Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3728 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

המרחק לא בעיה .. הבעיה זה הם אמרתי לך כרגע הזמנתי מהם ומיום ראשון אני לא מקבל תשובות ורק מנסים לחרטט אותי ולמשוך אותי מה עם המשלוח שזה דבר הכי בסיסי באייבי אתה מקבל את זה מקסימום אחרי יום .

המזל שלי שהעדפתי לשלם עוד כמה שקלים ולשלם להם דרך פייפל ככה אם יהיה בעיה אני יוכל לתבוע מהם החזר

פורסם

גם אני מחפש מכונת פוליש ולאחר הרבה חיפושים הגעתי למכונה הזאת.

המכונה נקראת clover ct9000. סוג של רפליקה למכונה של Rupes LHR 21ES.

ההבדל היחידי מקריאת חוות הדעת ומצפייה

שהיא טיפה רועדת ומרעישה מ- Rupes.

יש למוכר ציון גבוה וגם המכונה עצמה קיבלה פידבקים מאוד טובים (וגם המון פידבקים - 129).

יש גם שלושה קונים מישראל. (אולי מפה?)

המחיר שלה כרגע הוא $89 אבל משלוח מ-DHL מייקר את הסיפור בעוד $77 דולר.

במידה ומזמינים חשוב לבקש מהמוכר שיפריד את המחיר של המשלוח ושל המכונה עצמה בחשבונית כדי לשלם מכס רק על סכום של $89.

עדיין לא הזמנתי, אבל ראיתי שאתה לחוץ על מכונה אז הכל בגדר המלצה מחיפוש מעמיק ולא מנסיון אישי עם המכונה.

פורסם

אני גם שוקל לקנות את ה- DAS 6PRO, האם קנייה של עוד מכונה (בנוסף ל-2 שרוצים לקנות) תוזיל את העלויות ?

אם כן, כמה תעלה מכונה אחת (אחרי משלוח, מיסים וכו' ) ?

פורסם

טוב, נשבר לי, הזמנתי את DAS 6 PRO plus, ההפרשים לא כאלה גדולים במחיר, בגלל שהמשלוח של הפלוס עולה בערך 17 פאונד פחות, היא בסופו של דבר עולה 25/30 פאונד יותר מהפרו, אז כבר הזמנתי את הפלוס.

פורסם (נערך)

בפלוס אי אפשר לשים פלטה 3"...המינוס היחידי בה. השבוע גיליתי, יש לי כזו.

עריכה אחרונה על ידי איתמר123
ר""

Fiat Bravo 2011 TJET​

פורסם

יש מקומות ברכב שאפילו 5 אינצ' גדול מידי בשבילם.

קנטים, חלקים מהטמבונים וכו'.

3 אינצ' זה מאוד מאוד נוח.

Sent from my XT1575 using Tapatalk

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

3" מכסה את כל האיזורים? עם פלטה 3" אין צורך במעבר ידני ? נניח לרכב 'פשוט' לפוליש, שאין צורך לפלש מתחת לידית של הדלת, במידה והיא בנויה ככה

Fiat Bravo 2011 TJET​

פורסם

מה הבעיה לעבוד עם 5" במקומות "צרים" ? , אפשר פשוט להשתמש בחצי מהפסד ...בחצי השני באוויר או משהו כזה ..

פורסם

אה לא, לא עושים פוליש שלא כל הפד במגע עם הפח.

בשביל זה יש פלטות קטנות יותר.

Sent from my XT1575 using Tapatalk

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תוכן חדש...