Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3708 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

אני מחפש רכב יד שניה לי עם אחזקה נמיכה וצריכת דלק נורמלית

הרכב צריך להיות נוח

האפשרות לקנות I10 אוט' מהניילונים עם מימון.

או לקנות יד שניה והמועמד הם מאזדה 2

התקציב שלי הוא 40K

אשמח לכל הצעה ועיצה

תודה אבי

פורסם

רק אוטומט או גם ידני?

אם חדש מה תקציב מקסימלי?

כמה זמן מתכוון להחזיק את רכב?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

חשבתי גם על יאריס

מעדיף אוטו' לא ניסית רובוטית ( זה גם אפשרות)

תקציב לחדש עד 65K- אולי 70

מתכוון להחזיק את הרכב כמה שאפשר 4-5שנים (לא בטוח שזה ראלי)

תודה אבי.

עריכה אחרונה על ידי אבי1234
פורסם

ב70 אלף אתה יכול קנות רכב מיני חדש אבל עם המנוע החלש יותר 1.0ל,לכן דווקא פה הייתי הולך על רכב חדש 0 ק"מ מליסינג שבתקציב הזה יגיע עם מנוע 1.25 שחזק יותר.

היודנאי אכן טובה,מושבים עם תמיכה טובה אבל לדעתי מעט נוקשים,סלון נעים משלוב 2 צבעים,תא מטען יחסית גדול לקטגוריה.

הייתי בודק גם את הספייס סטאר שתהיה חיסכונית יותר,מעט מרווחת יותר,אך עם מושבים בעלי תמיכה צדדית פחות טובה ומנוע רועש יותר,אם כי בבין עירוני הוא שקט תודות לתיבה הרציפה ב100 קמ"ש הסלד הוא בערך 2100.

סיטרואן C1 מהיבואן,היא בעלת גיר רובוטי אבל בבין עירוני הוא דווקא בסדר,המושבים נוחים וכך גם הנוחות,אבל מאחור מאוד צפוץ.

אם יד 2 המזדה תהיה זריזה אך לא ממש חיסכונית,למרות שלא הגדרת לאיזה צריכה אתה מצפה.

הייתי מוסיף את סוזוקי ספלאש שתהיה חיסכוניות יותר,אך עם תא מטען קטן ולדעתי מושבים פחות נוחים.

יונדאי I20,פחות זריזה מהמזדה,אך כבר בגירסת הבסיס די מאובזרת,במזדה למשל צריך לחפש את גירסת הדינמיק ולא אקטיב.

פורד פיאטסה 1.4,מנוע דומה ליונדאי אך בעלת איכות חומרים טובה יותר ו7 כריות אוויר.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

האחזקה של הרכבים הללו לא יקרה,טיפול ראשון למשל לרכב מיני חדש עולה באזור 600-700 שקל,ביטוח תלוי בפרמטרים שלך,אני שילמתי 3700 על פנדה ב 2011 לחובה ומקיף,עכשיו על ספייס סטאר 3600,השנה בגיל 30 אמורה להיות ירידת מחיר.

היאריס חיסכונית עם מרווח טוב מאחור,אבל תהיה ישנה יותר מהתחרות עקב שמירת מחיר טובה יותר.

• תוכן חדש...