Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3723 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי קרוב משפחה שנמצא כרגע בחופשה בברלין ושלח לי תמונות של הרכב הבא ושאל אם אני רוצה אותו כמתנה לאפיקומן.

התשובה היא שכמובן שאני רוצה, כבעלים של לאון דור 2.

רק מה נראה לי שהייתי מוותר על הכנף האחורית...

בכל מקרה נראה לי כרכב שבהחלט היה יכול לספק לי הנאה רבה מאחורי ההגה.

חג שמח!

seat leon 3.jpgseat leon 2.jpgseat leon 1.jpg

פורסם

מעניין אותי איזה מומנט הרכב הזה מוציא כי די ברור שה- 330 כ״ס זה כנראה בגלל התקנות של המירוצים הללו שמגבילות את ההספק המרבי.

פורסם

לא יכול להיות לרכב עם 330 כ"ס מומנט מפלצתי ולהיפך, הכוח סוס זה בסך הכל חישוב שהדיינו עושה עם הנתונים של המומנט וסל"ד, כוח סוס שווה למומנט כפול סלד לחלק ל 5252.

אני משער שהפיק של המומנט הוא בסביבות ה49-50 קג"מ.

פורסם
לא יכול להיות לרכב עם 330 כ"ס מומנט מפלצתי ולהיפך, הכוח סוס זה בסך הכל חישוב שהדיינו עושה עם הנתונים של המומנט וסל"ד, כוח סוס שווה למומנט כפול סלד לחלק ל 5252.

אני משער שהפיק של המומנט הוא בסביבות ה49-50 קג"מ.

הנה הנתונים מהאתר של סיאט כפי שניתן לראות המומנט הוא 400 ניוטון/מטר. סתם לשם השוואה המומנט של הלאון קופרה הרגילה הוא 350 ניוטון/מטר, כלומר ברכב הזה תוספת המומנט היא של קצת פחות מ-15%, האמת שחשבתי שהמומנט יהיה הרבה יותר גבוה, כנראה שיש להם תקנות שלא מאפשרות להגיע להספקים/מומנטים גבוהים יותר.

לפי דעתי רכב כזה (לאון קופרה סטנדרטית) עם סטייג 3 או גבוה יותר יכולה להוציא הספקים ומומנטים הרבה יותר גבוהים לא? כמובן שבמירוצים הללו יש תקנות המגבילות את השיפורים המותרים אחרת היו מוציאים הספקים ומומנט גבוה הרבה יותר.

המחיר המבוקש על הרכב מאוד גבוה אז אני מניח שהוא ממש לא כמו הלאון קופרה הסטנדרטית ובמסלול המירוצים היה משאיר את הלאון קופרה הרגילה הרחק מאחור:

This racing machine can be ordered form SEAT Sport in DSG guise for €85,000 ($94,680), or with the TCR sequential form for €110,000 ($122,557).

[h=1]LEON CUP RACER 2015. TECHNICAL DATA[/h][h=4]2.0 TSI 330 HP (241 kW)[/h]ENGINE

Type: Turbocharged; 4-cylinder in line

Fuel supply system: Direct fuel injection

Displacement: 1984 cc

Maximum power: 330 HP

Maximum torque: 400 Nm

Electronic control unit: Continental SIMOS.

Fuel tank capacity: 55 liters standard with additional fuel pump

TRANSMISSION

Transmission: Front wheel drive

Gearbox: 6 speed DSG

Differential: VAQ electronically managed

Shift control: electronic on steering wheel

CHASSIS AND SUSPENSION

Front suspension: McPherson, adjustable in height, toe and camber

Anti-roll bar: Front and rear adjustable

Rear suspension: Multi-link axle, adjustable in height, toe and camber

Front brakes: 6 piston callipers, 362 mm steel ventilated discs

Rear brakes: 272 mm steel discs

Steering system: Full electrical power steering rack

Rims: SEAT Sport 10″x18″

BODY AND AERODYNAMICS

Roll bar driver position: FIA homologated and Hans adapted

Weight: 1.165 Kg

Front width (max): 1.950 mm

Rear width (max): 1.950 mm

Lenght: 4.363 mm

Wheel base: 2.666 mm

CAR CHECK CONTROL

Acquisition system: 28 channels + 8 analogic

Car check-control: Auto-diagnosis VAS-ODISE

Airjack: Complete car kit

Fire extinguishing system: OMP CESAL 2.

פורסם

אני ״אסתפק״ במכונת מלחמה כזו

חלום רטוב!

אומנם בסרטון

לא מדובר באותו רכב בדיוק (יש לו 600 כ״ס, אולי אפילו יותר, 0-100 בשתי שניות...) אבל תראו למה הרכב הזה מסוגל בידיים של נהג מקצוען!!!
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
כנף אחורית מחוברת לחלון נראה כמו מתכון בעייתי בתנאי מירוץ. כל מכה הכי קטנה ומקבלים מדף וערימת זכוכיות על המסלול.

זה לא מחובר רק לחלון כאילו זה מעקה זכוכית. הזרועות של הספויילר מתחברות למסגרת הדלת האחורית.

אחרת במקום להישבר ממכה זה פשוט היה עף עם החלון במהירות מספיק גבוהה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

נראית קרבית ומזמינה - וגם הנתונים "על הנייר" מבשרים חגיגה.

רק מה נסגר עם הכתום הזה בכל מקום? מקלקל לגמרי את כל העסק.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם
לא יכול להיות לרכב עם 330 כ"ס מומנט מפלצתי ולהיפך, הכוח סוס זה בסך הכל חישוב שהדיינו עושה עם הנתונים של המומנט וסל"ד, כוח סוס שווה למומנט כפול סלד לחלק ל 5252..

לא ממש מדוייק, בשיפור של הרכב ע"י תוכנה וכו' אתה צודק לחלוטין אבל אם מתחילים לשחק עם קוטר בוכנה ומהלך בוכנה, בהחלט ניתן לשפר מנוע שיהיה בעל מומנט גבוהה והספק נמוך (יחסית).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...