Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3694 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 98
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אתה אמיתי? תא למשקפיים זה מה שהפיל עסקה? בממילא להשאיר את המשקפיים ברכב זב סכנה בשמש הישראלית.

למה לא? הבן אדם הולך לקנות רכב יוקרה שעולה או יעלה כמו 2 שלך, זכותו המלאה לברר כל פרט ופרט.

אני בגלל ונטיל לא אקנה, נו אז מה?

ודרך אגב, המון רכבים כאן בארץ לוקים בחסר בצורה קשה מבחינת אבזור ומותרות ומערכות, גם כשהרכב ברמת הגימור הכי גבוהה, יש עוד כמה רמות מעל וזה היבואן שמקצץ הכל.

אז כן, כשאתה תלך לרכוש רכב שעולה 300-400-500 אלף, אתה תבחן כל רכב ותראה, אדם שיש לו משקפי שמש ב 2000 שקלים, בא לו שיהיה תא כזה.

זה כמו שחלק אוהבים לאונן נגיד עם חומר סיכוך וחלק בלי, לך תבין.

פורסם

כי יש לי חבר טוב שמתחתן בעוד שבועיים ויותר מאשמח להפתיע ולהגיע לקחת אותו במרצדס מאשר ביונדאי i30 !!

ואני בטוח שזה ישים לו חיוך על הפנים ותרוויחו מצווה לשמח חתן וכלה ביום חופתם ;) ( במידה ונזכה נשלח תמונות של הרכב מקושט)

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

פורסם

לא יודע אם יצא לך לשבת במושב האחורי של ה CLA אבל גם הכלה הקלה ביותר עם השמלה הפומפוזית פחות תרגיש צפיפות איומה שם.

פורסם

ישבתי ב c קלאס של אבא של חבר וזה לא נראה צפוץ כמו שאתה אומר ..

ותמיד אפשר לקחת את כסא הנוסע הקדמי קדימה ...

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

פורסם
לא יודע אם יצא לך לשבת במושב האחורי של ה CLA אבל גם הכלה הקלה ביותר עם השמלה הפומפוזית פחות תרגיש צפיפות איומה שם.

צפיפות איומה!! ממש נוראי!! אנשים כנסו לפרופורציות. זה לא S ולא E, אבל המקום מאחורה בסדר גמור. (אם חמתי שמתלוננת על כל דבר היתה בסדר עם נסיעה של 3 שעות במושב האחורי של הCLA שלי אז זה לא כזה נוראי.)

Tesla Model 3 AWD stealth Performance

Lexus GX460 Luxury

פורסם
צפיפות איומה!! ממש נוראי!! אנשים כנסו לפרופורציות. זה לא S ולא E, אבל המקום מאחורה בסדר גמור. (אם חמתי שמתלוננת על כל דבר היתה בסדר עם נסיעה של 3 שעות במושב האחורי של הCLA שלי אז זה לא כזה נוראי.)

אני מאוד בפורפורציה, זה לא סותר את העובדה שבחור בריא יחסית מעל 1.80 לא יכול לשבת מאחורה בלי שהראש שלו יפגע בתקרה כתוצאה מהצורה המיוחדת של הרכב.

קל וחומר כלה עם תסרוקת מיוחדת וכו׳.

אגב, זה ממש לא מנע ממני להזמין את הרכב ואני אמור לקבל אותו בעוד שבועיים...

פורסם
אני חושב שמגיע ל OUTLANDER לקבל את הרכב ליום רק בשביל שיוכל להיכנס לפרופורציות...

טעות לתת לו מרצדס. מכוניות פחות מפונפנות יכולות להמחיש את המציאות לא פחות טוב.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
אני מאוד בפורפורציה, זה לא סותר את העובדה שבחור בריא יחסית מעל 1.80 לא יכול לשבת מאחורה בלי שהראש שלו יפגע בתקרה כתוצאה מהצורה המיוחדת של הרכב.

קל וחומר כלה עם תסרוקת מיוחדת וכו׳.

אגב, זה ממש לא מנע ממני להזמין את הרכב ואני אמור לקבל אותו בעוד שבועיים...

תתחדש.. :) אני גם לא ראיתי בזה דיל ברייקר.. לא ניסיתי להושיב שם מישהו בריא\1.80

Tesla Model 3 AWD stealth Performance

Lexus GX460 Luxury

פורסם
למה לא? הבן אדם הולך לקנות רכב יוקרה שעולה או יעלה כמו 2 שלך, זכותו המלאה לברר כל פרט ופרט.

אני בגלל ונטיל לא אקנה, נו אז מה?

ודרך אגב, המון רכבים כאן בארץ לוקים בחסר בצורה קשה מבחינת אבזור ומותרות ומערכות, גם כשהרכב ברמת הגימור הכי גבוהה, יש עוד כמה רמות מעל וזה היבואן שמקצץ הכל.

אז כן, כשאתה תלך לרכוש רכב שעולה 300-400-500 אלף, אתה תבחן כל רכב ותראה, אדם שיש לו משקפי שמש ב 2000 שקלים, בא לו שיהיה תא כזה.

זה כמו שחלק אוהבים לאונן נגיד עם חומר סיכוך וחלק בלי, לך תבין.

המון רכבים בארץ לוקים בחסר? באמת? אם אתה מתכוון לרכבי יוקרה אתה חי בסרט! כמעט בכל מקום בעולם רכב יוקרה מגיע ערום ואתה מאבזר אותו כמה שאתה רוצה.. גם כאן זה ככה תשלם ויהיה לך כל תוספת שקיימת.

לי יש משקפיים יקרות ואני בחיים לא משאיר אותם באוטו, לך תבין.

2016 Mini Cooper S - Pure Led

Maximum Go Kart Feel = 100% FUN

• תוכן חדש...