Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3674 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי סדק בשמשה קדמית אחרי שקיבלתי אבן. אני מבוטח בAIG. והם עובדים עם חברת זגגות אוטוגלאס.

עשיתי הזמנה. אמרו לי שזה מגיע יום - יומיים. אחרי זה אמרו שאין שמשה חילופית והזמינו מקורית וזה יגיע אחרי בין שבוע לשבועיים.

עבר כבר חודשיים!!! אני מתקשר אליהם כל שבוע ולא מקבל שום תשובה נורמלית מתי זה אמור להגיע..

לפי חוק אסור לי לנסוע עם שמשה שבורה. וכבר חודשיים אני תקוע בלי רכב:cry:.

האם מישהו נתקל עם מקרא כזה ודומה? כמה זמן לוקח להגיע לשמשה מקורית?

האם אפשרי לתבוע אותם על זה?

P.S.

בפוליסה כתוב רק "שמשה תותקן תוך 24 שעות במידה ושמשה זמינה במחסני היבואן הרשמי בישראל"

תודה על העזרהץ

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הם חייבים שמשה מקורית ולכן תלויים ביבואן שבטח עושה להם חיים לא קלים.

אצלי אחרי שאוטוגלס החליפו שמשה חסרה גומיה במכסה מנוע ויש קרקושים במהירות גבוהה מהשמשה. תוודא גם שהיא תשאר אטומה למים.

פורסם

לפי חוק אסור לי לנסוע עם שמשה שבורה. וכבר חודשיים אני תקוע בלי רכב:cry:.

למה הם לא מספקים לך רכב חלופי?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
מה אומרים לך ב AIG?

אני מניח שהתקשרת לשאול בעצתם

היום דיברתי איתם(AIG). אמרו שמגישים תלונה לאוטוגלאס. ושאיזה מנהל התחיל לטפל בזה..

היום גם 3 פעמים התקשרתי לאוטוגלאס, ו 3 פעמים ניתקו לי! אחרי שביקשתי להגיד מה הסיבה שזה לוקח הרבה זמן.

פורסם
הם חייבים שמשה מקורית ולכן תלויים ביבואן שבטח עושה להם חיים לא קלים.

אצלי אחרי שאוטוגלס החליפו שמשה חסרה גומיה במכסה מנוע ויש קרקושים במהירות גבוהה מהשמשה. תוודא גם שהיא תשאר אטומה למים.

למה יבואן עושה להם חיים לא קלים? מה מיוחד בהזמנת שמשה לרכב שיש אלפים בארץ?

פורסם (נערך)

אז תופתעו שהיבואן לא תמיד מחזיק שמשה במלאי . קרה לי גם. היבואן אמר שבדיוק "אתמול" לקחו לו את האחרונה. במקרה הזה עשיתי הזמנה בדואר אויר לשמשה חדשה . לקח שבועיים לחבילה להגיע. המחיר הסופי שלה היה כפול מאירופה . מעניין כמה זה לוקח באונייה .

מקרה דומה קרה לי עם ג'אנט מהודר 17" . לא היה במלאי אצל היבואן . נסעתי למינכן להביא מקורי.

צירוף המקרים מוביל למסקנה שבמחסן היבואן אין את כל הדברים והם מזמינים על פי הזמנה קיימת בלבד.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם
אז תופתעו שהיבואן לא תמיד מחזיק שמשה במלאי . קרה לי גם. היבואן אמר שבדיוק "אתמול" לקחו לו את האחרונה. במקרה הזה עשיתי הזמנה בדואר אויר לשמשה חדשה . לקח שבועיים לחבילה להגיע. המחיר הסופי שלה היה כפול מאירופה . מעניין כמה זה לוקח באונייה .

באונייה עד 40 יום.

פורסם

גם במקרה של הג'אנט וגם במקרה של השמשה התחושה שיש ברדק במחסן היבואן. כמובן גם הגומייה המסכנה שאבדה באוטוגלס לא קיימת במלאי . הייתי כבר בשתי פירוקיות ואין. אין לי כח להמתין כל כך הרבה זמן אבל כנראה אזמין אחת מפולין. רק המשלוח יעלה יותר.

פורסם

ואיך זה מסביר שאחרי שהזמינו בדואר אוויר עבר כבר חודשיים. ובמקום להסביר מה קרה הם מנתקים טלפון?

יש לי הקלטה 3 שיחות רצוף שניתקו לי אחרי שבקשתי להגיד סיבה לעיכוב.

• תוכן חדש...