Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הפולו שלי לא מניע (2006)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3667 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי בעיה שהתחילה אתמול, אתמול ניסיתי להניע מספר פעמים ביום ופשוט לא עובד, בהתחלה חשבתי שזה בעיה עם הקודן בגלל שהוא פשוט לא נותן להכניס את הקוד, אני מקיש מספרים וזה כאילו הוא מקבל רק חלק מהם או שהוא מקבל אותם בדיליי.

לאחר מספר פעמים ניסיתי סתם לסובב את המפתח למצב חשמל והופיע חשמל, סובבתי לכיבוי וניסיתי להקיש את הסיסמא מחדש ושוב אותו הדבר עם הקודן רק שהפעם גם לא יכולתי לסובב את הסוויטץ למצב חשמל, הוא כאילו תקוע פיזית.

לאחר קריאה באינטרנט הבנתי שאולי כדאי לשחק עם ההגה במקביל וזה ישחרר את זה, אכן זה שיחרר אבל המפתח מסתובב עד הסוף ואין תגובה של הרכב, לא הנעה ולא חשמל.

מה אני עושה ? הרכב יושב בחנייה ואין לי אפשרות להזיז אותו, חבר אמר לי שיכול להיות שהסטרטר הלך ובגלל זה הסוויטץ ננעל כי זה מנגנון של הרכב.

מה יכולה להיות התקלה ?

פורסם

ראשית תפסיק להקשיב לחבר שלך כי אין לו שמץ.

האם אתה מקבל מהקודנית צליל שמאשר את הקוד שהכנסת?

יום טוב גם לך

פורסם

נתקלתי פעם בקודנית שהתחרפנה בגלל מצבר חלש, ואם אתה אומר שגם כשאתה שם סוויצ אין חשמל זה קצת מתחבר..

נסה לחבר כבלים ותבדוק אם יש שינוי אם כן תדע שזה המצבר (או האלטרנטור שהפסיק להטעין אותו)

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

פורסם

אני אנסה לחבר כבלים עוד כמה שעות כנראה חבר יקפוץ עם הרכב שלו.

ניסיתי לערוך את הפוסט כמה דקות אחרי שכתבתי אותו בגלל שניסיתי להניע שוב והפעם קרה משהו מפתיע שדי מלחיץ אותי, סובבתי את הסוויץ וכל המספרים האנלוגיים מקדימה פשוט דהו כאילו נגמר החשמל לגמרי, הקילומטרז' ושאר המספרים.

גם הקודן לא דולק כאילו אין חשמל ולגביי הנעילה המרכזית בכלל לא מגיבה לשלט אז אני צריך להשתמש במפתח פיזי.

פורסם

נסה להניע עם קבלים וחזור לדווח,

נשמע שהמצבר במצב קשה ואני לא אתפלא אם לא תצליח להניע גם עם כבלים

אבל אם תשמע לפחות תיקתוק מהסטרטר נדע שהבעיה בודאות מהמצבר

יום טוב גם לך

פורסם

נשמע שזו אכן בעיית מצבר

(תקתוק לא תשמע כיוון שכל עוד האימובלייזר לא משחרר, לא תהייה התנעה)

לכן הקודנית חייבת לעבוד

קובי

:-)

• תוכן חדש...