Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3695 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בטח שיש

לאחר תקופה שצחצחתי עם סנסודיין התכהו לי השיניים ונוצרו נקודות חומות גסות שהיה ניתן לחוש אותם עם הציפרן.

לאחר צחצוח אחד (1!) בקולגייט טוטאל הנקודות ירדו ותוך שבוע גוון השיניים חזר לבהוק.

אלמקס ופרודונטקס גרמו לי לרגישות בשיניים שיש לי בהם סתימות שרש וזה הזוי כי הרי אין שרש?!

מאז נשארתי עם הקולגייט טוטאל ומידי פעם משלב 2 משחות שיניים ממש טובות שזה אורל בי משחה לבנה ואורל בי ג'ל

את הטוטאל אני לא מחליף לגמרי כי היא היחידה שגורמת לי לא לאכול כלום כשעתיים אחרי הצחצוח, איכשהו כל מזון פשוט חסר טעם בשעתיים האלו

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

לא, באמת אין חשיבות, החוויה הפרטנית שלך היא היוצא מהכלל

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

אם כבר יש פה שיפוצניק מומחה, נכונה השמועה שמספיקה כמות של משחה בגודל של גרגיר אפונה? ומה לגבי הכמות של הפלאוריד במשחה, יש לה חשיבות? מה המינימום? ראיתי שבהימליה יש 500 לעומת הרגילות עם 1000+

פורסם

צריך כדור קטן של משחה, ממש אין צורך ב"נקניק" הזה שרואים בפרסומות של קולגייט - זה בזבוז. אגב, קולגייט הגדילו עם השנים את פתח השפופרת כדי להגביר את הבזבוז.

ריכוז הפלואוריד ברוב המשחות הוא 1400 ppm. הריכוז בהימאלאיה נמוך מדי

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

סנסודיין עם הפס הכסוף, בעיקר בגלל שהיא לא עושה לי אפטות בפה.

עם קולגייט סבלתי כל הזמן מאפטות.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

אם כבר שרשור שיניים, מנצל"ש:

כשאני עייף אני מרגיש שסט השיניים העליון לא מתאים לסט התחתון.

ממש בצורה שמפריעה לסגור את הפה.

זה קורה בדרך כלל בסוף יום מתיש כשהלילה הקודם לא היה עתיר שעות שינה.

פעם הלכתי לרופא שיניים כי חשבתי שהתעקמו לי השיניים, עוד לפני שקשרתי את זה לעייפות. באותו יום הוא ראה והבין על מה אני מדבר ושלח אותי לאורתודנט.

כשהייתי אצל האורתודנט הוא לא הבין מה אני רוצה. כנראה ישנתי טוב בלילה שלפני.

האם זו תופעה שמוכרת לאנושות, או שאפשר לקרוא לה על שמי?

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

אתה כנראה שומט מעט את הלסת בעייפות, קורה אצלי לפעמים ואני מרגיש שזה עושה לחץ על השיניים הקדמיות. אולי לזה אתה מתכוון.

mystopp - אז אין ממש המלצה למשחת שיניים העיקר שתכיל פלואוריד? כי סוגים שונים של משחות בהחלט משאירות לי הבדלים בפה ועל השיניים במיוחד הסנסודיין הרגילה והזולה יותר שגורמת לי להרגשה "עכורה" בשיניים כבר באמצע יום.

יש להם את הלבנה שמשאירה לי שיניים חלקות לא משנה מה אני אוכל עד הערב.. מה הקטע בהן?

Opel Adam S 2017

פורסם

בכל משחה יש חומרים אחרים, בעיקר חומרי טעם וריח, שיכולים לגרום לתחושה אחרת בפה. הניקיון בכל מקרה לא מתבצע על ידי הפעולה הפיסית של הצחצוח ולא על ידי המשחה, המטרה שלה היא להוסיף פלואוריד לרוק כדי לחזק את האמייל

פורסם
אם כבר שרשור שיניים, מנצל"ש:

כשאני עייף אני מרגיש שסט השיניים העליון לא מתאים לסט התחתון.

ממש בצורה שמפריעה לסגור את הפה.

זה קורה בדרך כלל בסוף יום מתיש כשהלילה הקודם לא היה עתיר שעות שינה.

פעם הלכתי לרופא שיניים כי חשבתי שהתעקמו לי השיניים, עוד לפני שקשרתי את זה לעייפות. באותו יום הוא ראה והבין על מה אני מדבר ושלח אותי לאורתודנט.

כשהייתי אצל האורתודנט הוא לא הבין מה אני רוצה. כנראה ישנתי טוב בלילה שלפני.

האם זו תופעה שמוכרת לאנושות, או שאפשר לקרוא לה על שמי?

נשמע כמו משהו שמגיע ממפרק הלסת. תשים לב לקליקים במפרק, אם הוא לא חוזר בדיוק למקום אתה לא תוכל לסגור את הפה

פורסם

פרדונטקס אדום - מעולה! מאוד אוהב את הטעם....

img_product_toothpaste.png

כרגע משתמש בהימליה , רופא שינים שלי המליץ עליה

29164.jpg

לפני כחצי שנה הייתי מכור למשחה מתאילנד (הירוקה , לא וורודה), רכשת אותה ב-EBAY

Original-The-best-font-b-herbal-b-font-dentifrice-font-b-whitening-b-font-tooth-powder.jpg

בכללי מצחצח 3 פעמים ביום (בוקר, צהרים אחרי הארוחה בעבודה ולפני שינה)

• תוכן חדש...