Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3726 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

רכב - יונדאי אקסנט 2008

במהלך נסיעה מראת צד (בצד הנהג) קיבלה מכה קלה מרכב חולף,וכתוצאה מכך המראה התנתקה מבית המראה.

לטעמי שום דבר לא נשבר, רק המראה עם הפלסיטק התנתקה מבית המראה.

אך לצערי אני לא מצליח להחזיר אותה למקומה, זה נראה כך שהיא מוחזקת במקומה ע"י לחץ של קליפסים כאלה שיושבים על עיגול.

אבל אני לא מצליח להחזיר אותה למקום כך שהיא תשב טוב, ואני מפעיל לחץ ( למעלה-למטה - בצדדים). ואני מרגיש שאני יכול לשבור את הזכוכית.

יש שיטה לסיפור הזה ? או שאולי אכן יש לי חלק שבור שנפל ואני לא רואה אותו.

אשמח להסברים.

מצורפים תמונות.

תודה מראש על העזרה !

עומר.IMG_20160415_112843.jpgIMG_20160415_112858.jpgIMG_20160415_112919.jpgIMG_20160415_112935.jpg

פורסם

אכן נראה שהמראה די תקינה, אתה צריך ללחוץ על המראה בשטח די גדול ושווה שמתחיל מהאמצע ומתפזר לאורך ורוחב המראה עד שתשבע כמה קליקים של הקליפסים.

אם אין לך ניסיון או רגש טוב בידיים יש סיכוי גדול שתנפץ את המראה.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

תחזיק את המראה על כל קצות האצבעות, תדחוף אותה מצד שמאל ומצד ימין בו זמנית.

אל תפחד לשמוע קליקים, שחק איתה קצת בתנועות מעגליות והיא אמורה להתיישב.

פורסם

הצלחתי - הייתי צריך לשחק קצת עם הזויות של המנוע, אבל עם קצת לחץ בסוך זה נכנס למקום.

תודה רבה לכל מי שענה לי בת'רד הזה

• תוכן חדש...