Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3707 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

קיבלתי מזמן זימון עבור הקורס אבל עבר זמן מה - דוחים דוחים בגלל סיבות שונות עד שכבר מקבל תזכורת על אי חידוש רשיון.

בקצרה, נכון להיום הרשיון כבר פג תוקף כחצי שנה.

האם יהיו לי בעיות בהרשמה לקורס? הבנתי שצריך רשיון בתוקף לפי מה שרשום שם או שאדרש לענות תיאוריה/טסט מחדש?

תודה רבה מראש!

Peugeot 208 turbo 2015

פורסם

אני לא יודע אם יהיו לך בעיות במצב הזה להירשם או לא,

אבל אם ניקח בחשבון שהחידוש רשיון נהיגה מותנה בקורס הזה, אז כנראה שתצטרך להשלים אותו על מנת לחדש אותו.

בקורס שעשיתי לפני חודש וחצי , המרצה הסביר שמיד אחרי שעוברים את הקורס בהצלחה (מבחן) זה מתעדכן אצל משרד הרישוי ובבו המועד לחידוש , הם כבר יודעים שעברת את הקורס. בלי הקורס והצלחתו אין חידוש.

פורסם
שלום,

קיבלתי מזמן זימון עבור הקורס אבל עבר זמן מה - דוחים דוחים בגלל סיבות שונות עד שכבר מקבל תזכורת על אי חידוש רשיון.

בקצרה, נכון להיום הרשיון כבר פג תוקף כחצי שנה.

האם יהיו לי בעיות בהרשמה לקורס? הבנתי שצריך רשיון בתוקף לפי מה שרשום שם או שאדרש לענות תיאוריה/טסט מחדש?

תודה רבה מראש!

עברו 6 חודשים ושוטר תופס אותך , זה הזמנה למשפט ו 8 נקודות

תחלוף שנה יראו אותך גם כאילו נסעת ללא ביטוח.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
אני לא יודע אם יהיו לך בעיות במצב הזה להירשם או לא,

אבל אם ניקח בחשבון שהחידוש רשיון נהיגה מותנה בקורס הזה, אז כנראה שתצטרך להשלים אותו על מנת לחדש אותו.

בקורס שעשיתי לפני חודש וחצי , המרצה הסביר שמיד אחרי שעוברים את הקורס בהצלחה (מבחן) זה מתעדכן אצל משרד הרישוי ובבו המועד לחידוש , הם כבר יודעים שעברת את הקורס. בלי הקורס והצלחתו אין חידוש.

הבנתי, איך הקורס עצמו?

עברו 6 חודשים ושוטר תופס אותך , זה הזמנה למשפט ו 8 נקודות

תחלוף שנה יראו אותך גם כאילו נסעת ללא ביטוח.

ברור, אני לא נוהג ללא רישיון נהיגה.

Peugeot 208 turbo 2015

• תוכן חדש...