Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3720 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב האחרון שרכשתי היגיע לסוכנות המישנה על מובילית, אבל בכל זאת היו לו 100 קילומטר על השעון.

הרכב היה אחרי התקנה מקומית של איתוראן ומולטי מדייה. איפה הוא נסע? הניילונים היו כולם במקומם. כל מדבקות המגן במקומן, מדבקות שונות (למשל בספי הדלתות, על המגש האחורי ) מציינות תאריך ייצור 4 חודשים לפני תאריך המסירה.

הרכב הגיע (לפי ה SMS שקיבלתי כשבוע לאחר ההזמנה) לארץ ונתבקשתי להשלים את תהליך ההזמנה. עד כאן הליך רגיל... אז איפה הרכב נסע 100 ק"מ?

(ספורטאז 2015, נמסר בנובמבר, ייצור יולי 2015 ) ,

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

האיתוראן הותקן בת"א והמולטימדיה באשדוד.

אתה רוצה שהמתקין יגיע לרכב או שהרכב יגיע למתקין?

פורסם

אני לא מבין בזה, אבל הרכב שלי היה עם 30 ק"מ. 100 נראה לי קצת מוגזם

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

+1. 100 ק"מ לרכב חדש זה המון.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
האיתוראן הותקן בת"א והמולטימדיה באשדוד.

אתה רוצה שהמתקין יגיע לרכב או שהרכב יגיע למתקין?

אני מאמין שכל בנאדם שרוכש רכב חדש מעדיף שהוא זה שינהג ראשון ברכב ולא שאנשים שתפקידם הוא לתקתק כמה שיותר רכבים ביום ינהגו בו, בכל זאת אין צורך להגזים אבל יש אנשים שזה מפריע להם וגם לי 30-40 זה לא 100 קילומטר,למה צריך שרכב "חדש" יסע כל כך הרבה לפני שהדיע לבעליו?

פורסם

עם האוכל בא התיאבון

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

הכי הרבה ק"מ שראיתי ברכב חדש היה 12, הרכב מן הסתם הגיע למתקין על מובילית ולא ע"ח הקונה.

100 זה נשמע לי קצת הרבה.

אפרופו השרשור ההוא - הסוף מאוד אנטי-קלימטי, חשבתי שלפחות נקבל סיכום ולא cliffhanger

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

ו-30 לא?

בוא ננסה לזרוק באוויר השערה:

הרכב יוצא מהמפעל בדרכו לחניה - נגזים ונגיד 1-2 ק"מ.

מהחניה הוא מועלה לרכב הובלה שלוקח אותו לנמל ושם מחנים אותו בחוץ - נגזים ונגיד עוד 1-2 ק"מ.

מהחניה לספינה - נגזים ונגיד עוד 1-2 ק"מ.

מהספינה לחניה בארץ הקודש - נגזים ונגיד עוד 1-2 ק"מ.

משם לרכב הובלה שמביא אותו לבונדד באזור המרכז - נגזים ונגיד עוד 1-2 ק"מ.

לסוכנות לשם מסירה - אם כבר מגזימים אז עד הסוף - 1-2 ק"מ נוספים.

הגענו ל-12 ק"מ בהגזמה.

איפה עוד 18? לעולם לא נדע...

:lol:

פורסם
אני מאמין שכל בנאדם שרוכש רכב חדש מעדיף שהוא זה שינהג ראשון ברכב ולא שאנשים שתפקידם הוא לתקתק כמה שיותר רכבים ביום ינהגו בו, בכל זאת אין צורך להגזים אבל יש אנשים שזה מפריע להם וגם לי 30-40 זה לא 100 קילומטר,למה צריך שרכב "חדש" יסע כל כך הרבה לפני שהדיע לבעליו?

כמובן שהתגובה שלי נכתבה בצחוק. אין שום הגיון ב-100 ק"מ על רכב חדש.

אם זה מסריח כמו נסיעות שעשוע שלא לצורך, זה כנראה זה.

פורסם

ותחשוב שכל קילומטר שהוא נסע, זה נסיעת מוסך.

כלומר:

1) מושב עד הסוף אחורה.

2) מזגן 16 מעלות פול מאוורר.

3) גז ברצפה.

4) עצירות מהירות עם פול ברקס.

שינה ערבה :twisted:

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם

נסיעה למתקין

המתקין לקנות שווארמה

נסיעה למתקין השני

המתקין לקנות פלאפל

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
כמובן שהתגובה שלי נכתבה בצחוק. אין שום הגיון ב-100 ק"מ על רכב חדש.

אם זה מסריח כמו נסיעות שעשוע שלא לצורך, זה כנראה זה.

מעניין מה שגרירות קיה תאמר על זה :)

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

לא הבנתי. וזה מאוד פשוט

קנית רכב מתצוגה? - אז אל תבוא בטענות לגבי 100 קילומטר

לא קנית מתצוגה - 100 קילומטר זה אכן מוגזם (אפילו מאוד) קניתי כבר רכבים שעברו התקנות בחיים לא היה יותר מ12 קילומטר על השעון. רכב חדש נוסע על גרר בלבד עד שבא ללקוח.

• תוכן חדש...