Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3733 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתקופה האחרונה אנחנו במסע חיפושים לרכב שני בבית, ואני משתדל לטחון את כל האפשרויות שנכנסות בתקציב. למרות התקציב המעט נמוך יוצא לי להיתקל די הרבה בשברולט קרוז 1.6 2009 במחירים של עד 25K ש"ח, 2010 באזור 27K ונפלטות גם כמה 2011 בפחות מ30K ש"ח (99% מהן יוצאות ליסינג). האם מדובר ברכב חובב מוסכים או סתם סחירות בעייתית?

Volvo V40CC T3 Inscription 2019
Volvo S60 T5 R-Desing Plus 2015
Mazda 6 2.0L 2008
Mitsubishi Lancer Sportback 1.8L CVT 2011

פורסם (נערך)

ה2009 2010 בשנים האלה עם הספק חלש יותר מדגם 2011 שבשנה הזו הרכב סוחב מעולה, נוצרו סטיגמות מהדגמים הראשונים והמחירון נפל, נוצר שוק בעייתי.

מעבר לזה רכב מעולה,מרווח ונוח מאד עם עיצוב מיוחד שאין לאף אחת במחיר הזה (ובקטגוריה באותם שנים).

אישית רוצה להביא אחת כזאת כרכב שני גם כן, תוכל למצוא בפחות מ25 שנת 09'.

 

אגב הדגם החדש אמור להגיע לקראת הרבע האחרון של השנה.

עריכה אחרונה על ידי CRuzer669

 

 

פורסם

מנסיון של כמה קרוזים בעסק:

שתייניות לא קטנות (1:10 משולב).

כבדה ואיטית.

אמינות סבירה פלוס (חוץ מאחת שדרשה החלפה מלא של צמת חשמל, לא היו תקלות על 200kkm במצטבר על כל הרכבים).

 

יהיה צפוף לשלושה מבוגרים מאחור.

תא מטען נוח ומרווח.

בדגמים הרלוונטיים לך המסך המרכזי בלתי אפשרי לצפייה באור יום.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

 

×
×
  • תוכן חדש...