Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3702 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כנס לתפריט והפעל hill hold

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

אני מבקש שלא תלכלך על אאוטלנדר.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

"כשנעבור לכתוב כתבות שמתפרסמות בלאשה, מבטיח שתהיה התיחסות האם החוטיני נכנס לי לתחת במושבים האלה והאם החומר ממנו עשוי הדש בורד שורט לי את הפרנצ' מניקור."

פורסם (נערך)
אך הגיר מתפקד אחרי כמה שנים?

קימות בעיות?

הגיר מתפקד בסדר גמור, חוץ ממה שכבר ציינתי: יש השהיה ביציאה מהמקום ולפעמים גם מרגישים את העברת ההילוכים. באופן אישי הגיר הזה מקשה עליי לעתים בתמרון עירוני-חניות כשאני נדרש ללחיצה מאוד עדינה ומדויקת על הדוושה כדי שהרכב לא ישעט קדימה.

אייל/שי - תודה. לא הכרתי. אבדוק. כבר היה שווה להשקיע כמה דקות בכתיבת הסיכום....

ג'וליוס - האאוטלנדר זה הפביה החדשה?

עריכה אחרונה על ידי ETAA
פורסם
אייל - איך אני יכול לדעת האם לחץ 38 מתאים לצמיגים שלי? מהניסיון המועט יחסית שיש לי מוסך הצוות הוא בסדר גמור; כפי שציינתי הכל טופל במסגרת אחריות ולכן אין לי הרבה מושג לגבי עלויות.

על גבי הצמיג מצויין לחץ מקסימאלי מותר. אסור לעבור אותו בשום מצב.

בספר רכב יש לחצי ניפוח מומלצים בהתאם לעומס.

לטובת התנהגות משופרת והיגוי, ניתן להוסיף +3PSI.

אני בחיפוש אחר האופטימום הייתי גם ב 40PSI. לטעמי 38 נותן את החבילה המוצלחת ביותר.

צריך לדעת שיש הבדלים בין צמיגים שונים ואני מניח שבמידה ואחליף לצמיג אחר האופטימום ישתנה.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תוכן חדש...