Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3712 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אשמח לעצה ממישהו שמבין בתיקוני פחחות.

בטעות בזמן חניה ברוורס הפגוש של הרכב נתפס בגלגל של רכב מקביל שהיה מסובב כלפי חוץ ימינה, כתוצאה מכך הפגוש של הרכב שלי ניתק מהכנף , נשברו חלקים שמחברים בין הפגוש לכנף (אני לא בטוח אם זה חלקים מפלסטיק או פח).

בנוסף יש כיפוף קטן מאוד של הפח של הכנף מעל הגלגל.

כמה אמור בערך לעלות תיקון של הנזק הזה? ואם אפשר המלצה למקום באיזור תל אביב / רמת גן והסביבה בכלל אודה מאוד.

מצורפות תמונות שאני מקווה מראות את הנזק בבירור מספיק:

4cadef90ca4319150f3d468eba82d58d.jpg

8e42de268b60a280e6beb0e74102fc45.jpg

7014e5ea2d9f779ba35633cf107e542a.jpg

e8277884c7730fe54f0a4b3bd64ed489.jpg

Sent from my 2014813 using Tapatalk

פורסם

נראה שכמה קליפסים נשברו בורג קטן יסדר את העינין לא צריך להשתגע אלה עם כן יש לך כסף מיותר, בכול מקרה תנסה להחזיר את זה על ידי לחיצה קטנה אולי נשארו כמה קליפסים וזה יתפס

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

פורסם

תודה על התשובה

זה הוחזר ותפוס טוב, הבעיה שלי כרגע יותר אסתטית, זה מבאס אותי ו"מכאיב" לי בעין לראות את הנזק.

במידה וזה משהו שאפשרי לתקן בסכום לא גדול במיוחד הייתי שמח לסדר את זה.

Sent from my 2014813 using Tapatalk

• תוכן חדש...