Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3734 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קבלתי מעיריית בת ים חוב לתשלום מים/ביוב על סך 58 ש"ח משנת 2000/2001... כנראה שרק עכשיו באג 2000 הרים את ראשו.

הנכס הנ"ל לא בבעלותי מאותה תקופה בערך.

יש לציין שהכתובת שלי מעודכנת במשרד הפנים/עירייה ואף קבלתי מהם דואר בהקשר לנכס אחר שיש בבעלותי למחר שמכרתי את הנכס המוזכר לעיל.

לדעתי הם לא יכולים להתעורר אחרי 15 שנה ולבקש כספים, האם כך הדבר?

בשביל כזה חוב אין לי כוח לריב איתם, אך מעצבנת פה שיטת המצליח.

פורסם

כתוב מכתב רשום עם אישור מסירה

בקש שלא לנקוט בשום פעולה כי על החוב חלה התיישנות!!

אלא אם קיבלת דרישה לתשלום במהלך התקופה...

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

תודה

לא התקבלה שום הודעה במהלך השנים ואני מקפיד למשוך כל דואר רשום שמגיע אלי ולעולם לא מסרב לחתום על משהו אצל הדוור.

עלות דואר רשום היא כ 12 ש"ח, מכאן האם כדאי בכלל להיכנס איתם לויקוח בשביל לחסוך 46 ש"ח (ההפרש)?

פורסם

אם תעשה את מה שישה כתב לך, ייתכן ותציל רבים טובים ואחרים מהעושק הנ"ל (יבינו שזו לא כלכך שיטת מצליח). מצד שני, לי אישית גם לא היה כח להתעסק עם זה והייתי משלם (פראייר כן).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

הייתי מתחיל משיחת טלפון לעיירית בת ים.

אכן, יש מצב שזה שיטת מצליח ובאסה לצאת פראייר, אבל לפעמים צריך לדעת לבחור את המלחמות שלך.

פורסם

דברתי איתם בטלפון, ככה קבלתי פרטים שהחוב הוא משנת 2000/2001, מעבר לזה לא רצו לספר כלום ואמרו תגיע למשרדים, ז"א להפסיד 1/2 יום חופש לפחות.

יש לציין שבאותה שנה מכרתי את הדירה, מי שמכר דירה יודע שלא מקבלים טופס מהעירייה לטאבו עד שלא סוגרים את כל החובות איתם, בנוסף הם מנצלים את ההזדמנות ואם נגיד הדירה הייתה מושכרת לזוג עם ילדים ונשאר גם קצת חובות למוסדות החינוך גם אם זה הם עושים בעיות.

פורסם

אין כל קשר לדיון ובכל זאת......

עיריית בת ים מנסה להגדיל את הכנסותייה (היא התחילה ליישם אזורים צבועים בכחול-לבן, תו תושב, מתן קנסות מרובות וכו')

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

טרונצו

קרא את הודעה 2 לאט או תשלם כמו גבר.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אתה גם יכול לשלוח להם פקס בתור התחלה ולשמור את אישור הקבלה שלו אם כואב לך על 12 הש"ח האלו.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...