Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3695 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

הפעם רציתי להעלות סיקור קצרצר על פלסטלינה שקניתי מהחברה היפנית האיכותית שאני מאוד אוהב בעלת עשרות המוצרים - Soft99

(אתם מכירים לרוב מוצרים שלה כגון הווקסים FUSSO / KOG וכדומה).

נכון שהפורום כבר מתקדם לפלסטלינות דמויות כפפות וספוגים כאלה או אחרים, אבל החלטתי הפעם להשאר עם הפלסטלינה הישנה והטובה משום שהפידבק איתה תמיד מרגיש לי טוב יותר, עניין פסיכולוגי כנראה אבל התוצאות בסופו של דבר מדברות.

מדובר על פלסטלינה שמגיעה ב 2 חלקים של 50 גרם, עם פתיחת הקופסה רואים ומרגישים שמדובר במוצר איכותי

P60401-163355.jpg

הפלסטלינה עצמה רכה יותר מפלסטלינות אחרות שהשתמשתי בהן, אך הפידבק מעולה והיא גולשת על הפח ללא בעיות תוך כדי הסרה מעולה של לכלוך ולא צריך לשבור ידיים או אצבעות בכדי ללוש אותה במהלך עבודה.

בנוסף - היצרן מצהיר שניתן גם להשתמש בפלסטלינה ללא צורך בנוזל סיכוך אלא עם מים בלבד! בהחלט מפתיע, וכמובן שניסיתי זאת - הפלסטלינה גלשה ללא שום בעיות כל עוד עבדתי עם צינור מטפטף בנדיבות על האיזור המפלוסטן, אבל מצד שני תמיד אעדיף מבחינת הבטיחות לעבוד עם נוזל סיכוך מתאים.

הפח הרגיש חלק ביותר לאחר העבודה איתה.

P60401-162223.jpg

יותר מזה, אמא שלי עבדה איתה על החלונות של הבית ואהבה :lol:

נ.ב - לא התגלו או נוצרו סימנים של סווירלים יותר מהקיים (המצב אצלי בינוני), לפחות לא משהו שיכלתי לשים לב אליו - וחיפשתי.

מצטער מראש שלא הספקתי לעשות סיקור מלא ומפורט עם יותר תמונות של לפני / אחרי, השימוש בה היה ספונטני לגמרי, עמכם הסליחה.

:)

לינק למוצר שעלותו כ 55 ש"ח, עדיפה יותר על כל פלסטלינה סינית שניסיתי עד כה.

SOFT99 Smooth Egg Clay Bar 2x50g Auto Car Care | eBay

Opel Adam S 2017

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

גם אני עדיין משתמש בפלסטלינה רגילה. למרות סברה שחוזרת על עצמה כאן שוב ושוב

שאין הבדלים בין פלסטלינות -ציינתי לא פעם שכן יש הבדלים,אפילו ברורים

מבחינת גמישות/ניקיון/פידבק/נוחות =תוצאה.

תודה על הסקירה.

פורסם

גם אני אהבתי את הרגילות

עד שבטעות הצצתי ונפגעתי..

מרגע שניסיתי את המטלית של CG זה פשוט עולם אחר !

לטעמי האישי הרבה יותר נכון ופחות מסורבל מאשר הרגילות

פורסם

מה הכוונה הצצת ונפגעת?

המטליות נוחות מאוד וגם לי יש ספוג של NANOSKIN ובעתיד אקנה גם כפפה, אבל כפי שכתבתי בהודעה הראשונה ייתכן וזה פסיכולוגי - הפידבק מרגיש לי פחות מאשר פלסטלינה רגילה, אבל אולי זה רק אני.

יוגב אתה צודק יש בהחלט הבדלים בין פלסטלינות, קניתי את הפשוטה הכחולה של כימיקל גייז והיא קשה לעיבוד מאוד אפילו יותר מהסינית, (מחיר כפול אגב) לעבוד אתה על הפח הרגיש כאילו אני עובד עם מסטיק שישב בשמש שבוע.

אגב למי ששאל עם תרסיס מים, לא ניסיתי כי בתרסיס השתמשתי עם ONR מדולל ועם מים זורמים ניסיתי רק עם צינור עובד בזרם חלש

Opel Adam S 2017

פורסם

יוגב אתה צודק יש בהחלט הבדלים בין פלסטלינות, קניתי את הפשוטה הכחולה של כימיקל גייז והיא קשה לעיבוד מאוד אפילו יותר מהסינית, (מחיר כפול אגב) לעבוד אתה על הפח הרגיש כאילו אני עובד עם מסטיק שישב בשמש שבוע.

אגב למי ששאל עם תרסיס מים, לא ניסיתי כי בתרסיס השתמשתי עם ONR מדולל ועם מים זורמים ניסיתי רק עם צינור עובד בזרם חלש

השתמשתי בהרבה סוגי פלסטלינה וצורם לי שכותבים "שאין הבדלים" ביניהם למי שאין הרבה ניסיון.

בגלל זה ציינתי את זה. גם אני רוצה לעבור לכפפה כי נראה לי שמבחינה פרקטית היא נוחה יותר.

תוצאה זהה? לא בטוח.

אין בעיה לעשות פלסטלינה עם מים זורמים. ככה נוהגים לעשות מכוני שטיפה עשרות שנים.

(דלי מים ליד או מים זורמים) טוב או לא? זו שאלה אחרת. אישית מעדיף נוזל ריכוך כי לניסיוני

זו פעולה עדיפה על מים זורמים מבחינת סווירלים שאפשר ליצור מפעולת פלסטלינה רק עם מים.

פורסם

אני יכול להגיד מניסיוני המאוד דל, באמת דל.

שהכפפה של פרקלה נוחה יותר מכל פלסטלינה שניסיתי By far אבל עם זאת אם יש לי ג'ינג'ים רציניים אני אפילו לא טורח לנסות איתה, היא הרבה יותר עדינה מפלסטלינה לדוגמא של 3m מקורית וגם הסינית.

כתמים רצינים היא מורידה לי אבל אחרי עשרות מעברים, מהשפלסטלינה רגילה תוריד כעבור כמה מעברים.

לדעתי תמיד טוב שיש את שניהם וכל טיפול שלי לפני אוטם אני עובר טוב טוב עם הכפפה וכל מקום עם מפגע קשה אני ישר עובר לפלסטלינה.

הבעיה שלי עם הסיניות שלרוב הן נקרעות לי וקשות בצורה שאני לא מפסיק לשמוע קליקים מהאצבעות.

בקיצור אם אתה ממליץ עליה בשביל 55 ש"ח זה שווה את הניסיון.

ואין ספק שאני מת על הפוסו, למרות הריח המדהים, אז הציפיות בהתאם.

פורסם

מסכים, לדעתי צריך כפפה למקרים קלים, ופה ושם טוב שתהיה איזו פלסטלינה OLD SCHOOL אגרסיבית.

פורסם

כמה שאני אוהב להשתמש במטלית פלסטלינה,עדיין אני גם משתמש בגוש לסטלינה מסורתי.

תודה על הסיקור, הזמנתי גם.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

איזה קטע, אולי נתחיל לבקש מהבחור עמלות ;)

היא מאוד נוחה לשימוש, אתם תשימו לב שהיא רכה וטובה לשימוש, לא מתפרקת ולא נקרעת בכלל (לא כמו הסיניות).

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...