד יחזור להיות כמו שהיה והגישה במהלך ההתקנה פחות נוחה ויותר קשה .

אפשר אבל להגיע לתוצאות טובות ומרשימות בלי בעיה מה שצריך זה זמן וסבלנות .

אם אתה מהאזור שלי תקפוץ בכיף אוכל להדריך אותך .

לגבי ההתקנה בדרך כלל גובים כסף רק אם מביאים לך כיסוי שמותאם אישית מה שנקרא לפי חילוק כיסאות אחורים ובין היתר מקדימה פירוק פלסטיק וכאלה שבצדדים .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אורן, תסכים איתי שברכב שלי אין שום כריות אוויר במושבים, למרות שהכיסויים שקניתי כבר מותאמים לכך:lol:.

אם אפשר לשאול מאיפה אתה?

האמת שלהדריך אותי זה לא ממש יעזור , אני מעדיף מישהו שנרכיב ביחד ואז בפעמים הבאות אוכל לבצע את זה לבד.

אני מכיר מוסכניקים באיזור שלי שיעשו את זה תמורת כסף, לא בא לי לשלם, גם הבחור, נשמה טובה שקניתי ממנו את הכיסוי אמר לי שלא שווה לי בכלל לשלם על ההתקנה ולא נעים לו ממני.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• אחראי פורום

"התאמה לכריות אוויר". בסדר :roll: לא עליך, אושריקו, על היצרן.

בן אדם עם ידיים טיפה מאופסות, מרכיב את זה לבד תוך שעה מקסימום.

תתחיל מלהלביש כל חלק ולמתוח אותו למקום ואז למתוח סופית את הגומי עם וו המתכת לתחתית המושב.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 3041 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...