Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3742 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אנחנו 4 מבוגרים שנוסעים לטיול בארה"ב שכלל שבוע טיול רכוב ומתלבטים איזה רכב לשכור.

הציוד שלנו יכלול 4 מזוודות גדולות, טרולי אחד לפחות ותרמילי גב.

האפשרויות בחברות ההשכרה זה מיני ואן גדול של 7 מקומות (דודג' גראנד קרוואן שזהה לקרייזלר גראנד וויאג'ר שמוכרים בארץ) או SUV גדול כמו יונדאי סנטה פה.

מבדיקה שערכתי ראיתי שהדודג' ארוך יותר, רחב יותר ועם תא תטען גדול יותר. בחברת ההשכרה המליצו עליו כי אמרו שבו יהיה לנו נוח יותר לאחסן את המזוודות והציוד.

לעומת זאת, אני הייתי מעדיף לנהוג ב-SUV, במידה והדבר מתאפשר כמובן.

שאלותיי הן:

1. האם ביונדאי סנטה פה יהיה נוח לאחסן 4 מזוודות גדולות, טרולי אחד או שניים ותרמילי גב למשך שבוע של נסיעה? (המטרה שהאחסון יהיה נוח, כלומר נוח להעמסה ופריקה וכמובן שלא יחסום את שדה הראייה בהסתכלות במראה האחורית).

2. האם יהיה נוח לארבעה מבוגרים לנסוע בסנטה פה או שמהבחינה הזאת עדיף את המיני ואן?

3. פער המחירים בהשכרה קטן מאד. לגבי צריכת דלק ראיתי שבנתוני היצרן לסנטה פה יתרון קל ולא משמעותי..האם כך הדבר באמת?

תודה רבה!

פורסם

האם מדובר בסנטה פה או גרנד-סנטה פה?

אם מדובר בראשון ויש לך זמן, קפוץ לסוכנות יונדאי ותבדוק.

אני בכל אופן הייתי לוקח את אחד מה-SUV הגדולים של האמריקאים- GMC יוקון, דודג' דואנגו, ביואיק אנקלייב, שברולחט טהו (Tahoe)/סאבאורבן, פורד אקספלורר/אקספדישן, קאדי אקסלייד.

אלו רכבים מאוד גדולים, עם מנועים אדירים זללני דלק (\ול, בכל אופן אתה באמריקה), נוחים ומאובזרים. אמריקה!

פורסם

גם אני ממליץ עם טאהו או אקספלורר, היינו 5 מבוגרים + 6 מזוודות והכל נכנס ללא בעיות.

אמריקה, ורסאנו, לך על גדול!

פורסם

הי,

הרעיון ללכת לראות את הסנטה פה בסוכנות יונדאי הוא מצויין ואעשה זאת.

ברור שמיני ואן יהיה יותר מרווח, אבל אני הייתי מעדיף לא לנהוג על רכב כ"כ גדול.

שברולט טהאו יורד מהפרד מבחינתי כי עלות ההשכרה שלו ליום היא כפולה מהסנטה פה.

רון - בטיול שציינת הייתם עם אקספלורר או טהאו? כי בדקתי את המידות של האקספלורר והוא אמנם יותר רחב וארוך מהסנטה פה אבל תא המטען שלו דווקא קטן יותר.

במידה ומישהו מכיר את הסנטה פה אשמח שיגיד האם תא המטען שלו בקיפול שורת המושבים השנייה תספיק נוחות ל4 מזוודות גדולות, טרולי ותרמילים קטנים?

בנוסף, האם נסיעה בג'יפ כמו סנטה פה תהיה יותר קופצנית ופחות נוחה לנוסעים מאשר נסיעה במיני ואן? או שבג'יפים החדשים כבר אין בעייה כזאת?

פורסם

במידה ומישהו מכיר את הסנטה פה אשמח שיגיד האם תא המטען שלו בקיפול שורת המושבים השנייה תספיק נוחות ל4 מזוודות גדולות, טרולי ותרמילים קטנים?

יש לי מעט נסיון איתו, כי איוויס אנגליה מחזיקים את גרסת ה7 מקומות בצי ההשכרה שלהם.

יצא לי לשכור אותו כבר מספר פעמים והתרשמתי מאוד לטובה.

בדצמבר האחרון היינו שני מבוגרים, ושני ילדים, כולל שלושה מזוודות בגודל מלא, עגלת ילדים לא קטנה בכלל פלוס כל מני תיקים קטנים למינהם.

עם המושב השלישי מקופל, התא מטען בלע את הכל ללא בעיה בכלל.

פורסם

אין לי ספק שבדילמה הזו הייתי הולך על המיני-ואן דווקא. אולי פחות פוזה אבל נוח בהרבה וגם יהיה מקום לכל הקניות (והיו כאלה, גם אם אתם לא אנשי שופינג).

בקיץ האחרון הייתי עם אשתי והסתובבנו עם הרכב שלושה שבועות. למרות שאנחנו רק זוג לקחתי סדאן בגודל מלא (NISSAN ALTIMA) והמרווח שלה נוצל עד תום.

אגב, מה שלא יבטיחו לך, בסופו של דבר הרכב שתקבל יהיה מה שזמין באותו רגע בסניף. יכול להיות שהסוכן ישבע בדודה שלו שתקבל סנטה פה ובסוף ידחפו לך SUV אחר כגון שברולט CAPTIVA ובזה העניין ייסגר. לטוב ולרע.

אני הזלתי ריר על קרייזלר C-300 מאובזרת או במקרה הגרוע DODGE CHARGER ובסוף 'נתקעתי' עם הניסאן.

Live fast, die young - leave a better looking corpse

• תוכן חדש...